• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Cilt Bakım

Selülitten nasıl kurtuluruz bilen var mı?

merve_
merve_ Takip Et
Xper 5 Yaş: 34
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Günümüzde yiyecek ve içecekler yüzünden birçok kadının sorunu olan selülitlerden kurtulmak için ne yapmalıyız?
Selülitten nasıl kurtuluruz bilen var mı?
Selülit Soruları Kadın Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• floral
    floral Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42
    +1 yıl

Ben sana bir sır vereyim, kabak lifi !

Aktarcıdan almıştım, doğal ve sert bir şey. Baya büyük ebatta , küçükleri de var ama ben gittim en doğalı aldım.

Onunla her hafta düzenli olarak, banyoda uyguluyorum. Ama ondan öncesi portakal yağı ve biberiye yağını karıştırıp sürüyorum bacaklarıma. Sonrasında o lifi uyguluyorum.

Lif sert olduğu için birazcık suda yumuşatman gerekiyor. Ama unutma ki, yumuşacık değil biraz sert lif ( çok tahriş edecek kadar sert değil, orta sertlik) kan dolaşımını hızlandırdığı için selülitten kurtulmanı sağlar.

Zaten selülüt dediğin, kilolu olup olmaya bakmıyor, her kadında her yaşta olabilir.

Eğer pürüzsüz bacaklar istiyorsan bu dediğim life bakın, ayrıca bu lif, ağda sonrası kıl dönmesini de engelliyor, peeling şeklinde uygularsan...

Bunun haricinde sakın kozmetik olarak satılan yok 4 haftada mucize, yok 1 haftada portakallara son denen reklamlara aldırış etme, kullanmış biri olarak etkisi %1 diyebilirim.

Spor yap bir de , bacak hareketleri için bisiklet hareketleri yap yerde, sırtını duvara dayayıp, oturup eğilme hareketleri yap. Olumlu sonuç alacağına eminim

0
    18 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

çok teşekkur ederm o kabak lifi dediğinden değilde vücut fırçası varmış ona benzer bişi onla bacaklarınıza 10 dk masaj yapın dıe öneriolardı demek kabak lifide onun gibi bişey öyle yapıyım ya valla zayıfım ama bariz belli selülitlerım ortada yani sporda yapıorum sadce işim aktarlara kaldı ozaman blgilerin için çok saol

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

Evet vücut fırçaları da var. Ama her vücut fırçası kabak lifinden olmuyor. Mesela ben en son bambudan yapılanı almıştım ki o çok yumuşak. Onu bacaklarıma kullanmıyorum. Kabak lifinin doğal hali çok etkili. Öneririm cidden de. Dediğim yağları da öncesinden yaparsan daha etkili olur, eğer allerjin yoksa.

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

badem yağı sürüodum bacağıma artık dier yağlardan kullanıyım

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

badem yağı yumuşatır, cildi onarır. Portakal ve biberiye canlandırır

Yorumla
    • Kristal_Kelebek
      Kristal_Kelebek
      +1 yıl

bende kekik biberiye buğday ve acı badem yağı kullanıyorum bunları karıştırıyorum 1 haftada geçer diye okumuştum bugünle beraber 3 gün oluyor pek farkedemiyorum ama sürdükten sonra 2. günden itibaren yanma hissi veriyor.. işe yarıyo galiba ha bide gece streç filmle sarıyorum sabah çıkarıyorum.. bu nasıldır sizce?aynı zamanda korkuyorumda

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

bence öyle devam et işe yarıyo demekki

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

kristal kelebek, evet biberiye olur ama kekik hiç kullanmadım. streçle yapma, çok çabuk bıkarsın. haftada 1-2 defa banyo sonunda yapsan olur, bol yürü, su iç, şekerli besinlerden kaçın derim. uzun vadede sonuç şukela

Yorumla
    • Burçak17
      Burçak17
      +1 yıl

Floral o kabak lifiyle o portakal biberiye yagini nerden alabiliriz, arti banyoya ilk girdiginde mi o yagi surup masaji uygulicaksin, ondan sonra normal banyo alir gibi sabunlancak miyiz ?

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

Nilay09,dediklerimin hepsini bir aktarcıdan temin edebilirsin.Kabak lifleri genelde iki çeşit oluyor. ilki kendileri minik halinde olan ve kullanımı daha pratik olan. Ama benim önerim en doğalı hatta biraz salkım saçak görüntüsü var ve biraz büyükçe. Ama etkisi çok güzel. Duşta bitmeye yakın, o yağı ve lifi beraber uygular isen, dairesel hareketler ve hafif kızarıklar yapa yapa (çok değil) kan dolaşımını hızlandırcağından selüliti yok eder. Yağdan sonra sadece su ile durularsan, vücudun nemlenir

Yorumla
    • Burçak17
      Burçak17
      +1 yıl

Cok tsk ederim canim ama aktarci ne bilmiyorum ben yurt disinda yasiyorum

Yorumla
    • Burçak17
      Burçak17
      +1 yıl

Tsk ederim canim benim ama aktarci ne bilmiyorum ben yurt disinda yasiyorum

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

Nilay09, rica ederim ne demek :) Aktar, kuru bitkileri, baharatları, yağları satan yer.

Yorumla
    • Burçak17
      Burçak17
      +1 yıl

Ha anladim, peki o kabak lifinin linki var mi sende google den baktim cok cesit var, bana senin kullandiginin aynisini bulabilir misin google, linkle gormem icin

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

link

Yorumla
    • Burçak17
      Burçak17
      +1 yıl

Kiz bu ne gercekten bunu mu kullaniyorsun ?

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

ivit. ama google da ancak bunu buldum, normali bu kadar eğri büğrü değil. sen aktarcılara git iyisimi :) onlar daha düzgününü verirler.

Yorumla
    • Burçak17
      Burçak17
      +1 yıl

Asagi yukari ne kadar bunun fiyati ? Ve o portakal yagiyla biberiye yagi ayni sise de mi ayri ayri mi onlarin fiyati da ne kadar ?

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

fiyatları hiç aklımda değil.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

gün içinde düzenli olarak su iç ve hergün mutlaka en az bir tane elma ye -mümkünse yeşil olanlarından. mutlaka bacak kaslarını çalıştıran bir hareket yap, bisiklet sürmek, paten kaymak koşmak... gibi. bir kadında selülitin tamamen geçmesi mümkün değildir ancak dikkat edersen büyük ölçüde azaltırsın.

ha unutmadan, selülit oluşumunun en büyük dostu sürekli kilo alıp vermektir, kilonu mümkün mertebe sabit tutmaya çalış...

2
    7 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

sporumu yapıorm ama yiyorumda:( haklsn aslnda tamamen yok etmek imknsız

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

seluliti hic olmayan kadinlar taniyorum :) onlar nasil oluyor? uzaydan mi geldiler?

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

onlar mankenlerdır ya günlük bakımları oluo para var huzur var olanlardan :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

hayır, selülitleri görünürde olmayabilir ancak mutlaka vardır. selülit östrojen dolayısıyla oluşan bir yağ dokusu, o yüzden her kadında az ya da çok vardır. taş gibi bacakları da olsa, özellikle kalça altında sıkıldığında görülecektir. bir bildiğim var yani, kendim selülitliyim diye teori uydurmuyorum:))

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

tamam da surekli goruyorum dip dibe, selulit oldugunu gormedim onlarda :/ ama su olabilir, yillardir profesyonel anlamda dans ile ugrasan ve cogu klasik bale kokenli. belki de surekli dikkat yuzunden olmuyordur selulit. ayrica evet yag dokusu ama vucudunda min. yag varsa gorunmez asla gozle. ayrica bacaklari da sert yani sIkIstirsam da ayni :) bir de para var huzur var olayi değil gidip guzellik salonlarin yatmiyorlar :D sabahin 5 inde kalkip spor yapip beslenmeye dikkat ediyorlar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eh ama vücudundaki bir damla yağ dokusunu da kasa çevirmiş dansçıların ekstrem bir nokta olduğunu kabul edip, örneklem dışında bırakalım istersen. yüz milyon saatlik provalara selülit mi dayanır:))

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

haha ben de diyorum bunlarda neden yok her kadinda oldugu soylenen selulit :D hem ne var ki 4-6 yaslarindan beri her gun calisiyorlarsa :P onlarda yok mudur ostrojen :P

Yorumla
  • toroscuq
    toroscuq Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

yha erkeğin sana tavsiye vermesi saçma olcak ama ben bunun ilk çözümünü diyim bayanların dar giyinme olayı vücudunda baskı yaratıyo ve belli bir kısmı sıkıştırarak başka bir bölüme baskı yapması yüzündende oluyor

benden tavsiye bol giyinmeye çalış ve bol yürüyüş ve egzersiz iyi gelir ve uyku düzenini 8 - 10 saat arası yapmaya çalış ve genelde limon ye bayanların bir bölümü limonu sevmez ama içindeki asit yağların yakılmasında yardımcı oluyor...

zayıflama haplarına güvenmeyin aşırı kan basıncı yüzünden nefes darlığı verebilir.

1
    0 Yorumla
  • magnificent428
    magnificent428 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

www.bakimblog.com/.../...-kurtulunur-denenmis.html bu siteyi lütfen hiç üşenmeden okur musunuz ve benim size atacağım linkteki hareketleri vakit buldukça yapınız :) umarım yardımcı olmuşumdur :)

0
    1 Yorumla
    • ftmdmr
      ftmdmr
      +1 yıl

Linki tekrardan yazar mısınız. Sayfa bulunamadı yazıyor

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

7

Cevap

• neslimy
    neslimy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 60%
    +1 yıl

kahve içme ve sporda yaptınmı cildin sıkılaşır selilut falanda kalmaz ama kahve selülit yapar ona dikkat et diğer yandan fazla yağlı yeme yeşende bişey olmaz spor yaptığın sürece spor cildi sıkılaştırıyor çünki.

0
    0 Yorumla
  • meraklı
    meraklı Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 437 cevap paylaştı.

ben kurtuldum..yazıyorum tatlım ne yaptığımı; kahve icmiyorum..aşırı yağlı yiyecekler tüketmiyorum..onun dışında plates yapıyorum asıl sır bu..süper selülit yok ediyor.

0
    5 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

aletli platesmı yoksa toplamı?

Yorumla
    • Astrella
      Astrella
      +1 yıl

Aynen öyle, mucize gibi birşey.:)

Her derste Ebru Şallı' yı hatırlayıp konsantremi kaybediyorum, ciddiyet sıfır. :)

Bence bu kadın şu mucize sporun yüzü olmasaydı rağbet daha fazla olurdu. Antipatik püf püf. :))

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

aynen ya yere bi uzanıo yerle bitişik resmen

Yorumla
    • meraklı
      meraklı
      +1 yıl

top lastik farketmez istersen hicbiri olmadan yap..zaten en basta aletsiz edevatsız girmn lazım..kaldırmaz vucudun..alıştıra alıştıra yap

Yorumla
    • su2004
      su2004
      1 yıl

gerçekten tertemiz mi oldu ablaaa

Yorumla
  • Hypatia
    Hypatia Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34 , eic 31%
    +1 yıl

denize gir. tuzlu su çok iyi geliyor arada masaj yap kalçalarına ve aldıgın su miktarını arttırıp şekerli şeyler tüketmeyi azaltabilirsin.

0
    3 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

ahh o şekerli şeyler yokmu beni bitirdi zaten vzgeçemıorm

Yorumla
    • Hypatia
      Hypatia
      +1 yıl

o zaman öglenleri ögünün sadece bir çeşit tatlı olsun. başka bişiy yeme:) ya da şöyle diyeyim meyve suyu içersen yemeklerden önce, enerji ihtiyacını büyük ölçüde karşılarsın ayrıca ince bagırsaktan kana hızlı karıştıgı için tokluk hissi yaratıp çok taze hissettiriyor. Sebzeyi ve meyveyi arttır çok iyi hissedeceksin:)

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

evet meyvayı arttırdım buaralar saol:)

Yorumla
  • MarquisDeSade
    MarquisDeSade Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 53%
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 466 cevap paylaştı.

bilseydim bunun ilacını köşeyi dönmüs ve dünyanın en zengin adamı olmuş olurdum

2
    0 Yorumla
  • playmaker
    playmaker Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38
    +1 yıl

Spor ve yüzme. Özellikle haftada 2 gün yüzme gayet faydalı olur selülit için

0
    2 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

gittğim spor salonunda havuz varda fazla önemsemedm omuzları genişletıo dıe ama işe yaradğını blmıodum

Yorumla
    • playmaker
      playmaker
      +1 yıl

benim de gittiğim spor salonunda yüzme salonu var ve en az 1 saat yüzüyorum. Yüzmede vücudun tüm bölgeleri çalışır bu açıdan vücudun hem şekle girer hem sarkıntılıkları düzeltir hem de selülitlere iyi gelir.

Yorumla
  • joshua
    joshua Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Cilt Bakım konusunda 875 cevap paylaştı.

Yememize-içmenize dikkat edersnz , bolbol su içersiniz ve spor yaparsanız selülitten kurtulabilirsin..

0
    0 Yorumla
  • hilfiger
    hilfiger Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

yiyecek ve içecek yüzünden diye zaten sorundan bahsetmişsin. onları düzene sokup bir de spor yaptın mı ne selülit kalır ne de senin rahatsız edebilecek bir şey :)

0
    0 Yorumla
  • etmus
    etmus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

kolay, bogazina hakim olup totonu kaldiracaksin... bunu yapanlarda selulite henuz rastlamadim... :)

0
    8 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

coco cola yı kestimde tatlıdan uzak duramam sanırım:( doğal yollar arıorum ya

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

beslenmene ve sporuna dikkat etmedikce asla ama asla duzelmez, cunku derinin disinda olusan bir durum değil ki maskeler yaglar kremlerle duzelsin... sadece gecici cozum onlar. beyaz seker, beyaz un, kati yaglar, asitli ve katkili yiyecek iceceklerden kesin uzak duracaksin. her gun1-3 saat arasi spor yaparsan selulit vb hic bir derdin kalmaz

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

spora gdıorum ordan yırttımda boğaza nasıl sahip çıkıcam blmıorm:D

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

beslenmeye dikkat etmezsen spor ise yaramaz ki :) onemli olan aldigin kaloriden cok aldiklarinin icerigidir... ee o da irade, ben yillardir bu dedigim gidalardan uzak duruyorum :) sonuctan da memnunum her zaman

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

ayyy tatlıdan uzak durmak boş yaşamak gibi bişey yaa

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

eee ya tatlilari yer oyle selulitten kurtulmadan yasarsin ya da yemek yerine bedenini onemsersin :)

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

yemıcem ya karar verdım

Yorumla
    • etmus
      etmus
      +1 yıl

ye ye... zaten genlerinde var armut tipine donersin yedikce :P

Yorumla
  • anamanaguchi
    anamanaguchi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

pilates topunu alıyorsun, başlıyorsun yuvarlanmaya. gerisi gelir.

0
    0 Yorumla
  • Aryus
    Aryus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49
    +1 yıl

yaşın 19...bu yaşta mı ? !

0
    5 Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

aynen öyle artık yaşa bakmıoki yediğimz yiceklerın hepsi katkı maddeli napalım:/

Yorumla
    • Aryus
      Aryus
      +1 yıl

Evet katkılı ama yine de 19 yaş için krem,ilaç vs çok erken...mademki katkısız birşeyler arıyoruz o halde spora başlanılmalı ve aksatılmamalı

Yorumla
    • merve_
      merve_
      +1 yıl

spora gdıormda onun yanında bide yememek lazım dimi

Yorumla
    • Aryus
      Aryus
      +1 yıl

yememek lazım değil...dengeli ve düzenli yemek lazım...ne yiyeceğini iyi bilmek lazım :)

Yorumla
    • floral
      floral
      +1 yıl

yaşa - kiloya bakmaz

Yorumla
  • Diable
    Diable Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

tek yol spor

1
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Selülitten nasıl kurtuluruz bilen var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kepekten nasıl kurtulabiliriz? 11 cevap verildi
Tefeciden kurtulma yolları? 9 cevap verildi
Nefs-i emmâreden kurtulmak için ne yapmalıyız? 4 cevap verildi
Bağırsak kurdundan nasıl kurtulunur? 9 cevap verildi
Sülükten nasıl kurtuluruz? 3 cevap verildi
Gusül alırken vesveseden nasıl kurtulabiliriz? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Bazı kararları gerçekten istediğimiz için mi veririz, yoksa bize doğru olduğu öğretildiği için mi?
  • Tatil olmasına rağmen erken uyananlardan mısın?
  • Kötü huylarınız var mı?
  • Sabahları görünce mutlu olduğunuz bir şey var mı?
  • İspanya-Arjantin final maçı bu akşam 22.00'de başlayacak! Hangi takımın kazanmasını istiyorsunuz?
  • İnsan neden yaşamadığı ihtimalleri özler?
  • Menemen mi, kuymak mı?
  • Nesibi beklemek mi yoksa nasibe gitmek mi?
  • Kendini kandırır mısın?
  • İngiltere 6-4 Fransa! Efsane maçı izlediniz mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨