Sülükten nasıl kurtuluruz?

Geçen yıl özel üniversitede burs kazandım ve türkiyenin vakıf üniversitelerinden birine yerleştim. Ama yok arkadaş keşke yerleşmeseydim. Pisliğin biriyle karşılaştım. Orada okuyordu ve sevgilisiyle uzaklaştığından depresyondaydı. Ama iyi birine benziyor diyerek teselli vermeye çalıştım. Sevgilisi onu aldatmış. boş ver sen daha iyilerine layıksın dedim ama beni kendine layık göreceğini nerden bilebilirdim ki. Aşk acısı çekiyor diye anlayışlı davrandım teselli falan verdim. Hatta onu bunalımdan kurtarmak için sinemaya bile davet ettim. Kendi kıyametimin zemini hazırladığımdan habersizdim. Sevgilisiyle yaşadığı aldatılma travmasından onu kurtardım ama bu sefer de kendi başımı belaya soktum. Herif gitmiyor sülük gibi yapıştı. Neden sürekli yanımdasın dediğimde sen kahramanımsın seni bana Allah gönderdi diyor canım. Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Yakışıklı mı yakışıklı. Ama benim ilişkiye ayıracak zamanım yok. Kariyer hedefindeyim ve babam bu çocuğu öğrenirse diri diri gömer beni. Ne yaptıysam uzaklaşmadı. Nasıl uzaklaştırabilirim kendimden? Gerçekten işe yarayacağını bilsem karşısında sümüğümü bile yalarım ama yok. Ağzına sıçsam oturup "Ya Rabbim şükür. " diyecek. Bana "sen çok komik kızsın" diyor nerem komik Allah aşkına diyorum? Birde arkadaşı var en ufak hareketimden hi hi hi hi kih kih kih kih ediyor. İkisininde boğazından tutup birbirine vurasım var ama yemiyor. Bunu yaparsam bursum kaybolur. Zaten nefes alsam bursumu kesecek yer arıyorlar. Neyse neyse oraları boş ver şimdi. Ben bu iki canım nasıl kurtulucam? Biri bana " sen benimsin" diyor öbürü de "ay kankicim. " yapıyor. Sigara mı yaksam şu halime bilemedim. Resmen demlikli çay gibi peşimden ayrılmıyorlar.

Sülükten nasıl kurtuluruz?