- Diğer konusunda 663 cevap paylaştı.
+1 yılvasıfsızlar ordusu olarak görüyorum, günümüzde emniyet mensuplarına olan itibarımız bitti, en azından benim bitti ! 4 ayda artık polis olmak mümkün, cahil cüheda 20 yaşındaki ergenin eline silah verip polis yaparsan 16 yaşındaki şüpheli genci yakaliyim derken öldürür, bunun sebebi ise silahı nerede kullanacağını bilmemesi, yetkilerini bilmemesi, gençliğin verdiği gazla polisçilik oynaması, keza günümüzde özel harekatçı olmakta basit kpssde 50 üstü puan alan fiziksel kondisyonu yerinde olup fiziksek engeli olmayan pöh jöh olabiliyor, sözleşmeli muazzaf subay, astsubay alımları zaten var yıllardır, uzman çavuş olmak zaten çocuk oyuncağı, askerden sonra teskere bırak, ya da sözleşmeli er erbaşlığa başvur kkk'dan direkt alınıyorsun, velhasıl sivilde iş bulamayan, bir halta yaramayan kişiler artık emniyet mensubu oluyor, eskiden milliyetçilik duygusuyla olanlar kalmadı, çok baside indirgendi artık, vasıfsız hiç bir işe yaramayacak adamlar sırf itibarı var bu mesleklerin diye yöneliyorlar, sonra üniforma ile foto çekip faceden instagramdan karıya kıza yürüyorlar... eski kıdemlilere saygım sonsuz, yeni jenerasyonlara gram itibarım ve saygım yok !
01 Yorumla- 3 ay
İç mimarlık ve çevre tasarımı 1. Sınıf okuyordum tüm dersleri geçmiştim (küçükken çizim kurslarına gittiğim için yeteneğim vardı) ve babamında durumu iyi BMW x5 ve c200 + 2 iş transiti var tekstilci olduğu için, ama mimarlığı ve tekstili herşeyi bırakıp harp okuluna gidiyorum bu sene, bir kaç kişi yüzünden kocaman bir teşkilatı ve orduyu böyle küçümsemek komik hele hele vasıfsız üniversite dolu bir yerde bunu yapmak daha da komik öyle ki şu an 7 milyon öğrenci var ve üniversiteler tamamen vasıfsız harp okulları seviyesinde değil hiç biri, kendim c1 seviyesi ingilizce biliyorum 2 yıl kursa gittim kürd olduğum için kürdçe ve anmem arap olduğundan arapça biliyorum ayrıca aplar Tarih mezunu olduğundan farsca, babamla Fransada 3 ay tatil yaptığımdan dolayıda A2-B1 Fransızca biliyorum ama benden daha az dil bilen rektörler var bu ülkede, bu yüzden vasıfsızlar polis olur vasıflılar şu bu olur demeyi bırakalım zira polis askerden az puan alıp fizik, psikoloji, mühendislik okuyanlar var bu gerçekleri unutmayalım :)
En İyi Cevaplar
Yaklaşık 8 ay sonra mezun olup goreve başlayacağım birim. Toplum huzuru için kesinlikle gereken birim. Sırf güvenlik için saatlerce ayakta durulan , oldukça yorucu fakat bir o kadar da güzel yanı olan bir birim. Yan gel yatarak para kazanıyorlar diyenlere gelsin.
https ://i. hizliresim. com/3p2Po0. jpg
Zorluklari olan fakat her daim olacak olan birim..
Vur copunla bel kırılsın, vur kalabalık yarılsın!52 Yorumla
+1 yılDiğer yotumlara bakmadan cevap veriyorum 1 karizmanın vücut bulmuş halleri 2 geleceklerini geleceği olmayan insanlar için feda eden ADAMLAR. KARŞILIK BEKLEMEDEN BU VATANI VE BU VATANIN İNSANLARINI SAVUNURLAR TEK İSTEKLERİ ARKALARINDA ONURLU BİR MİLLETİN OLMASI FAKAT VERİLEN EMEKLERİN NE YAZIK Kİ BİZİM TOPLUMUMUZ DA Kİ OKUMUŞ CAHİLLER ÖZGÜRLÜK YOK DİYE BİR TARAFLARINI YIRTANLAR ANLAMAZLAR. TSK candır can
69 Yorumla- +1 yıl
TSK dediğin şey bu milletin askerlik çağına gelmiş erkekleri oluyor işte. subay oranı toplam ordunun 20'de 1'i civarı. zaten o kadarı yeterli.
- +1 yıl
TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ işte askerde poliste hepsi aynı şeye hizmet ediyo sadece gruplandırma var oda fark etmiyo kısaca bn TÜRKİYENİN SİLAHLI KUVVETLERİ diyorum yani TSK
- +1 yıl
ya aslında tam olarak değil. yani değildi. polis her zaman hükümete hizmet eder.
eskiden TSK tamamen ayrı ve neredeyse kendi içinde bağımsız bir yapılanmaydı. güçler ayrılığı ilkesine dayanarak. şimdi TSK'nın da polisten pek farkı kalmadı.
jandarma da ayrıydı mesela. - +1 yıl
ama kıyaslamak gerekirse Amerika'da ordu deyince 3 ordu vardır. Kara deniz hava ordusu ayrıdır. Hepsi kendi içinde bağımsızdır. Yani senato da karar alınıp da bir ordu mensubu seçilmesi gibi bir durum yok. Amerikan ordusu tamamen özelleşmiş ve süper efektif bir ordudur.
- +1 yıl
Hükümetler geçicidir devlet bakidir öncelikle polisler devlete hizmet eder ve askerin devletten bağımsız olmasına hep karşıydım hala da karşıyım devlete bağlı olmalı bence
- +1 yıl
İstedikleri kadar süper olsunlar bnim ülkemin çöpü bile onlara bin basar
- +1 yıl
biraz hayalperestsiniz sanırım.
- +1 yıl
Vatana devlete ülkene ne olursa olsun sahip çıkıp hayran olmak hayalperestlikse biz kitabını bile yazarız
+1 yılEski sevgililerimden 4ü polisti. Şimdi biriyle görüşyom o da Ankara çevikte çok yakışıklı valla. biri İstanbul yunuslardaydı. Biri Doğuya gitmiş ne bk yiyo bilmiyorum biri de Doğuda özel harekat
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıldiğer polisler gibi. genel olarak işe yaramayan tipler. bir kere cüzdan kaptırdım kalabalık bir yerde polise gittim bulursan bize de haber ver dediler.
sigara içilmez bölgede sigara içerler, sonra trafik polisi var kendisi trafik kurallarına uymaz, arabasıyla yaya geçidinde yayadan önce geçer vs vs. o polisin önce adam olması gerekir.
emir kulu oldukları için her zaman onların tercihi olmasa da hükümete hizmet etmek zorundalar. dikkat edin halka değil hükümete. dolayısıyla kısaca hükümetin köpekleridir.00 YorumlaAga zor meslek stresli ama yemekhaneden deli yemekler cikior. Sirf yemegi icin cevik kuvvet olurum. :D
10 Yorumla
+1 yılHepside can ciger polisler cok karizma oluyolar zaten hepinize can kurban😊
40 Yorumla
+1 yılvalla cok yakisikli ve karizmalar kisaca polis abiler candir 😊😊😊
30 Yorumla
+1 yılÇoğu yakışıklı oluyor ve vatanı koruyan güzel insanlar ister istemez hayran oluyorum
20 YorumlaHükümeti koruyup vatandaşa saygısı olmayanlara saygı ve sevgi beslemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSilah tutarak hayat kazanmaya çalışan, cahiller ordusu. Hiç birisi bir baltaya sap olamadığı için polis ve asker olmayı seçmiştir.
012 Yorumla- +1 yıl
@onurrronr açık öğretim bitiren herkes polis olmaya çalışıyor çünkü kafaları asla örgün öğretimde iyi bir bölümü kazanmaya yetmiyor.
- +1 yıl
@onurrronr istisna olabilirsin belki, aralarınızda bu işi çocukluktan beri isteyen idealistler de olabilir AMA %1 belki %2. Gerisi üniforma, kızlar, silah, güzel maaş derdinde. Yalanım varsa söyle.
- +1 yıl
Ben bu mesleğin içindeyim. Yüzde 1 yüzde 2 değil. Bak yaşın doğru ise abi diye hitap edeceğim. Bak abicim emin ol bu rakam bu kadar düşük değil. Bu işi kimse kız için yapmaz. Çünkü zorluğu var bunu kabul edin eğitim görürken kız için üniforma için yapıyorsa bunu bak emin ol yariyoldan dönerler. Ha evet, parası için yapan da var. Yok demiyorum. Lakin hepsi sonuç olarak emniyet mensubu mu? Emniyet mensubu. Dolayısıyla senin burada cahiller ordusu gibi ithamda bulunman çok yanlış.
- +1 yıl
@onurrronr ben gördüğümü söylüyorum. Babam AÖF ve ÖSS hazırlık dersanesi vardı. İpini koparan polis olmak için geliyordu.
- +1 yıl
@onurrronr işin gerçeği şehitlere içim yanmıyor. Gurur duyuyorum. Lakin aileleri ve sevenleri için de üzülüyorum. Sen işin içindesin ben ise 10 sene önce gördüğüm ve yaşadığım şeyleri söylüyorum. Canım kardeşim, değerli insan; ben ne görmüşsem, ne duymuşsam, onu yorumlarım. Sen de benim sektör ile ilgili gördüklerin kadar bilirsin. Doğu görevini bitiren de salla başı, al maaşı yapar. Bizim evin önüne çekerler devriye aracını ve içinde uyurlar. Sabaha kadar o araç hareket etmez. Yasalardan dolayı, hiç bir güvenliği zaten sağlayamıyorlar. Ya suç üstü yakalamaları gerekiyor ya da savcı ve ya hakim serbest bırakıyor. Ya da karakola imza atma şartı ile serbest geziyorlar.
Polis görevini yapmak istese bile yapamıyor ki. Dediğim gibi adamın ifadesini al, savcı serbest bıraksın. İş böyle olunca da insanlar yatılacak meslek olarak görüyor. - +1 yıl
Ben seni de anlıyorum abi. Var boyleleri yok demiyorum ben sana. Lakin şu genellemen benim hoşuma gitmedi. Oyleleri var ise , görevini layıkıyla yerine getiren de var. Sen kafana bunu kazima hiçbir zaman. Bak ben zorunluluktan ya da işsizlikten değil, kendi arzumla seçtim bu mesleği. Ve burada bu yazını görünce üzerime alınmış oldum. Herkes eleştiri yapabilme hakkına sahip fakat saygı içerisinde sahip. Yaşça buyugumsun abicim ben gördüklerine bir şey demiyorum. Var benim çevremde de var. Ama bunların haricinde istekli , azimli , gayet işine odaklı emniyet mensupları da var. Yani. son olarak demeye çalıştığım , genelleme yaparak hakaret girişiminde ya da hakaret içerikli sözcüklerde, bulunmaman. Gerisine karisamam. Herkes birbirinin mesleğine saygı duymalı.
- +1 yıl
@onurrronr sözlerimde hakaret yoktur sadece sivri dillilik vardır. Sözlerim kimseyi hedef göstermez de. Ben sadece görülen yüzünü söylüyorum ve sen de bana hak veriyorsun bir çok konuda. Seni ve ya şahsını ya da A polisini, B polisini eleştirmiyorum. Türkiye'deki polislerin geneli böyledir diyorum. Ben ne görmüşsem onu bilirim. İçinde olmadım hiç bir zaman. Senin gibi görev aşkı olan, helal süt emmiş insanlar olmasa; bu gece yatağıma girip uyuyamam zaten. Bunun da farkındayım.
- +1 yıl
@onurrronr gecen güzel olsun kardeşim.
+1 yılBurdaki kizlarin hepsi polis yakışıklı diyor diye şimdiden polis olmayi düşünen gariplere selam olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBulunduğum birim. Mesleğimi seviyorum zeki, çevik ve ahlaklı insanlardır 😉
00 Yorumla
1 yılpolislikte sıkıntılı birim. içeride sevdiğim arkadaşlar var. üniversitelilere korku salarlar. genellikle sinir ve ruh hastası elemanlardır
00 YorumlaÇevik abiler candır ya bir taneside enistem olur
20 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum.
30 Yorumla
+1 yılZor iş be allah yardımcıları olsun.
30 Yorumla
+1 yıl@onurrronr bu sefer sen anlat kanka :D
10 YorumlaKostüm +8 fizikseli var
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSimit sat onurlu yaşa
29 Yorumla- +1 yıl
Başkasını korurken halkına silah tutarken onurlu mu yaşamış olursun emir kulu mu olmuş olursun? ya da emirlerini yerine getirmek seni onurlu mu kılar? Nasıl ülkemizde etnik terör varsa bir o kadar polis terörü de yaşanmıştır.
- +1 yıl
Haberlerde gördüğün kadarıyla yorum yapıyorsun yanlış doğrusunu söyliyeyim ben sana herhangi bir eylemde vs. Ve herhangi bir polisimiz müdahale etmeden önce uyarırız defalarca kendi can güvenliğimiz tehlikeye girdiği an müdahelede bulunuruz ancak bunu hiçbir medya yayınlamaz sadece müdahale edildiği anı yayınlarlar bu sebepten dolayı polis sürekli masuma sivillere şiddet uyguluyor diyorsunuz
- +1 yıl
Siyaset yapmak istemiyorum muhtemelen eylem yapmışsınki polisi sevmiyorsun gtün sıkışsa foşik devlet diyorsun
- +1 yıl
Haberle gördüğüm kadar yapsam yapmazdım yorum morum zaten. sen o taraftasın ben bu tarafta. Olay çıkaranlar çoğu zaman kendi adamınız. Tanımıyoruz bile. Genelde barış diye eğlem yapanların polise saldırması çok mantıklıdır. Her neyse düşüncemi sordum söyledim ben.
- +1 yıl
Ya hem barış için polise taş atıyorsunuz hem dağda savaş için askere silah sıkıyorsunux
- +1 yıl
@sonhalterbukucu1 ithamlarına dikkat et kimseye bir şey sıkmışlığım yoktur. 15 yaşındaki zihniyetinle neyi savunup ideolojimin ne olduğunu bilmeden yorum yapma.
- +1 yıl
Anlamıyorsun neyse en azından sen diğerleri gibi çevirmedin ama bak bu vatani öyle ya da böyle koruyan insanlara laf etmeye seninde benimde hakkım yok
- +1 yıl
@sudanprensi sence de çok kulaktan dolma bir şekilde konuşmuyor musun?
+1 yılÖzel harekatın alt versiyonu
00 Yorumla
+1 yılOnlar candır :)
20 YorumlaAevmem polisleri sevmiyorum zaten
14 Yorumla- Diğer konusunda 434 cevap paylaştı.
+1 yıloldukça çevikler jssjsjj
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcıları olsun
00 YorumlaDüşüncem yok
20 Yorumla
+1 yılvuuuuuuuuu😍😍😍😍
00 YorumlaÇevik insanlardır.
01 Yorumla- +1 yıl
Soruyu yanıtlar mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
Bildiğimiz polis?
00 YorumlaGüven veriyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok karizmalar 😍
30 YorumlaYazık be onlara..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAltı üstü polis
032 Yorumla- +1 yıl
Altı üstü dediğin ADAMLAR senin g*tünü kurtarıyor ama ne yazikki değmiyor
Cevap sahibi+1 yılBen bişey mi dedim mk salağı
Benim vergimle maaş alan mesleğin havasını atma bana
G*t kurtaracak tabi yan gelip yatacak hali yok- +1 yıl
Lan khpe evladı 3 kuruş verginin hesabını öteki tarafta şehitlerden paraylamı istiyecen yuvarlak
Cevap sahibi+1 yılMk malı ben bu görevi yapıpta ölmeye razıyım
Biz de askerlik yaptık o. cocuğu
Sen yatağında osura osura uyurken
Biz ayakta 16 saat nöbet tuttuk ayakta
Lale gelmiş artistlik yapıyor
Vatan kurtarıyor pezvenk millete hain diyerek
Sktrgit sütünü iç yat velet- +1 yıl
Kodmun evladına bak lan sanki kendi pöh e hazırlanıyor sen nöbet tutarken bende polis meslek yüksek okuluna hazırlanıyordum az kaldı lan bekle
Cevap sahibi+1 yılBekle dedi 😂😂👏
Bekliyorum burayı hortlatırsın pöh olunca aslan- +1 yıl
Sende adam olunca hortlatırsın k. o. c
Cevap sahibi+1 yılAdamlığı senden öğreneceğime kafama sıkarım
Mk bebesi 3 gram beyniyle laf atmaya çalışıyor
Pöh olunca da hava atarsın buraya gelip nasılım falan
Silahı alır bir foto çekersin şöyle ahenkli atarsın faceye ohh
Ben pöhüm lan falan
Sizin derdiniz vatan kurtakmak falan değil olm
Vatan kurtakmak burda hava atıp artistlik yapıp millete hain demekte değil
Ülkeyi senin gibi embesil sürüleri bölüyor zaten
Olum işe yara boş laf etme Sktrgit- +1 yıl
Sen nekadar zekisin ya pöhlerin neden maske taktığını biliyomusun kimlikleri belli olmasın diye sen gelmişsin yok foto at yok söyle poz ver hadi yol al hadi
Cevap sahibi+1 yıl😂 ulan hiç güleceğim yoktu
İki saattir nasıl bir veletle polemiğe girdiğime yanıyorum
- +1 yıl
Çok Gülme burasi Adana skərler yol al
Cevap sahibi+1 yılBurası da Adana aslan
- +1 yıl
Nerdesin çık gel meydan Mah sine
Cevap sahibi+1 yılYahu bu veledin erkeklik hormonları biraz fazla kaynamış ondan uzadı
Cevap sahibi+1 yılNapacan la beni mi dövecen
- +1 yıl
Hadi hadi boşsun doldurmiyim uza
- +1 yıl
@sonhalterbukucu1 salla bunları hocam, bunlar vatan haini şerefsiz ötleğin teki. Biz bize yeteriz. Bunlara dil dökmeye değmez bile.
- +1 yıl
@onurrronr aynen 5 kuruş etmez ler
Cevap sahibi+1 yılAynen aynen vatan hainiyiz biz
Her önünüze geleni vatan haini yaptınız
Altı üstü polis dedik vatan haini olduk iyi mi
Amirinizden laf yiyince ona ana bacı kaymayı iyi biliyorsunuz
Bu ülkenin de askeri olmasa havanızdan geçilmez
Polis devleti yaparsınız ülkeyi
Cevap sahibi+1 yılBen anlıyorum da size anlatamıyorum
Anlamıyorsunuz
Yukarı çık baştan oku
Bu ülkenin polise de askere de ihtiyacı var
Gereksiz dediğim nokta veya yersiz bulduğum veya veya polisi yerdiğimi söylemedim
Siz direkten vatan haini dediniz
Sorun siz de demek ki bu tartışma bu kadar uzadı
- +1 yıl
"Ben bişey mi dedim mk salağı
Benim vergimle maaş alan mesleğin havasını atma bana
G*t kurtaracak tabi yan gelip yatacak hali yok"
Bu konuşma tarzı hiç uygun bir konuşma tarzı değil. Bak bu konuşmaları gördüğüm zaman ben yanlış anlarim. Belki vatan haini değilsin. Fakat böyle konuşmayacaksın. Konusturmam arkadaşım. Ben bu mesleğe adım attım. Sen kendi işine böyle sövdürür müsün? Bende gereken tepkiyi veriyorum.. Terbiyemi katiyen bozmayacagim.
Cevap sahibi+1 yılAltı üstü dediğin ADAMLAR senin g*tünü kurtarıyor ama ne yazikki değmiyor
Bir insan müsveddesi konuşmaya böyle girerse
Ben de terbiyemi bozarım
Sen de öyle gelsen sana da yapardım
Ama adam gibi gelene adam gibi tepkimizi veya düşüncemizi söyleriz
İlk önce kendimize bakalım demi?- +1 yıl
Benim polisime laf edene niye sakin olimki
- +1 yıl
Bak kardesim sende haklısın ben senin soylediklerinin sonuna kadar arkasındayım. Fakat güzel bir dille söylemek daha iyi olmaz mı? Sen aslansin aslan. Bir dahakine daha güzel bir üslup kullan olur mu.:)) @sonhalterbukucu1
- +1 yıl
Benim tanıdıklarım bunun içinmi şehit oldu be
Cevap sahibi+1 yıl@sonhalterbukucu1 lan olm hala nasıl itham da bulunuyosun
bozdurma ağzımı yine
Cevap sahibi+1 yılişsiz mk veledi
- +1 yıl
Tamam birdaha küfür etme bitirelim mevzuyu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı