Evet, yemek sepeti uygulaması güvenilirdir. Kişisel bilgileri ve kredi kartı bilgilerini hiçbir yer veya kişi ile paylaşamazlar. Aksi takdirde ceza alırlar, hatta siteyi bile kapatabilirler kişisel bilgileri yaydıkları kanıtlandığında. Bu nedenle böyle suç içeren işlere kalkışmazlar. Ki kalkışırlarsa da hızla üye kaybederler. İnsanlar kişisel bilgilerinin yayılmasından veya satılmasından hoşlanmaz. Yemek sepeti uygulamasının kişisel bilgileri yaydığının dedikodusu bile yayılsa anında müşteri sayısında azalma yaşanır. Kredi kartı bilgilerini de aynı şekilde hiçbir şekilde kaydedemezler veya yayamazlar. Zaten securıty kullanıldığı için her halükarda telefonunuza sms onayı geliyor. Oraya gelen kodu siteye yazmadan kredi kartını kullanamıyorsunuz. Yemeksepeti güvenilir mi sorusunun cevabı evet güvenilir yani. :)
yemeksepeti güvenilir mi?
Yemek Sepetine Kredi Kartı Bilgilerimi Girmeli miyim?
Yemek sepeti uygulamasına kredi kartı bilgilerini girebilirsin. Kredi kartı bilgilerinizi hiçbir şekilde yayamazlar, satamazlar, kaydedemezler. Kısacası hiçbir şey yapamazlar kredi kartı bilgilerinizle. Ben kaç yıldır yemek sepeti uygulamasını kullanıyorum. Bugüne dek kredi kartı bilgilerimle alakalı hiçbir sorun yaşatmadılar bana. Gayet memnunum yani, ki zaten ben bu tarz şeylerde çok hassas bir insanım. Sitenin kişisel bilgiler konusunda güvenilir olmadığını anladığım an üyeliğimi iptal eder, şikayet ederim. Size de aynısını tavsiye ederim. Çünkü binlerce kredi kartı bilgileri çalınıp dolandırıcılık yapıyorlar. Üstünüze suç bile atılabiliyor, dikkat edin derim.
yemek sepeti kredi kartı bilgileri
Yemek Sepeti Kredi Kartı Şikayetleri Var mı?
Ben bugüne dek yemek sepeti uygulaması ile alakalı kredi kartı kullanımı şikayeti hiç görmedim, duymadım. Kendim de böyle bir sorun yaşamadım. Yemek sepeti bu konuda çok hassas zaten. Kredi kartı bilgilerini asla yayamazlar. Yemek sepeti şikayet duymadım yani kredi kartı bilgileri ile alakalı. Bu arada kişisel bir yorum da yapayım yemek sepeti yorum olarak.. Bence yemek sepeti kredi kartı ve kişisel bilgiler konusunda en güvenilir ve en hassas uygulamalardandır.
yemek sepeti şikayet
Yemek Sepeti Alternatifleri Var mı?
Yanı alternatif olarak bir iki uygulama önerebilirim size. Bunlar;
Getir yemek
Yettim
istegelsin
Getir
Yemekumbara
Migros hemen
Bisu
Fiyuu
Tıkla Gelsin
Önerebileceğim yemek sepeti alternatif uygulamaları bunlardır. :) Detaylı bilgi için buraya tık tık.
Ben burgerda çalışıyorum. şu an yemek sepetinden en fazsa sipariş verilen işletme diyebilirim. Adamlar zaten kazanıyor bir vizyonu var neden senin kredi kartının içinde ki paraya göz diksin :)
Bugüne kadar birçok kez Yemek Sepetinden alışveriş yaptım. Hiç problem yaşamadım. Sipariş verdiğiniz restoranda göre değişiyor aslında. Lezzet, hız gibi etkenler farklılık gösteriyor. Ben bildiğim restoranlardan sipariş verdiğim için sorun olmadı. Sen de yemek sepetinde bölgendeki bildiğin restoran ve kafelerden sipariş verirsen sorun yaşamazsın. Bir de kapıda ödeme seçeneğini kullanırsan da bir sorun olduğunda paran yanmamış olur. Bu da bir fikir.
Evet yemek sepeti uygulaması güvenilirdir kişisel bilgileri ve kredi kartı bilgilerini hiçbir yer veya kişi ile paylaşamazlar aksi takdirde ceza alırlar hatta siteyi bile kapatabilirler kişisel bilgileri yaydıkları kanıtlandığında bu nedenle böyle suç içeren işlere kalkışmazlar ki kalkışırlarsa da hızla üye kaybederler insanlar kişisel bilgilerinin yayılmasından veya satılmasından hoşlanmaz yemek sepeti uygulamasının kişisel bilgileri yaydığının dedikodusu bile yayılsa anında müşteri sayısında azalma yaşanır kredi kartı bilgilerini de aynı şekilde hiçbir şekilde kaydedemezler veya yayamazlar zaten securıty kullanıldığı için her halükarda telefonunuza sms onayı geliyo oraya gelen kodu siteye yazmadan kredi kartını kullanamıyosunuz yemeksepeti güvenilir mi sorusunun cevabı evet güvenilir yani.
Evet yemek sepeti uygulaması güvenilirdir kişisel bilgileri ve kredi kartı bilgilerini hiçbir yer veya kişi ile paylaşamazlar aksi takdirde ceza alırlar hatta siteyi bile kapatabilirler kişisel bilgileri yaydıkları kanıtlandığında bu nedenle böyle suç içeren işlere kalkışmazlar ki kalkışırlarsa da hızla üye kaybederler insanlar kişisel bilgilerinin yayılmasından veya satılmasından hoşlanmaz yemek sepeti uygulamasının kişisel bilgileri yaydığının dedikodusu bile yayılsa anında müşteri sayısında azalma yaşanır kredi kartı bilgilerini de aynı şekilde hiçbir şekilde kaydedemezler veya yayamazlar zaten securıty kullanıldığı için her halükarda telefonunuza sms onayı geliyo oraya gelen kodu siteye yazmadan kredi kartını kullanamıyosunuz yemeksepeti güvenilir mi sorusunun cevabı evet güvenilir yani.