konya hakkında sözlüklerde çok ağır ithamlar var siz ne düşünüyorsunuz
yobaz
modern
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Konyaya on seneyi geckin bir zaman once gitmistim. İnsanlarinin pis niyetli oldugunh dusunuyorum. Toplamda uc konyaliyla arkadaslik ettim. Biri on numara cocuktu, ailesine kurban gitti. Biri askinti pis herifin teki cikti. Biri de kararsiz kezbandi. İyi izlenimlerim yok.
Abim üniversiteye gidiyor oraya. Üstü Minare altı kerhaneye dönmüş. İnsanları sapık ciddiyim bu konuda. Yaşlı başlı adamlar sevgili peşinde. Evli kadınlar komşuyla sevgili adamlar zaten Üniversiteli arama peşinde
Tanidik birinin kina gecesi videosunu izledim konyalilarin konyada cekilmis sanki kina gecesi degil gece kulubu ortami cok sasirmistim ve aillerde bayanlarin kapali oldugu aileler kina gecesinde kizlar cok acikti beni sasirmtmisti video
Kemalistlerin söylentileri var demek istiyorsun onları takmıyorum yani ne dedikleri de umrumda degil onlar karınca gibi zaten sende onlardansın sanırım ülkenn %20 si felan atatürkçü o yüzden kale bile almıyorum istedikelrini desinler
her şeye cavap varda yorumunuzda bir soruma yok bu ne önyargı bu ne öfke azizim?
bilmeden etmeden
Cevap
17Cevap
Ya şimdi her yerin her turlü insanı var hepsine genel indirgemek doğru değil tabikı ama;
Ben konya değilde bizzat ne kadar bayburtlu ve eruzumlu tanıyorsam ordan yobaz insan çıktı
şehre bakınca gelişmiş diyorsun tramvay hatları avmler düzgün yollar vs. ama insanları o kadar yobaz ve tutucu ki yaşanacak şehir değil yani.
%70'i içki içer ama lafa gelince müslümanlardır öyle bir kafaları var :D
modernmi bilmeme ama ven yobaz demem mğslşmana yobaz diyorlar şerefsizler
Bir dön Mevlana ya bak.. bir don konyaya bak.. Ağlıyor maalesef başka ne denir ki
Konyada okuyorum çalışıyorum 2 senedir. İnsanları bu şehri haketmiyor😊
Askerliğimi orda yaptım ne ararsanız var anasını satim
Konyalıyım, evet Konya hem yobazlığı hem modernliği içinde barındıran bir şehir..
ikisinin dengesini güzel kurabilen bir şehir bence..
Tekel yok kadına değer vermiyorlar Atatürk e saygıları yok
Konya olarak bakmamak lazım, Türkiye'nin %51'i öyle...
Valla 5 sene üniversite okuduk ilk ten alışamadım şimdi güzel şehir insanları tutucu
Bir konyali olarak guzel biryer ama insanlari pis 😅👍
Konya'yı Paris sanmış arkadaş 😄
konya yı paris sanmadım ama sen ömründe kaç kez parisi gördün merak ettim tipin direk kezo diyo ama
deniz olmayan her yer yobaz
@Furkan_06 katılıyorum deniz olmayan her yer yobaz gibi sığ bir düşünce insan yazık bile diyemiyor
yobazlığı kadınların giyim tarzı ile özleştirmen bir nevi senin ne kadar yobaz olduğunu gösteriyor
ve ne kadar dar düşünceli
Konya yobaz değil, yobaz diyenler fazla geniş.
Yobaz işte, modernlik nerde?
İnsanlarının kendini geliştirmesi lazım.
Konya'nın adı var, tadı yok
konya hakkında çok şey söyleyebilirim
ne gibi
çok fazla geleneklerine bağlı. bazen sabrını sınayan hareketşerle dolu. tramvayda ki vatman bile eline mikrofonu alıp gereksiz gereksiz konuşur. ve ben merkezvil insanlarla dolu bir şehir. tek iyi yanı ulaşım ve universitesi diyebilirim
Konya li görmedim bilmiyorum
Bilmem bir fikrim yok
Çok ta yobaz bulmuyorum
Seydişehir'de kısmından anladım zaten
Geneli muhafazakar.
Konyalı misin
yobaz buluyorum
Guzeldir bence
Ic anadolu yobaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar