23 yaşındayım Aşırı kısıtlanıyorum ailemden ayrılmak istiyorum?

23 yaşında üniversite öğrencisiyim. Ailem aşırı kısıtlıyor. 10 yaşlarımda ailemin zoruyla kapandım ve şu an açılmak istiyorum ama aileme söyleyemiyorum. söylesem çok kötü şeylerin olacağını biliyorum şiddet te görebilirim okuldan da alabilirler. Özgürlüğüme düşkün biriyim ama istediğim hiç bir şeyi yapamıyorum arkadaşlarımla gezmeye çıkamıyorum okul gezisine bile gidemiyorum erkekler de olduğu için erkeklerle normal arkadaşça konuşmamı bile istemiyorlar. Kendimden bir kaç ay küçük olan erkek kuzenimle bile konuştuğumda kızıyor. Ayda yılda bir kere Zar zor izin alıp arkadaşlarımla buluşmaya çıktığımda bile 2 saat geçmeden aramaya başlıyo nerdesin ne zaman döneceksin diye ve bu durum beni çok sıktı artık Eve biraz geç kaldığımda bir sürü arazlıyorlar. Dün de arkadaşlarımla tema parka gittik biraz geç kaldığım için eve gelene kadar elli kere arayıp azarladığı azmış gibi eve geldiğimde bir sürü hakaret işittim ve okulundan olacaksın falan diye kızdı. babam çok sinirli biri evde sürekli kavga huzursuzluk var sinirlenice güç kullanabiliyo bazen anneme. Ben artık mutlu olmak huzurlu bir ortamda yaşamak istiyorum. Hayatımı yöneltiyorlar istemediğim şeyleri zorla yaptırıyor kıyafetlerime bile karışıyorlar onu giyme bu giyme diye. kendi hayatımı kendim yaşamak istiyorum Çok mutsuzum ailemden ayrılmak istiyorum..
23 yaşındayım Aşırı kısıtlanıyorum ailemden ayrılmak istiyorum?