Oturduğum Evi Hiç Sevmiyorum ve Kararsızım?

Arkadaşlar bu soruyu neden sorduğumu belki anlamayabilirsiniz çünkü ben evi gözüne batan bir genç daha görmedim. Şimdi evim bir lojman evi. Zamanında lojman yönetimi tadilat yapıp kapıları, mutfağı, banyoları ve mutfak ve koridordaki fayansları değiştirmiş ama odalarda parke yok. Eski tip taş. Değişenler de öyle marka şeyler değil. Bir marangozla anlaşıp yaptırılmış şeyler. Biz geldiğimizde salona ve benim odama laminant yaptırdık ama laminantlar eşyalara uymuyor. Salon kahve tonlarında ama parkeler beyaz renk. İçini hiç sevmiyorum ama muhit konusunda kararsızım. Evin konumu çok güzel. Kantine, parklara vs. yakın.

Ama ben eşyaları ve yapısı birbirine uyacak bir ev istiyorum. Parkeleri söküp yenisini döşeme imkanımız yok, ailem hazır döşenmiş parkeleri sökmek istemiyor. Zaten eve de bir yıllığına yerleşmiştik ve taşınma ihtimalimiz var. Ama taşınırsak yine lojman içindeyiz ve taşınabileceğimiz tek bir site var (Lojman kendi içinde site site ayrılmış, aklınıza şehirdeki siteler gelmesin) o da biraz tenhada. Bahçe olarak fena değil. Ama şimdiki evin de konumu çok güzel. Annemle bu konuda ortak karara varacağız ama ben henüz ne yapacağıma karar veremedim. Siz olsanız ne yaparsınız? Çok kararsızım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Edit:16 yaşındayım profilde 26 yazıyor ama bakmayın. Yani kendi evime çıkma durumum yok.
Güncellemeler
+1 yıl
Aylar önce paylaşmışım şimdi aklıma geldi bir daha. Ben evime taşındım cevap yazan yazmayan herkese teşekkürler 😁😁😂😂
Oturduğum Evi Hiç Sevmiyorum ve Kararsızım?