Evimden nefret ediyorum?

Bunlari utanarak yaziyorum. Annem yanlis evliligi yuzunden kendi hayatini kendi elleriyle karartti. Ve anlamiyobm, hic de bosanmadi. 44 yasinda , yeni bosaniyor daha. Psikolojik olarak coktu. Babam ona masraflarda yardim etmedi. Hep anneme yukledi. Annem de niye anlamiyorum, senelerce babamin vaatlerine kanip bosanmadi ondan. Babam ama hep baska sehire kacti tayin istedi. Misafir gibi haftasonlari gidip geldi eve. Boyle aile mi olur. baba evde yok baska sehirde. Ne isi var baska sehirde. Bazen aylarca eve gelmedi. Annem kardesimle ben icin cok calisti. Masraflarimizi denklestirmek icin. Psikolojik sikintilari ortaya cikti. Annem kendine senelerdir bakmiyor, kilo problemi var, Ve daha da buyuk bir sikintisi da asiri derecede pis olmasi. Ev ev degil bildigin ahir. Bir de aptal bir kopek besliyor evde. Disari da cikarmiyor hayvani ki iseyip s.. csin. Hayvan evde heryere ISEYIP si. ciyor cigerime kadar s.. idik kokladim. bu iti kizkardesim alinsin alinsin diye diretti VE alindi. Sorumlulugunu ustlenecegine soz Verdi, uc ayda bir hayvanin b.. kunu malayla kaziyarak temizliyor. Ona bile yaygara cikariyor temizlemeyecem diye. O kadar cok kavga ettik ki. Bu it eve alinmadan once kesin net soyledim, ben bu hayvanin pisiligiyle Yemegiyle katiyyen ugrasmam, sen ugrasirsin , evimiz bahceli degil, bu ite bu evde bakilmaz, istemiyorum evde diye bagiris cagirisla mucadele verdiysem de alindi eve. Annem aylarca bulasik yikamaz evi asla toplamaz, uc ayda bir copleri toplar, adam boy cop cikar, mutfakta yemek artiklariyla kokusmus les gibi tabaklar oylece durur, ele alinacak tabak canak asla yoktur, kurtlu pis simsiyah bulasik sungeri vardir mutfakta ve surekli. O les sungeri kullanir. Tavana bir bakiyorsun sinek. B. klari her Yerde. Kendisi de cok pis, giydigi corabi bir ay cikarmaz, ayaginda hamur olur. Ya ne zaman temizlige girissem uc kati kadar uc gun icerisinde gene pislendi ev, yav bir disiplin yok. Aldigin seyi git mutfaga gotur yika. Gidiyor bos buldugu yere koyuyor oylece Birakiyor. Kardesimde de ayni problem var. Tatli dille guzellikle soyledim aldigin seyi' ortalikta birakma diye, kavga cikardi defalarca. G.. tunu kandirmaya daima erinir. Asla hicbir sekilde bir is yapmaz. Biktim bu evden. evin pisliginden kapiyi acamiyoruz kapi calindiginda. Itin b. kuna basip kayip dustu annem , hala daha ev ev degil ahir. Seneeye kardesim de universiteyi kazandiginda ayni ilde olursak yanimiza tasinacakmis. Biktim ben pislik icinde yasamak istemiyorum. Ne yapacagim ben!
Güncellemeler
+1 yıl
Saka saka. La böyle sey olurmu, dram kitabi yaziyorum, onun kurgusundan faydalanip trol soru sordum. Sakin olun ahah
Güncellemeler
+1 yıl
Siz de got gibi herseye inanmayin nonoslar
Evimden nefret ediyorum?