burçlar rastgele yaziliyor cunku çoğu yorum birbirine benziyor hatta bazen koça yazdiklarini 1 hafta sonra kovaya yazabiliyorlar zaten insan psikolojisini kurgulamak o kadar zor değil ülkecek depresifiz ben gidip ikizlere depresyonda yazsam ikizlerin yarisi aaa evet doğru dicek ya da boğaya sinirli desem herkes aa ben sinirliyim demekki bu doğru dicek biz sadece inanmak istiyoruz bir şeyler bizi desteklesin felan
Balık burclari kadını için linda Goodman ında dediği gibi karşılaştığı tüm sertlikler karşısında yumuşaklığını korumayı başaran başka bir burç yok gibidir. Beni tanımlamış 😃😄
hayır yanlış anladın. Sen gibi bir arkadasım vardı böyle ama aynı sen yani. mesela ben onu tanidığım için o tarz biri olmadiği icin hic sorun yaşamadım yani. Senle de anlasabiliriz bence😂
Erzurumlu İbrahim Hakkı'nın zamanın bilginleri ile yan yana gelip, tasavvufi açıdan bütün ilimleri, fikirleri aktardığı , sentezlediği kitaptır. Öyle ki aristo'nun öğretileri bile yer alır.
Olabilir ben her burcu kendi icinde ikiye ayirdim 😂abin kotu tarafa giriyo heralde ya da sen kendi burcunda kotu taraftasin ya da ikiniz birden belkide ikiniz iyisiniz o degilde kafam karisti 😆😁
En İyi Cevaplar