Astroloji & Burçlar Burçlara inanır mısınız? burcunuz nedir? imdat_Polisss Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burç uyumu vs gerçek mi kızlar siz daha iyi bilirsniz? Güncellemeler+1 yıl Güncell Burçlara inanır mısınız? burcunuz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
GökxNur Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% Aslan +1 yıl saçmalık deli saçması hepsi 😄 2 12 Yorumla imdat_Polisss Akrep +1 yıl Ama taparcasına inanan ve aşırı savunanlar var 😄 Yorumla GökxNur Aslan +1 yıl çaresizlikten avuntu arayan bi yığın insan işte hayal dünyası hoş geliyo demek ki 😄 Yorumla imdat_Polisss Akrep +1 yıl Mantıklı. Ben de inanmıyorum ama bazen denk mi geliyo bilmiyorum tanıştığım birinin özellikleri tutuyor gibi 😂 Yorumla GökxNur Aslan +1 yıl saz çalıp dumanda üflüyorlar mı şekerim 😄 Yorumla imdat_Polisss Akrep +1 yıl Aynen aynen şekerim 😄 Yorumla GökxNur Aslan +1 yıl şifa diliyorum 💋 Yorumla imdat_Polisss Akrep +1 yıl Yapma öyle öpücük falan 😁 Yorumla GökxNur Aslan +1 yıl yapmayım şekerim Yorumla imdat_Polisss Akrep +1 yıl Tamam şekerim 😘 Yorumla imdat_Polisss Akrep +1 yıl Şekerim Yorumla GökxNur Aslan +1 yıl yeap Yorumla imdat_Polisss Akrep +1 yıl Napıyosun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
saçmalık deli saçması hepsi 😄
Ama taparcasına inanan ve aşırı savunanlar var 😄
çaresizlikten avuntu arayan bi yığın insan işte hayal dünyası hoş geliyo demek ki 😄
Mantıklı. Ben de inanmıyorum ama bazen denk mi geliyo bilmiyorum tanıştığım birinin özellikleri tutuyor gibi 😂
saz çalıp dumanda üflüyorlar mı şekerim 😄
Aynen aynen şekerim 😄
şifa diliyorum 💋
Yapma öyle öpücük falan 😁
yapmayım şekerim
Tamam şekerim 😘
Şekerim
yeap
Napıyosun
Oğlak ve inanıyorum