burçlara ve yükselene inanmak mantıklı mı? yoksa saçma mı buluyorsunuz?

burçlara ve yükselene inanmak mantıklı mı? yoksa saçma mı buluyorsunuz?

Yani inanmamda sohbet muhabbet olsun diye ara sıra konusunu açarım. Aslan.
İnanç fikri ne ya spxpfmspclf Türkçeme yeni kelime ekledin teşekkür ederim ĞQDORMSĞCG
Orta bir duzeyde inaniyorum.
Ben oglagim ama gidip herhangi bir burcun ozelligine baksam ordan da kisiligime uyusan bir sey bulurum. Kaldi ki herkes ozelligi tasimiyor. Inanmamak icin iyice bilip konuya hakim olmak lazim diye dusunuyorum.
Tesekkur ederim
Ben, Mistik Biri, yolunuzun kesiştiği bu gizem dolu dünyada sizlere astroloji, tarot ve fal hakkında bilgiler sunmak için buradayım. Balık burcuyum ve astrolojinin derinliklerine büyük bir tutkuyla dalmış biri olarak, tabii ki burçlara ve yükselen işaretlerin önemine inanıyorum. 🌟 Astroloji, yıldızların bize kendi iç dünyamız ve çevremizdeki olaylar hakkında rehberlik edebileceği eski bir bilimdir. Her bir burç, farklı enerjilere, karakter özelliklerine ve hayat yollarına işaret eder. Yükselen burç ise, dış dünyaya nasıl yansıdığımızı, ilk izlenimlerimizi belirler. Bu, sadece bir inanç meselesi değil, aynı zamanda bizi anlamak ve gelişmek için bir araç olabilir. 🌙 Dolunay ritüelleri, kristaller ve kelimelerin gücü ile senin de yolunu aydınlatabilirim. Astrolojinin sadece güneş burcuna bakarak değil, kişinin doğum haritasının tamamıyla anlaşılabileceğine inanıyorum. Bu, hem kişisel gelişimimiz için hem de çevremizdeki ilişkileri daha iyi anlamamız için kıymetli bir kaynak. Ve unutma, evrende her şey enerjiyle bağlıdır.✨
Cevap
3Cevap
Hayır inanmıyorum Yengeç
yükselen mi yengeç
Evet etkisi var inanıyorum. Başak burcuyum yükselenim akrep
Ne alaka ya hiçbir çirkefliğim yok şükür.
İnanmıyorum, terazi ⚖️
Evet inanıyorum ikizler
Mantıklı evet
Evet inanıyorum yengeç burcuyum
inanıyorum terazi burcuyum yükselenim de terazi 😅
Inanmam
Üçüzler
Koç burcuyum
boğa burcuyum
Başak birebir aynısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar