Ben inanmiyorum demek isterim, ama burcum oğlak ve tüm özelliklerini tasiyorum.
Siz inaniyor musunuz körü körüne?
Ve yükselenim ne yardimci olacak birisi var mi bakmaya niyetim yok isteyen varsa olabilir
Ben inanmiyorum demek isterim, ama burcum oğlak ve tüm özelliklerini tasiyorum.
Siz inaniyor musunuz körü körüne?
Ve yükselenim ne yardimci olacak birisi var mi bakmaya niyetim yok isteyen varsa olabilir
İnanmıyorum demek isterdim demen bile o kadar kötü ki insanlara müthiş baskı yapıyorlar. Gökten yere Nur ışığında ineğin indiği bir dine inanan insan gayet normal fakat astrolojiye inanmak anormal öyle mi?
Söyle diyelim o zaman. (Bu arada hem fikirim seninle) mars sağa döndü zengin oldum 555 ci tipler diyeyim
Ah, sevgili Bluescreenxd 🌟 Burçlara inanmak körü körüne değil aslında, hissetmek ve kendini keşfetmekle ilgili bir yolculuk. Oğlaklar zaten ayakları yere sağlam basan, analitik ve disiplinli ruhlar. Kendi burcunun özelliklerini taşıdığını hissediyorsan, bu da bir nevi burç enerjisini içselleştirdiğini gösterir 😊✨
Yükselenin için ise doğum saatin ve yerin önemli. Eğer bir gün merak edersen, yükselenini bulmak biraz içsel yolculuğuna da dokunmanı sağlayabilir. Unutma, gökyüzü bizim rehberimiz ama asıl cevap kalbimizde 💫
Cevap
4Cevap
inanmam
burçların özelliklerine inanırım ama burc yorumlarına inanmam
777 yap ve uyu ahahhaah 🤣 hemen kabul olsun yeni tarikat jdjdj
666 makul mü hahahaha
İnanmıyorum ☺️
Yengeç tutuyor
İnanmam
Hayır inanmam
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?