Kendimi yiyip bitiriyorum Çok pişmanım lütfen yardım edin?

Ben evlenmeden önce öpüşmeye vs karsı olan bir kızdım 2 yıllık sevgilim bunu cok iyi biliyordu ona herkesten cok güveniyodum. Ünide farklı yerlere düstük beni görmeye geldi ev tuttu kendine sende gelirmisin yemin ederim bisey olmayacak dedi anne babasının ğstüne yemin etti 2 yıldır ters bisey yapmamıstı cok güvendiğiöden ve sevdigmden gittim. Tam uyuyacakken bir baktm üstümde zorla öptü srtndü çırpındm direnince bıraktı tecavüze ugrayacam sandım cok korktum bıraktıgında hıckıra hıckıra aglıyodum. Sarıldı söz unutturcam özür dilerim dedi napcagımı bilemedim basiretim baglandı resmen şok olmustum kaldım 2 gün daha onunla orda ve o aynı seylere devam etti bu kez bisey yapamadım karsı koyamadım o kız ben degildim sanki ilişki gerceklesmedikıyafetlerde vardı. Hergün aglamaya basladım kendime gelip olanları düsününce ve 1 yıldır hala aglıyorum kendimi kirli iğrenc hissedyorum. Ben aglayınca yeter artık sanki naptım dedi sonrada baskasıyla evlenemezsin kirli pisliksin sen artık beni asla unutmayacaksın dedi. Bu laflar beynime öyle kazındıki ben nefes alamıylrum artık kaldıramıyorum kirlisin sen diyorum bidaha baskasını hayatıma alamam evlenememde ne bunu birine anlatabilirim nede vicdanım yüzünden biriyle evlenebilirim. hayalimdi benim ilk ve son olacaktı ama hersey mahvoldu tıparlanamıyorum ben kirlimiyim gercekten cok kötüyüm cok caresizim ölümü bile düsündüm denedim ama yapamadım lütfen yardım edin
Kendimi yiyip bitiriyorum Çok pişmanım lütfen yardım edin?