İlkokul mezunu olsalarda, daha okula başlamadan Atatürk sevgisi aşılayan bir aileye sahibim. Sınıf öğretmenlerim keza gerçek bir Atatürkçü ve devrimci insanlardı. Üniversite okurken yurttaki odasında Türk bayrağını asılı bulunduran tek öğrenciydim. Hemde herhangi bir siyasi görüşe veya ideolojiye bağımlı olmadan, partizanca davranmadan. Hele ki şimdi onun hiç bir şey yapmadığını savunanlara inat evimde halı dokuma portresi asılıydı okurken. Kadınların kutsallığını gerçek Türk kültürüne göre ön plana çıkaran bir insan evet ama biz kıymetini bilemiyoruz. Dünyanın parmak ile gösterdiği bir lideri biz kabullenmekte zorlanıyoruz, yazıklar olsun.
11 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir millet yoktur ki, içinde bizim kadar hain yetiştirsin! İsmet İnönü'nün sözüne katılmamak elde mi
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Dedesi veya büyükbabasının Rum , Ermeni veya Yahudi köpeği olması yani kanı ve soyu bozuk olması... Ben Türküm diyebilen gururla Atatürk sevgisi olmadan yaşayamaz.. Çünkü dedesi ve büyükbabası da Türktür.. Birde Yahudi köpeği sakallı şeytan kulu ve kılları Atatürk düşmanıdır çünkü karanlık inlerde sakallı şeytanlar onların beyinlerine onu üfler.
43 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısınız.
- +1 yıl
Rica ederim. :)
Atatürk'ü anlamadıkları için sevmiyorlar, kapasiteleri yetmiyor.
Bir Türk Atatürk'ün değerini nasıl bilmez, anlam veremiyorum.14 Yorumla- +1 yıl
Anlam vermeye çalışmıyorum ben mantıklı bir sebepleri yok çünkü.
- +1 yıl
Rica ederim. :)
+1 yılAtatürk ü sevmiyorum demek "ben ezik Vatan haini nankör pisliğin tekiyim" demekle eş değer.
41 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılinsanlar geçmişini hatırlayamacak kadar cahil ve nankör olmalarındandır... Atatürkü araştırmak onun hakkında bilgi sahibi olmak merak duygusunu barındırmayanlar kolay yönetilebilen zayıf kişilerdir.. bunu inkar edip hakaret eden sevmeyenler savaşta aynı düşman saflarında girmesinden hiç bir farkı yoktur.. sürü psikolojisi ile yaşıyoruz... kimse öğrenmeye açık değil.. geçmişinde tarihini ATASINI dururken şimdi kendi kahramanlarını yaratmaya çalşıyorlar... geçmişini sahip çıkılması gereken bu Cumhurriyete sırt çeviren sözünü bozan kendinide bozmuştur... açık söylüyorum Atatürkü sevmeyen biriyle evlilikde yapmam arkdaşlıkta kurmam...
11 Yorumla- +1 yıl
Yazdığınız yoruma harfi harfine katılıyorum. Aynı düşüncedeyim.
Araştırmadan, okumadan, bilmeden cahilce sağdan soldan duyduğu laflar ile; "alkol içiyordu." gibi saçma sapan bahaneler sunan insanlara sorulmayacak bir soru :) Bu millet ne zaman kişilikleri bir kenara bırakır, özel hayatı bir kenara bırakır, ön yargıyı yener, o zaman gelişir. Atamızın izinde bir ömür.
31 Yorumla- +1 yıl
Öğretmenimden farklı bir yorum beklemiyordum zaten. 👏
+1 yılHerşeyi anladımda kadınların popülist siyası yaklaşımdan dolayı Atatürk ü sevmeme nedenini anlayamıyorum dünyada böyle bir zamanda ve şartlar altında kadına bu kadar özgürlük ve hak veren bir lider daha varmıdır acaba
55 Yorumla- +1 yıl
Hemcinslerimi bende anlayamıyorum. Sana değer veren bir lideri erkeklerle eş gören bir insanı sevmemek için neden olabilir mi?
- +1 yıl
Ben bir erkek olarak gerçekten zorlanıyorum anlamakta acaba bir adamın kaçıncı eşi kaçıncı kuması olmaya düşünürken bir kadın şahitliği geçerli sayılmıyorken duyguları önemsenmiyorken adeta sadece etinden sütünden yararlanılan bir inek gibi bakılıyorken şu an hakkını arayabilecek durumun temellerini daha dünyanın diğer gelişmiş dediğimiz ülkelerinde yokken atmış bir liderden bahsediyoruz kimse eleştirilmez değildir fakat bu konu hakkında hiç bir kadın eleştiremez...
- +1 yıl
Bu kadınlar şeriatle yönetilen ülkeye göndersen bir hafta dayanamayacak insanlar. Ben onları dikkate almıyorum ama bu söylemleri insanı çileden çıkartıyor. Süreceksin şeriat isteyeni o ülkelere anlasınlar laikliğin değerini.
- +1 yıl
Aynen öyle ama başka konularda eleştirilebilir insanlar yanlışta bulsak bence bu konu haricinde herkes herkesi elştirebilir yorumları okudum da insanları sürmek filan bunuda yanlış buluyorum ne kadar haklı olduğunu görsemde bizim onlardan bir farkımız olmalı herşeye rağmen
- +1 yıl
Sürmek konusunda ciddiyim şöyle ki saygı duyana sözüm yok ama düşmanlık edende art niyet oluyor.
Mesele Atatürk'ü sevmek değil mesele o esrarengiz dehanın fikirleri doğrultusunda hareket etmektir. Atatürk'ü sevip de hakkında fikir sahibi olmamak da en kötüsüdür.
416 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Onu anlayan birinin sevmemesi saçma olurdu.
- +1 yıl
Sebepleri yok zaten onlara ezberletilen aptal sözleri tekrarlayan zeka yoksunları.
- +1 yıl
Eğer sevmiyorlarsa illa kendilerine göre bir sebepleri vardır da koyun misali araştırmadıkça, az da olsa beyinlerini kullanmadıkça hiçbir zaman anlaşılmıycaktır. Önemli olan bizim anlamamız ve anlatmamızdır. Uzun lafın kısası biz de dahil sadece sevmek yetmiyor Atatürk'ü seviyorum ama bişey anlat desem susacak tipler de olmamak lazım.😊
- +1 yıl
Haklısınız kesinlikle katılıyorum. Körü körüne sevmek olmaz.
- +1 yıl
Atatürk'ü karalama kampanyası olmasa zaten Atatürk'ü sevdirmek ve doğru anlaşılmasını sağlamak mecburiyetinde olmazdık. Bu karalama kampanyalarını durdurmak daha iyi olurdu. Atatürk'ü sevmeyen bir çok eğitimci var bunun yetiştirdiği öğrenci umut vaat edemez. Eğer ailesi doğru yola sevk ederse o ayrı tabi. Beyinleri bizim değiştirebileceğimiz şekilde yıkanmıyor. Bazen o tarz insanlarda bir beyin var mı şüphe ediyor insan. Denemeyelim demiyorum ama bir Türk olup nasıl ülkenin kurucusuna yabancı olabilir ki insan
- +1 yıl
Siyasi konuşmak hiç tarzım değil ama bu millet bir yandan da hakediyor. O kadar fırsat verildi her seçimde eğer hala devam ettiriliyorsa bu politika denilen saçmalık hem yanlış da anlatılır hem de karalanır da. Önce kendimiz bilinçlenmeliyiz bu konuda. Atatürk'ü sevmeyen birine direkt hakaret, söz söylemektense öyle bir anlatmalıyız ki biz bile hayran kalmalıyız ee biz de bu da yok. O yüzden diyorum önce biz Atatürk'ü bilmeliyiz ki on numara beş yıldız anlatalım.
- +1 yıl
Bende bunu diyorum anlatıyorsun ama o kafir diyorlar. Sen o kadar şey söylüyorsun ama içki içiyormuş diyorlar. Sonra diyorsun ki ben kime neyi anlatmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Atatürk eli öpülesi insan cidden. Peygamber sabrı vardı heralde o dönemde bu milleti ayağa kaldırdığı için. Bu dönemde ben bu kadar cahile tahammül edemiyorum.
- +1 yıl
Hahahahaha bazen de diyorum niye anlatmaya çalışıyorum ki hisseden zaten hissediyor ne kadar büyük bir lider olduğunu , vatan aşkı bayrak aşkı millet aşkı olan bir insanı anlatmak değil yaşamak lazım. Biz bildiğimizi anlatmaya çalışalım anlayan anlıyor zaten bizi anlamayan da anlatmayalım gizemi kaçar 😊
- +1 yıl
Haklısın o ışığı gördüysek denemekte fayda var. :)
- +1 yıl
Öyle insanla muhatap etmem ben. Onun beynine ulaşamıyorsun çünkü.
+1 yılAtatürk'ü sevmeyen kitle din ile birlikte yobazlaşmış kadına değer vermeyen laiklik karşıtı ataerkil kitledir ve ne kadar laikliği anlatmaya çalışsanız da o gerici kitle kendilerini 'dinimizi kirletiyorlar dinin emirlerine karşı geliyorlar vs vs' demekten alıkoymayacaktır.
20 Yorumla
+1 yılAtatürkü seven insanların kültür, medeniyet, insanlık, zeka ve eğitim durumuna baktıktan sonra, bir de sevmeyenlere bakarsan nedenini çok açık bir şekilde görebilirsin.
15 Yorumla- +1 yıl
Sebeplerini biliyorum da soruma gelsinler istemiştim. Kim neymiş görelim
- +1 yıl
Gizliyi açmamışsın :D Gerçi açsan da sahte hesapla gelirlerdi :D Ve soruyu yanlış sormuşsun. Onların gözünden bir soru sorsaydın gelirlerdi. Karşıt görüş olduğunu blli etmişsin. Atatürkü sevmek zorunda mıyız, diye sorsaydın gelirlerdi. Denendi onaylandı :P
- +1 yıl
Öyle sorsam gelirler ama böyle sorunca hiç biri yorum dahi yapamıyor ödlekler. Nefret ederim böyle tiplerden :D
- +1 yıl
Biz diğer hesabımdayken 3 5 arkadaş gizliden sorusorar milleti engellerdik :D :D :D Soru linkilerini de birbirimize atardık :P Fenomen olma çalışmam olmasa yine yaparıdk :P
- +1 yıl
Hiç bulaşma :D
Atatürk'ü sevmeyen bu ülkede yaşamasın üstünde Atatürk olan parayı kullanmasın Atatürk olmasa bugün Suriye ırak İran ve Afrika ülkeleri gibi olurduk
66 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyeni ülkeden göndersek ülke içinde huzur sağlanırdı zaten. Her yer İzmir gibi olurdu.
- +1 yıl
Şöyle bir paylaşım yapılmıştı: İzmir'de olmayanın en mükemmel yanı kafanı çevirdiğin her an her tarafta bayraklar ve dev Atatürk portreleri görmek diye. İyiki izmirdeyim be anam
- +1 yıl
Olmanın yazmak istemiştim de ya çevirdi ya ben yanlış yazdım şsşxşşdw
Diğer konusunda 893 cevap paylaştı. Atamız o bizim sevmemek diye bir şey olamaz Şu an tum dunya ülkeleri tarih kitaplarinda atatürkün hayatını anlatıyor. ilham aliyorlar ve önder olarak görüyorlar. sevmeyen varsa masra denek olarak yollanmalı...
30 YorumlaDiğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Emperyalime karşı dünyada zafer kazanmış 4 önderden biri.
Bu memleket onun siyasal askeri ve politik önderliğiyle zafer kazanmıştır.
Mustafa kemale bin selam40 Yorumla"Türküm diyen her şehir, her kasaba ve en kücük Türk köyü Gazianteplileri kahramanlık misali olarak alabilirler" Sözüne hayran kaldım. Ben değil ama sevgilim Gaziantep doğumlu
50 Yorumla
+1 yılSevmeyenlerin nedenini bilemem ama en büyük etken CHPnin yanlış politikası bunun üstüne laf söyleyecek adamın beynine skym! Büyük bir kitleyi Atatürkten nefret ettirdiler.
30 Yorumla
+1 yılOnu sevmeyenlerin nedeni şuanki lidere yağcılık aslında.
39 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu dönemde artmasının bir sebebi.
- +1 yıl
Aynen öyle iki tanesi - vermiş bile yoruma
- +1 yıl
Atatürk ü sevmeyen Türkiye yi yönetmemeli.
- +1 yıl
Yaralarına dokunmuştur yorumun. Onun kurduğu ülkede onun verdiği yetkiyle onu sevmemek ayrı beyinsizlik zaten.
- +1 yıl
Sevmiyosan kurduğu ülkede yaşama demi?
- +1 yıl
Aynen o hayalini kurduğun şeriat ülkesi orda git yaşa. İşlerine gelmez ama sorsan hepsi Avrupa ya da Amerikaya gitmek ister.
- +1 yıl
Hem dindar bir insanım hem de Atatürkü çok seviyorum.
- +1 yıl
Atatürk Müslüman bir insan. Olmasa bile sevmek için çok nedenimiz var o bir din adamı değil. Müslüman olmak Atatürk'ü sevmeye engel değil.
- +1 yıl
Yani şeriat meselesine girdin de gereksiz bulduğum için söyledim. Biliyorum müslüman olduğunu annesi ablası kapalı olduğunu.
+1 yılTapılacak kadar sevmek aptallık ve bu durum kemale kin besler bir kesim kitle için.
Ataput diyen yobaz dinci kelleci kesim ülkenin neredeyse %50 sini oluşturuyor.
Atatürku sevmek zorundalık değil seven var sevmeyen var ben sevmem ama türk olsaydim sevmemek için bir nedenim olmazdı.
Çünkü kemal türkler için cidden veli nimet gibi geldi ve ölümsüzleşti20 Yorumla
+1 yılKadınlar zaten çok önceden Efendimiz (s. a. v) zamanından belli baş üstünde tutulurdu, Türkiye Cumhuriyeti kurulunca nedense kadın cinayetleri, kadına şiddet v. s tavan yaptı ve son zamanlarda da ne hale gelindiği ortada. İnsanları cahil bırakan bir sistem kuruldu, insanlara cehalet zinciri vuruldu ve sonuç ortada. İkinci attığın fotoğrafta bunun bir örneği!
03 Yorumla- +1 yıl
hadi ya doğan kız çocuklarının diri diri gömülmesi baş üstünde tutulmaksa ben baş üstünde tutulmak istemem.
- +1 yıl
@sencedehaklıyım kız çocuklarının diri diri toprağa gömülmesi fetret devrindeydi yani islamiyetten önce hatta peygamberimizin" İlk çocuğunun kız olması, kadının bereketindendir." diye ve buna benzer birçok hadisi var. Lütfen kulaktan duyma bilgilerle burda ahkam kesmeye çalışmayın
Atam da femınızme destek veriyormus. Sevmemek nedir ya, işte ahde vefa önemli birşey arkadas herkese nasip olmuyor.
21 Yorumla
+1 yılSevmeme? Sevmemek? Sevmeyenler kim köpek?
Imzasını ve potresini vucudumda taşıyorum.30 Yorumla
+1 yılsevneme gibi bir durumum yok sonucta gerektigi zaman gerektigi karari alip ulkeyi kurtardi bence saygi duyulmali
10 Yorumla
+1 yılSevmeyeninlerin ne bir yürek ne de bir beyin taşıdığına inanmıyorum. Atam sana can feda 🇹🇷
30 YorumlaAtatürkü sevmeyen ya düşmandır ya salak
61 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılÇünkü sanıldığı kadar iyilikler yapmamış ülkeye. ben burada sözümün arkasındayım ama açıklama yapmayacağım çünkü onu sevenler için Atatürk bir tabu veya Mahatma Gandhi gibi çok büyük bir insan.
10 Yorumla
+1 yılİsteyen sever, isteyen sevmez. Herkesin kendi seçimi. İnsanları düşünceleriyle yargılamak da kimseye düşmedi. Ben seviyorum.
20 YorumlaAtatürk ne koyu bir sağcı kadar faşist,
ne de koyu bir solcu kadar kominist
İyi bir lider10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum diyen nankörler onun kurduğu ülkede yaşamasa keşke defolup gitse her kötülük bokluk onlardan geliyor zaten
10 Yorumla
+1 yılsevmeyenin bu ülkede yasama hakki yoktur
42 Yorumla- +1 yıl
Sınır dışı edilmeleri hoş olurdu tabi. Ne diyor Dede Korkut?
“Kahpe içerden olunca
Kapı kilit tutmaz oğul! - +1 yıl
doğru demis
+1 yılÖyle bir nedenim yok.
21 Yorumla- +1 yıl
Sevmemek için bir neden yok çünkü.
Bu konuda çok doluyum ağır konuşabilirim..
36 Yorumla- +1 yıl
Konuş
- +1 yıl
Gizliyi kapatınca yorum yapamayan şahıslar bunlar. Çoğunun da nedeni yok. Beyinsizliklerinden ne ezberletildiyse onu söylüyorlar.
- +1 yıl
Atatürk'ü anlayan birinin sevmeme ihtimali yok ama en azından düşmanlık yapmaması ve saygı duyması da bir şey.
+1 yılBu adam sevilmez mi ya 😍
30 Yorumla
+1 yılNe seviyom ne sevmiyom ama saygı duyduğum biri
30 Yorumla
+1 yılSeviyorum ben bu adamı.
30 Yorumlasevmemek degildir o beyin basmazligidir.
20 Yorumla
+1 yılAşığım ya ne diyorsun sen
13 Yorumla- +1 yıl
Dislike yapan oclar sg şuradan
- +1 yıl
Gizliye kapattım yorum yapamayanlar nefretlerini bu şekilde gösteriyorlar. Korkaklıklarını mazur gör. :D
- +1 yıl
A q çomarları ya
Atatürkü sevmeyenler beyin yoksunudur net.
20 YorumlaDiğer konusunda 778 cevap paylaştı. yoktur
41 Yorumla- +1 yıl
Olmaması gerekir ama ne yazık ki var.
Seviyorum Ve Saygı Duyuyorum 💙
20 Yorumla
+1 yılAtatürke saygı ve sevgi duyuyorum
30 Yorumlaniye sevmeyelim lw
31 Yorumla- +1 yıl
Sevmeyen çok bende onları bekliyorum ama gizli yorum yapamayacakları için gelmekten çekinmişler.
+1 yılNankör olmaları.
30 Yorumla
+1 yılVefasız olmaları
41 Yorumla- +1 yıl
oha 🙈🙈
- Diğer konusunda 646 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir neden yok
10 Yorumla Ben seviyorum 💜
10 YorumlaSeverim
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum haz etmiyorim gorusume ters bir adam
11 Yorumla