Merhaba arkadaşlaarr... Ben tüm gün yemek yerim atıştırma falan hiç boş durmam. Ama kilolu değilim. Bazı insanlarda varki çikolata koklasa kilo alıyorlar :D var mı benim gibi zayıf kalan. Fotoğraftaki benim. Tüm gün yemek yememe rağmen böyleyim.
Gerçekten çok güzelin ve gayet iyi bir fiziğin var. Bende senin gibiyim çok yiyorum ama yinede zayıfım gece saat 1-2 de tatlı, öğlen yemekten kalanları yiyorum mesela, 2 saat sonra açıkıyorum sonra geri yiyorum böyle saat 5 de falan
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim. Kilo almak isteyenlere hep gece yatmadan 10dk önce makarna yemeleri tavsiye edilir. Ben uyumadan 5dk önce bile yiyorum ama yok almıyorum :D
😂😂😂😂 kilo alma ya böyle kal böyle Süpersin. Dün saat 1 de Karnım açıktı birşey bulamadım kahvaltı türlü birşeyler yedim 6 bardak çay içtim sonra üstüne 5 tane tatlı yedim. Yatmadan önce yine acıktım çikolatalı ekmek yedim 😂
Kendi seviyeni düşürüp hahahaha diye gülmende ayrı bir ironi :D Burda ezik bir şekilde gizlenip bana kaba kaba konuşuyorsun sonra yüzsüz gibi gülüyorsun valla komik :D Gizliden çıkta öyle tartışalım olur mu?
Kes mk allahin gorgusuzu seni bana laf atmadan kendine bak sen. Güya benim gibi zayıf olan var mi diye soruyor. Kendi reklamını yapiyon anca he iyi Allah vergisi biseyle övün anca
Kimin görgüsüz kezban varoş olduğu net bir şekilde ortada bence. Kız gibi davran olur mu kezban gibi olma. Evet zayıfım övünüyorum bişey mi diyorsun? Seni ilgilendiren birşey mi var? Evet övünüyorum zayıfım. Kudurun
Evet o kadar eziksin ki kendi basarinla elde etmediğin birseyle gurur duyuyosun aptal ahhaahhahaha. Bu beyaz tenli olup ovunmekle aynı sey. Kilo almıyorum diye eminim mideni copluge cevirmissindir banane mk ahah
Sana az insan olmanı tavsiye ederim seninle hiçbir muhattabım yok gelip bana ıslak odunla dövecen falan diyemezsin senin ne haddine? Küfür ederek zaten nekadar varoş olduğunu belli ediyorsun birşey dememe gerek yok galiba
Ben sürekli yoğun bir insan değilim te allam heralde boş anım olacak o zaman da burda takılıyorum. Islak odunla dövmek küfür değil yavrum bunun neresinde sansür var 😂
İnsan gibi konuşuyorum beni insanlıktan çıkartma bak gorgusuz varoş. Seni gibilerini alıp duvardan duvar vurucaksın. Hadsiz gerızekalı. Sen ne haddinle benle böyle konuşuyosun ezik? Çok ağzın laf yapıyosa gel özele hallledelim.
Ya bir sktr git o.. puya bak laflarım iyi koydu demek ki hala konuşuyo mk boş kafalisi. Madem gizli kullanıcı diye bir seçenek var ben de onu kullanırım ağzıma geleni de söylerim kudur mk o. pusu
lan içine nasıl oturmuş oha siniriyle resmen konu açmış kendimle gurur duydum ahahah. Tabi ki okumam aptal senin bklu soruna o kadar zaman mi ayiricam. Yazık lan sana acıdım
valla benim kimliğim belli değil rezil falan da olmadım vay mk malı seni ciddiye alınmazsin harbiden. Tamam kes artık kaç gündür yaziyon bu bile taktığını gosterir hala inkar ediyo
Ahahaha sen tam bir salak sın. Sana yaklaşık 10-15 kez gizliden çık dedim korkundan çıkamadın. Emin ol kimliğinden çıksaydın daha az rezil olurdun çünkü tam bir zavallı korkak gibi görünüyorsun. En azından senin gibi özgüvensiz değilim ben. Maşallah özgüvenim gayet yerinde. Korkundan çıkamadın bile hahahahahaha
Beynin algılamıyorsa tekrar söyliyim. Amacım senin gibi korkakları rezil etmekti :D Sizin gibi gizli korkaklar umursanmaz zaten. Gizlenmen zaten en büyük rezilliğin.
İşte umursadigin için inadın var hehehe. Bunlar boş işler boş inat ettiği şeye bak. İnat iyi işler için ise yarar sidik yarıştırmak icin değil. Gorgusuz değilim şükür ki
Benim ne yaptığımı anlatırsan iyi olacak. Sen hem gizlenip hemde hakaret eden hemde korkan salak bir yüzsüzsün. Gel mesaja diyorum korkundan gelemiyorsun. Senin yüzsüzlüğün bu. Senden dinliyorum şimdi hadi?
Üstte yazdık ya lan. Metabolizmanin hızlı olması, gözlerinin renkli olması, boyunun uzun olması gibi özellikler insanların kendi başarısıyla elde ettiği şeyler olmadığı için gurur duyulması saçma. Sen gelmişsin buraya sanki yiyip kilo almayanlar çok az sayidaymissin gibi hava basiyosun var mi benden başka böyle olan diye. Ki yığınla varmış öğrenmiş olduk. Bu tip havalanmalardan nefret ederim ilk yoruma bakarsan zaten her şey acik
Sen varya çok fesat bir insansın. Keşke sorsaydın bu soruyu ne amaçla sordun diye. Benim gibi kilo alamayan insanların çok olduğunu biliyorum. Amacım burda onlarla sohbet etmekti. Bu önyargın hayatında hep bela olur benden söylemesi.
Benim kişiliğim bu yani konuşma tarzım. Elimden gelen birşey yok herkese göre ayrı ayrı cümle kuramam. Bu senin hakaret etmeni gerektirdiğini düşünmüyorum
Haklısın bende hava basan insanları sevmiyorum ama gerçekten öyle bir amacım yoktu. bir yanlış anlaşılma yüzünden anlamadan dinlemeden 3 gün birbirimize laf yetiştirmeye çalıştık şu an gülüyorum ya halimize :D
Arkadaş ve akraba çevresinde böylesine çok rast geldiğim için tahammulum sıfır maalesef. Ben de ona şaşırıyorum valla bir yanlış anlama vakası olmuş😃😑 kusura bakma hakaretlerim için sinirli biriyimdir biraz
En İyi Cevaplar