Barış akarsu suikastemi kurban gitti üstünden 10 sene geçmesine rağmen o kadar üzülüyorum son günlerde o kadar kafaya taktımki?

Barış öldüğünde küçüktüm biraz o yaşımda bile o kadar üzülmüşken şimdi kahr-ı perişan oluyorum 4 günde yalancı yarimi baştan açarak 49 bölümünüde bitirdim herşey yarım kalmış o kadar çok üzülüyorumki yemin ederim ben kimse için helede bir sanatçı için bu kadar çok ağlayıp üzüldüğümü hatırlamıyorum üstünden 10 sene geçmiş ama ilk günkü gibi hala acısı kat be kat artıyo aklımdan ne yapsam ne etsem çıkaramıyorum sürekli araştırıyorum videolarını izliyorum bugün kimdir o şarkısının altındaki yorumlara okurken herkesin suikast dediğini gördüm kafam o kadar karıştıki sakın beni yanlış anlamayın ama direksiyonda o zeynep denen sevgilisi varmış diye kaç gündür ölünün arkasından kızıyorum laf ediyorum neden diyorum neden aldı güzel Barışı bizden bu kazayla ilgili bilgisi olan var mı araştırdığımda hiç şimdiki basit kazalar kadar araştırılmamış bu kaza hiç ayrıntılı bir bilgi yok sadece torba kavşağında bir coca cola kamyonunun çarptığını biliyorum aklımdan hiç çıkmıyo lütfen yardımcı olun?
Barış akarsu suikastemi kurban gitti üstünden 10 sene geçmesine rağmen o kadar üzülüyorum son günlerde o kadar kafaya taktımki?