4 Temmuz 2007 de kaybettik onu. Ama hâlâ şarkıları bizimle. Ben Barış akarsu'nun şarkılarıyla büyüdüm. Yeni nesil bunu hiç bilemeyecek.
Daha 10 yaşındaydım, bir yaz akşamı trafik kazası geçirdiğinde haberlere verilmişti. Öğretmenim bile duygulanmıstı, ben de ağlamıştım o yaşta, o akşam haberine.
Barış Akarsu gibi bir sanatçı bir daha gelmeyecek. Yüreği güzel insan. Hep kalbimizde yaşayacak.
Seni unutmayacağız güzel yüzlü adam. . Iyi insanlar hep erken, beklenmedik zamanlar da gidiyorlar hiç fark etmediniz mi?
Barış Akarsu'nun ne sevdiğim şarkısı : 'Vurdum en dibe kadar'. Çok anlam içeriyor sözleride, klibide.
Onun dizisinin olduğu yıl ben lise sondaydim. Aşık olduğum kızla aynı siniftaydik ama bilmiyordu ona aşık olduğumu. Ben onun bu diziyi izlediğini biliyordum ve bende izliyordum ama ben izlemiyorum diyordum neyse barış akarsu ile merve sevi arasinda ne zaman duygusal bir yakınlaşma olsa ben hemen o an aşık olduğum kızı caldiriyordum telefondan. Ertesi gün sınıfta bana dün diziyi izledin mi diyordu.. Hangi diziyi diyordum işte yalancı yarim diyordu yok ben izlemiyorum onu diyordum ama herhafta buna benzer oluyordu :D sonra tabi ben bu kıza hiç acilmadim öyle kaldı gitti.
Çok baskaydı , soru baslıgını görürken de hemen o sarkısını mırıldandım. Her sarkısında yorumu güzeldi ama o sarkıyı kimsenin o kadar iyi seslendiremeyeceginden de kuskum yoktu
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet, onun şarkılarını dinlediğimde tüylerim diken diken oluyor, gerçekten çok iyi bir sanatçıydı.
Yazık oldu adama onun sayesinde rockla tanışıp ondan sonra sanatı bırakan gençecik yaşında arabayı kendin kullanmayıp arkadaşında bıraktın bu gidiş sana hiç yakışmadı barış abi hani bir şarkın varya sıra kimde diye sormuştun sendemiymiş meğer :( Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır
Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde
Özlemez olur muyuz ben her zaman her konuda onu örnek alacağım. Bir durum karşısında diyorum ki Barış abim olsa ne yapardıOnun güzel kalbini merhametini sevgisini gözlerindeki ışığı samimiyeti ve hatta gülüşünü... Ah ah onu anlatmaya kelimeler yetmezEn sevdiğim cover i Islak Islak sonra Aldırma ve Kimdir o etkiliyor beni
En İyi Cevaplar