İşten çıktığım için pişmanım ne yapmalıyım?

Gecen ay bir işte çalışmaya başladım kendimi mutlu rahat hissedemediğim için müdüre gelecek hafta çıkmak istediğimi söyledim , sonra iş arkadaşlarım benim işten çıkacağımi öğrenince çok üzüldüler nereye gidiyorsun daha yeni geldin demeye başladılar , bende bu duruma epey sasirdim çünkü benimle konusmadiklari kendimi dislanmis ve yalnız hissettiğim için işten çıkmak istiyordum , neyse ondan sonraki bir hafta boyunca bana karşı çok iyi davranmaya başladılar gülüp sakalasmaya başladık çok iyi vakit geçiriyordum , derken müdür çıkış evraklarını getirdiğini imzalamam gerektiğini söyledi dedim şimdi ş. ctik istemeye istemeye imzaları attim. Ve işten çıktım çıkalı 1 hafta oldu canım acayip sıkılmaya başladı işten çıktığım için çok pişman oldum hayır bok var çıktım yani tam kaynasmisken çıkmak aşırı aptallık oldu evdede canım sıkılmaya başladı yapacak hiç bir şey yok arkadaşım yok sosyal medya kullanmıyorum tip desen o hiç yok , acaba işe yeniden başvuru yapsam mi , eleman almışlarsa birde rezil olmaktan çok korkuyorum evde de ömür geçmiyor lutfen akil verin.
İşten çıktığım için pişmanım ne yapmalıyım?