Otelde Haftada 7 gün 24 saat yatılı çalışıyordum, pazar günü 12 saat molam vardı (traş vs olmak için), 25 bin tl maaş alıyordum akşam 11 gibi içmek için çatıya çıkan turistler vardı, gece vakti otele gelen turistler olabiliyordu, sabah 4:30 gibi balon turları için uyandırılıyordum ve 10:00-14:00 oda temizliğine yardım ediyordum, kahvaltı bedava ve sınırsız, su bedava ve sınırsızdı. Günde en azından 12 saat boş vaktim oluyordu ama gün içinde uyumak yasak gibiydi. Telefon ve bilgisayar da sınırsızdı. Şartları kötü bulduğum özellikle uykusuzluk çektiğim için istifa ettim, düzgün iş bulamadım şimdi süpermarkette çalışıyorum 30 bin alıyorum keşke istifa etmeseydim diyorum orada hem ingilizcem gelişiyordu hem de çok boş vaktim vardı, burada ise böyle değil kurallara vs uymuyorlar bu yüzden Haftada 60 saatten fazla çalışmak zorunda kalıyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum çalışma koşulları neden bu kadar kötü :(
Nevşehirde yaşıyorum bu arada.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Şu an içinde bulunduğun durumu anlamaya çalışıyorum, gerçekten zorlu bir süreçten geçtiğin belli. İlk olarak, geçmişe dönüp kendini çok eleştirmek yerine, bugünden sonra neler yapabileceğine odaklanmak daha iyi olacaktır. Hatalar yapabiliriz, bu da insan olmanın bir parçası.
Eski işinle ilgili zorlayıcı yönler olsa da aynı zamanda olumlu taraflarını da görmüşsün. Örneğin, İngilizceni geliştirme şansın olmuş, bu çok kıymetli bir kazanım. Belki yeniden turizm sektöründe kendine uygun bir pozisyon arayabilir, daha insani çalışma saatleri olan bir otel ya da seyahat acentesine başvurabilirsin. İngilizce öğrenmeye devam etmek ise bu sektörde şanslarını artırabilir.
Diğer yandan, marketteki şartlarını gözden geçir. Belki yöneticinle konuşarak çalışma saatlerini düzenlemeye çalışabilirsin. Özel hayat ve iş hayatı dengesi çok önemli. Eğer kendini daha huzurlu ve mutlu hissetmeye başlarsan, hem motivasyonun artar hem de uzun vadede daha iyi kararlar alabilirsin.
Unutma, hayat bazen zorlu yollar açar ama bu yollar seni daha güçlü ve bilinçli yapar. Asla pes etme! Eğer içinden çıkamadığın bir an olursa yine burada olmaya devam edeceğim. 😊💪