İçki bu içki. Bünyene göre kendini rezil etmeyecek derecede içersin defolup evinde sızarsın duşunu alıp. Ne edebiyatı yapıldı yahu rakının 😂 Yazı apayrı bir komedi zaten. Can Yücel bildiğin yalamış kadınlara yaranmak için asdg
Erkeği kadını olmuyor bu işlerin. Ortalama zekası olan her insan rakıyı da birayı da viskiyi vodkayı da bünyesinin farkında olup içer. Ona göre davranır. İlle 999 roman 1.0000000 film repliğine bağlamaya gerek yok 😄
Öyle bişey yok emin ol sen o kadından hoşlandıysan poh yese bile hoşuna gider ama öyle değil, ha bu arada uzo içiyorum şu an yani diyorum ki azizim bir kadın sırf rakı içiyor diye aşık mı olacağız
Bana göre her içkinin adabı farklıdır; birayı mutluyken içersin, şarabı huzurluyken, viski ve votkayı gidenler gitsin biz yolumuza devam mesajı vermek için içersin. Ama rakı farklıdır o mutluluğuna da mutsuzluğuna da yalnızlığına da tüm dostlara da kalkar
hah iste bende bu anlamda cekimserim eh gonul sohbet ister samimice icini dokmek ister tum maskeleri cikartip anlatmak dinlemek ister bana bu ortami sadece rakı verdi
😀 bunu cay icerkende yapabilir sin dostunla kahve icerken de hatta sosyal platformda hatta burda bir yabanciya da icini dökebilir sin alkola gerek yok ama raki bir baska ne bileyim olaya edebiyat katiyor benim icin duz anlatirken ben raki ile bir anda cemal sureyya olabiliyorum belki bu yuzden seviyorum😀
En İyi Cevaplar