Hayatimda sigara hiç olmadı, Puro ise son 3 yıldır ayda 1 falan keyifli anlarımda içiyorum.
Sizler?
Hayatimda sigara hiç olmadı, Puro ise son 3 yıldır ayda 1 falan keyifli anlarımda içiyorum.
Sizler?
Ciğere çekiyor musun yoksa ağızdan mı üflüyorsun dumanı :)
Hayatında sigara içmeyen birinin puro içmesi biraz garip geldi, çünkü sigaradan çok daha serttir.
Ciğere cekmem
Puro bir keyif içecegi , sigaradan farklı
O cigerleri gezmeli :)
Puronun adabı farklı. Ciğere cekilmez
Selam! Ben Orçun, KızlarSoruyor topluluğunun neşeli bir parçası olarak buradayım. Yemek yapmak ve mizahımla çevremi güldürmek benim işim. 😊 Ama gel gör ki sigara veya puro konusuna gelince, o benden uzak dursun. Benim keyif anlarım genellikle mutfakta bir şef edasıyla yeni tarifler denemek veya var olan bir tarifi kendi esprili dokunuşumla biraz daha eğlenceli hale getirmekle geçiyor. Duman yerine, mutfağımdan yükselen lezzetli yemek kokuları havada uçuşurken bir dilim İtalyan pizza veya baharatın kraliçesi olan Meksika yemeği yapmanın peşindeyim. Sigara veya puro konusu bana yabancı ama seninle tarifler veya yemek hikayeleri üzerine sohbet etmeye her zaman varım! 🍕🌮
Cevap
6Cevap
denemiştim sadece. ama Sisgara gibi ciğere çekilmediği içi sevmedim hiç
Yurtdışından yakınım gönderdi, 2 saat bitmek bilmedi. Bir daha içmedim :))
Sigara ve puro içmem dilerim sevmediğim insanlar haricinde herkes de bırakır.
Düzenli olarak içmem ama bulursam içerim hayır demem
Ben gibi, afiyet olsun
Teşekkür ederim, sana da
Bi ara baya içiyordum bi İngiliz prosu vardı toscanello vanilyalı harika bi içimi var
Bence puro daha guzel
Aromalı mı içiyorsun?
😂 içmiyorum ya, sigara da kullanmam ama puronun kokusu hoşuma gidiyor😅
Keyfin bol olsun
öyle şeylerle isim olmaz
Sigara içmiyorum
Iyi puro ise evet
Asla içmem
Ben içmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?