Yeme & İçme Kelle paça içer misin? nalasnere Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kelle paça içer misin? Veyahut kokoreç yer misin? Güncellemeler+1 yıl İki seçenek var önünde a) kelle paça içmekb) corona virüs aşısı olmak Kelle paça içer misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
GÜZgü Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kokoreç yrim severim de kelle paça falan bana göre değil 1 2 Yorumla nalasnere +1 yıl Kokoreçten yırttın😂 Yorumla GÜZgü +1 yıl olsada gömsem vbnhjkolpş Yorumla
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 419 cevap paylaştı. Kokoreç seviyorum işkembe falan ok ama kelle paça sevmiyorum ağzıma surmem 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok severim ikisinide 1 0 Yorumla
shaed Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İçmem reis sen içer misin 1 1 Yorumla nalasnere +1 yıl Alkol planladığın günün içinde mevcut plan dahilinde bir aktivite. Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 479 cevap paylaştı. İksiini de hic sevmem 1 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Görüntüsünü sevmediğim birşeyi midem çekmez. 1 0 Yorumla
YalvarBarışalım Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Iy icmem 1 3 Yorumla nalasnere +1 yıl Iy sensın yüce çorba hakkında nasıl konusuyorsun Yorumla YalvarBarışalım +1 yıl Tanrım affet beni Yorumla nalasnere +1 yıl Yüce çorba çok kızmış ama seni affediyormuş çünkü o affedicidir! Yorumla
cerennnnylmz Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl İçerim 1 3 Yorumla nalasnere +1 yıl İçelim Yorumla cerennnnylmz +1 yıl Nayır Yorumla nalasnere +1 yıl Nolamaz Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 462 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
kokoreç yrim severim de kelle paça falan bana göre değil
Kokoreçten yırttın😂
olsada gömsem vbnhjkolpş
Kokoreç seviyorum işkembe falan ok ama kelle paça sevmiyorum ağzıma surmem
Çok severim ikisinide
İçmem reis sen içer misin
Alkol planladığın günün içinde mevcut plan dahilinde bir aktivite.
Hayır asla hayatımda birkere bile içmedim içmeyide düşünmüyorum
İksiini de hic sevmem
Görüntüsünü sevmediğim birşeyi midem çekmez.
Iy icmem
Iy sensın yüce çorba hakkında nasıl konusuyorsun
Tanrım affet beni
Yüce çorba çok kızmış ama seni affediyormuş çünkü o affedicidir!
İçerim
İçelim
Nayır
Nolamaz
Hayır asla sevmem
Hayır
İçeriz baba
Hayır, içmem.
Hayır
sakatat yemem
İşkembe severim