Öğrenci için sizce İzmir mi eskişehir mi daha güzel yaşamak için falan?
İzmir
Eskişehir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
herkes İzmir demiş ben ikisinde de yaşayan biri olarak huzur için eskişehir diyorum. orada yaşadığın aşk, orada aldığın nefes, orada attığın adım hayatın boyunca aklından ve kalbinden çıkmayacak. bu ülkede bir tane şehire aşığım orası da eskişehir. yok böyle bir güzellik. insanların geneli saygılı diğer şehirler kadar göç almaz saçma sapn insanlar yani. İzmir eskisi gibi değil ayrıca eskişehir daya ucuz saat 4 te çık gece tek başına kötü birşey yaşamazsın merkez de. herkes ayakta çünkü :) tabi ben 3 veya 4 senedir gidemedim eskişehire ama yaşadığım en güzel şeyleri ve yaşadığım en kötü şeyleri orada bıraktım. yanlız şöyle bir sorunu var orda mezuniyetten sonra iş bulamazsın çünkü iş sahası yok eskişehirde bunu düşünerek tercih et. ha bence izmirde de yok ama eskişehire göre daha iyi iş konusunda.
Ben İzmir dedim fakat orada çok rahat olacaksın malum derslerini aksatman gibi durumlara fırsat verme ondan dolayı Eskişehir'i yabana atma :)
Eskişehir candır ♥ İzmir dahada candır ♥♥
Cevap
5Cevap
Kesinlikle eskişehir 4sene yaşadım 4 sene sonunda istanbula geri döndüm deli gibi özlüyorum
Eskişehire hiç gitmedim doğrusu ama yine de İzmir diyorum
insan için İzmir nokta
İzmir tabiki
İzmiir
İzmir
İzmir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar