Sakarya ve İzmir insanları nasıl? Dış ve iç güzellik olarak. Bu iki şehrin farkı nedir ? Sizin seçiminiz hangisi olurdu?
İzmir
sakarya
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sakaryalı yım, Sakarya da yaşıyorum ve burası diger arkadaşların görmeden atıp tuttuğu kadar kötü bir şehir degil. Ozellikle Kampüsü en iyi kampusler arasina girdi ve gerçekten muhtesem bir yer. Sen universiteden beklentine gore sec. İzmir gercekten guzel, eglence acisindan da rahatlik acisindan da ama Burasi İzmir den daha sakin. Bence ogrencilik icin daha uygun. Merkezi İzmir kadar canli degil ama dedikleri gibi sevgilinle gezdiginde kimse dönüp bakmaz, tek kelime etmezler. Ailen karismadigi surece burada gayet özgürsün.
Ben sakaryaliyim. İzmir de okumak hayalim. ama senin beklentin nedir. mesela gezmek ortam edinmek icin kesinlikke İzmir ama sakaryadada sakin bir uni hayati gecirebilirsin cunku okaysiz bir yer. ayrica kampusu gercekten cok hos yesil ve gol manzarali. sakarya merkez cark caddesi disinda bir espirisi yok ama serdivan ( kampusun bulundugu ilce ) gercekten cok elite ve ogrencilerin yeni mekani. cafeler avm hos gervekten. birde kira ucretleri felan izmirden daha dusuk diye biliyorum. izmirin artilarini saymaya gerek yok sanirim :)
Aslında ben çok sosyal biri değilim. Geceleri zaten dışarı çıkmam. Sadece iyi arkadaşlar edinmek istiyorum. İzmir İstanbul gibi tehlikeli şehir mi? Cevablar için teşşekürlerrr :)))
Simdi mesela akyazi gibi dista kalan bir ilcemiz var kotu bilinir. ama ben sakaryaliyim o anlatilanlari bir goremedim... serdivan universitelilerin yasadigi ilce gercekten cok elite bir ilce zaten toplu konutla yeni yapilan binalarla dolu... basinada birsey gelecegini hic dusunmuyorum ogretmenlerim yasamak icin o semti seciyor... ama ben sosyal biriryim sakarya beni gezmeden eglenmeden yapamam o yuzden sakarya istemiyorum hic
Ben de gezmek isterim. Çok fazla sıkıcı şehir istemem. Bence İzmir en iyisi. Teşşekürlerrr :)
izmirde okuyorum. sakaryayı bilmem fakat izmirde insanların çok rahat olduğunu zaten biliyorsundur. elbette kimse seni yapmak istemediğin birşey için zorlamıyor. fakat pek çok arkadaşım burada fena bozdu. eğer değerlerin varsa korumak istiyorsan İzmir pek kolay bir şehir değil :) ama amacın eğlence vs ise cevabı biliyorsun kanımca. saygılar selamlar.
heteroseksüel bir erkek olarak hangisini seçersiniz megan fox mu? hakkı bulut mu? sorusu kadar saçma bir sorudur! (salaklar için açıklama; tabiki İzmir amk)
Cevap
26Cevap
İzmir insanı ; anlatılmaz yaşanır. Arkadaşlıklar başkadır , komşuluklar... Yemekleri, havası... Uyumlu bir ortam. Uçağ'ın içindeyken mutluluk sarar , enerjisini alırım şehrimin. Bir kez İzmir'in tadını aldığın zaman ; dünyanın en güzel şehrine de gitsen en fazla 'aa ne kadar güzelmiş , ne zaman dönüyoruz?' dedirten tek şehir bence. Elimde olsa hep orda kalırdım.
Vaaaauvvvv harika. ♡♡♡♡
Ergenler baslamis İzmir İzmir diye. Paran varsa yurtdisina git. en buyuk hayalim avrupaya gitmek. ingilzce kursuna git yari zamanli calis zaten kalacak yer ayarlayana kadar devlet maas veriyo. mis gibi valla. aklim olsa buralarda surunmezdim. hem kariyer yao avrupada hem istedigin ortama takill. karisan yok.
O şansım yok izn vermiyor ailem :(
Her şeyiyle İZMİR... Yetenek sınavları için ikisine de gittim.. İzmir'i kazandım ama iyi ki de İzmir.. Sakarya İzmir'in bir semti kadar ancak..
Sakaryada çok kapalı insanlar var diyorlar. Doğru mu? İzmir İstanbul gibi tehlikeli şehir mi?
İzmir belki de Türkiye de bulunan en tehlikesiz şehir diyebilirim.. Gecenin 2sinde bile Karşıyaka'da Alsancak'da gezersin.. Ama Sakarya'da sadece 1 hafta kaldım en geç 12,5 dedimi hayat bitiyor.. 11'den sonra minibüs bile yoktu :/ Çok sıkıntılı bence orası..
Vaaaauvvvv iyiymiş. Teşşekürlerrr :)
Rica ederim.. Çok iyi düşün mesela Sakarya'da sadece iki tane AVM var İzmir'de saymakla bitmez.. Sakarya'da sinemalar berbat.. İzmir harika.. Sakarya'da bir kızın alkol alabileceği mekan (ben gittiğim zaman) sadece bir taneydi, İzmir'de her yer.. Sakarya'da yaşamaya gerek yok her ay gazetelerde televizyonlarda en az bir cinayet haberi Sakarya'dan çıkıyor.. İzmir'i görmek zor..
Ne güxelmişş. Kızları güzel derler izmirin? Öyle mi? Sakaryanın kızları nasıl? Çok güzel kızların olduğu bir yer istemiyorum :Ddd kıskanclık :Ddd
Akıllım artık Retricanın olduğu her yerde güzellik var :D
İzmir kızları çok güzel oluyor diyorlar. Ama sevdim izmiri şimdiden. Teşşekürlerrr :) ama bende fena değilim :Dd
Değilsindir tabi :) Rica ederim iyi geceler :)
İyi geceler :) Allaha emanet ol :)
Üniversite hayatını yaşamak istiyorsan eskişehire git. Sakarya hakkında pek bilgim yok ama izmirde geçinemezsin. Öğrenci adam fakir olur kardeşim napacaksın büyük şehirde...
İzmirin okul dışındaki ortamları , Sakaryanın üniversite içi güzel.
2sine de gittim.
İnsanlarında fark ne?
Sakaryada çok kapalı insanlar da varmış diyorlar. İzmir İstanbul gibi tehlikeli şehir değil mi?
Teşşekürlerrr :)
İzmirde rahat olursun karışan eden olmaz hiçbişeyine. Ama sakaryada sevgilinin elini bile tutsan insanlar tiptip bakar uyarırlar bile. İnsanları böyle iç güzelliğe gelince heryerde iyisi kötüsü var ama dindarların çok olduğu yerlerde suç oranıda yüksek oluyor.
İzmir tabiki kesinlikle ege üniversitesi. insanlar ege'de okuyorum derken sanki boğaziçi demiş kadar gururlanıyorlar.
sakarya ne la
o oy veren 6 kişi sakaryalı heralde :D
Sakarya biraz daha tutuktur herkes artist ızmir rahat şehir arayıpta bulamayacagin seyr yok üstelik sıcak denizi güzel ızmir türkiyenin en ıyi ilk 3 şehrinden biri sen anla
Biraz mantıklı olmak gerekrise İzmir ile Sakarya zaten kıyaslanamaz.
Bizim buraya gel evin hazır kanks :D oğrenci indirimide yaparık :D İzmir ..
Sevdim şimdiden İzmir insanlarını. :D
Anlamsız bir kıyaslama olmamış mı? :) İzmir'le hiçbir şehir kıyaslanamaz.
Şehişr olarak İzmir de daha rahat olursun eğitim kalitesinde her iki unide aynı seviyede diyebılırım
Tabiki İzmir öğrenci şehri demelerinin bir sebebi var gidersen pişman olmazsın :D
sen bu iki şehir arasındaki farkı bilmeden üniversiteyi kazanabiliyorsan ben boyle eğitim ve kültür sisteminin içine tüküreyim.
İzmir yakar geçer ortalığı.
İnsanlarının farkı nedir?
Teşşekürlerrr :) güzelmiş..
sosyallik iklim kalite bakımından İzmir diyorum
Sakarya ne bakımdan izmirden üstün?
Sakarya da ölürsün sen
Bu da soru mu ya sence neresi :D
İzmir çok tehlikeli şehir değil mi İstanbul gibi ?
Ortam ariyorsan İzmir yok ben adam gibi okucam dersen sakarya
Sakarya tabi kiiii
Neden ? Sebebini açıklar mısın
Benim duyumları Sakaryadaki üniversitede eğitimin iyi olduğu. Büyük yerlerde daha çok üniversite vardır ama bazen ummadık taş baş yarar ya o misal küçük gördüğün yerlerin eğitimi daha farklı olur. Eğitim olarak iyi olan yeri seçmen mantıklı onu bir araştır
Teşşekürlerrr. :)))
Ricaaaaaaaaaaa ederim :))
okumak istiyorsan Sakarya
Sakarya diyen çıkmaz heralde...
tabikide İzmir canım şehrim benim
Kesinlikle İzmir olurdu
herkes İzmir derde sen yakın olana git :D
İzmir tabiki tartışmaya açık bile olamaz
Sakaryayla izmiri mi kıyaslıyosun :D
Tabiki İzmir
Neden? Sakarya değil?
Ben İzmirli olduğum için İzmir daha iyi bence. Ayrica okul kalitesi olarak insanların ogrencilere karşı tutumu olarak İzmir farklı bir memleket.
Vauvv güzel. Teşşekürlerrr :)))
Rica ederim :) umarım kazanirsin
Sağ ol :))
:))
Sordugu soruya bak Allahim Yarabbim :D
Saka mi bu
Sen hiç hayatında İzmir'e gitmedin mi?
İzmiiir :)
İzmir
İzmir tabi ki
Ankara
İzmir tabiki