Yeditepe den Başka Bu İki Üniversiteden Hangisinin Eğitimi ve Kampüsü Kaliteli ve Hangisine Gidilmeli
Okan Tabiiki de
Başkent Tabiiki de
Maltepe Tabiiki de
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yeditepe den Başka Bu İki Üniversiteden Hangisinin Eğitimi ve Kampüsü Kaliteli ve Hangisine Gidilmeli
Okan ve Maltepe üniversitelerine göre Başkent üniversitesini öneriyorum. Benim kuzenlerim, yakın arkadaşlarım eğitimlerini buradan tamamladılar. Gayet memnunlar okulundan, eğitim sistemi, öğretim üyelerinden ve okul geneli anlamda diğer okullara göre yüksektir. Tercihinizi, Başkent üniversitesinden yana kullanmanızı öneriyorum..
Merhaba, ben Başkent Üniversitesindeyim. Bu şıkların içinde rahatlıkla size önerebilirim burayı yani fena bir okul değildir ama Ankara genel olarak size sıkıcı gelebilir yani onu baştan söyleyeyim. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Hangi bölüm
Halkla ilişkiler ve tanıtım.
Cevap
3Cevap
Başkent Üniversitesi
Neden
İkisinide iyi bilen biriyim sahiplerine kadar Maltepe üniversitesi daha avantajli
Neden
Maltepe üniversitesi yelpaze ve tanınmış bir yapı yurt dışı bağlantıları sağlam acun bile onların kampüsünde yaptı bazı yarışmaları okul hastane ilişkileri sağlam yöneticilerinden tanıdıklar var yakın olan iş. yerimdeki departman sorumlusu bile. oradan mezun
Başkent tabi ki sorman hata
hepsi kotu kusura bakm
Yeditepe de mi dahil
guzel degiller
Hangi üni güzel ve tavsiye edersin ve nerede okudun
hangi bolumu okumaniza bagli mesela ben Gazi universitesinde mimarlik okudum size Gazi universitesini, ODTU, Bogazici, Marmara, Anadolu oneririm İstanbul universitesini de oneririm ama acikogretim olarak onermem ve tibbi sekreterlik oku atamasi baya baya iyi
Marmara da okuyorum asla önermem
Okan iyi ya. bana 10 dk uzaklıkta
Okan
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?