YKS2026 Hangi üniversite daha iyi: Arel mi, Aydın mı, Gelişim mi? geceegunesii Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hangi üniversiteler daha iyi ve daha ucuz Güncellemeler+1 yıl Nişantaşı Sabahattin Zaim Üsküdar üniversitesi bunlar nasil peki Hangi üniversite daha iyi: Arel mi, Aydın mı, Gelişim mi? Cevapla Üniversite Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Popsmoke34 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aydın 0 7 Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Nişantası da iyi Yorumla geceegunesii +1 yıl Ucuzmu peki Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Hangi fakulte icin soruyosun Yorumla geceegunesii +1 yıl Aydın universitesi Yorumla geceegunesii +1 yıl Sağlık bilimleri Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Aydının mühendisliği iyş Yorumla Popsmoke34 +1 yıl Nisantasının hemsireliği 60k Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl arel iyi bence 0 3 Yorumla geceegunesii +1 yıl Arel tercih etmelimiyim ucuz mu peki Yorumla axiakrep +1 yıl arel daha popüler bi uer Yorumla geceegunesii +1 yıl Popüler olup olmadigina bakmıyorum yeterki bir okul çıksın ve ucuz olsun o önemli benim için Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aydın
Nişantası da iyi
Ucuzmu peki
Hangi fakulte icin soruyosun
Aydın universitesi
Sağlık bilimleri
Aydının mühendisliği iyş
Nisantasının hemsireliği 60k
arel iyi bence
Arel tercih etmelimiyim ucuz mu peki
arel daha popüler bi uer
Popüler olup olmadigina bakmıyorum yeterki bir okul çıksın ve ucuz olsun o önemli benim için