ya odadayım bilg burda kötü oldum bişeyler izlesem mi bilemedim yoksa durmayacak bu dürtü?
bende utanıyorum öyle hemen asıp kesmeyin sadece danışıyorum?
bende utanıyorum öyle hemen asıp kesmeyin sadece danışıyorum?
İsini nasil goruyorsan gor git annene bu durumdan rahatsiz oldugunu soyle kiz kendine bir ceki duzen versin sende cok ibreymişsin bu arada ulan ensest ne o senin kardesin salah
ya zaten kötü hissetme sebebim o hava sıcak orda yatıyo benm de işim vardı bilg. de normalde orda uyumam ama gördüm işte görmemem gerekenleri sonra uyarıldım ve rahatlamaya çalışıyorum napim
uygun değildi onu gördüm ama şimdi de benm ki uygun değil inmiyo bu saatte öyle kaldı napsam bilemedim odadan çıkamıyorum
Manyak
rahatlama isteği oldu napayım hem bilg. açtım ordan bakıp rahatlıyorum korkmayın
Kız uyanırsa napcan😂
ya ondan korkuyorum işte bende bilgi kapatsam nasıl rahatlarım onu düşünüyorum çıok yaıkın bana ama bakmak istemiyorum
Ne yani şorttan falan mı tahrik oluyorsun yok artik
şort değil ya baksır gibi şort don karıkşımı şeyler var ya ondan üstte askılı bakıyorum artık rahatlamam lazım napim bilg ışığından uyanır falan böyle daha kötü ama daha az risk var off iyice kötü oldum
Ona bakıp mi yapacaksın çok kötüsün 😏
ama başka çarem yok nasıl yapayım sen söyle ayakta yapamam banyo da ya da tuvalette hiç yapmadım bilg. masaüstü gitmez bir yere netten izlesem geriye tek seçenek kalıyo sen söyle napim biliyorum kötü ama elimde değil şu an ki halimi görme :(
uyu
nasıl uyuyauım bana batıyo bunu öldürmeden uyuyamam
ya bu kadar zor olmamali
şu an zor durumdayım inan ben çok erekte olan biri değilim ve zor boşalıyorum ilişki olmadan mastyaparak ama gedliği zamand a mutlaka yapmam gerek yoksa uyuyamam ama şu an da bakmakla bakmamak arasındayım ve elimde bekliyorum :(
Lan sen trol bile olsan kız kardeşim diyosun. Orro. spu çuçugu şeref yoksunu insanların midesini bulandırma lan senn gibilerinin kafasını uçurmak haktır. Pis. lik herif
Kardeş aklından çıkart o düşğnceyi kardeşin o senin ensest mi yapacaksın ya me yani
Cevap
3Cevap
git kendini rahatlat oyle gel. mumkunse kardesini dusunmeden
kardeşimi düşünmek istemiyorum ama gitsem rahatlayamam burda kalıp rahatlamam lazım ama bilg. den video mu açsam ona mı baksam bilemedim :(
hala ona mi baksam diyo oç'luk kaninda var demekki. zaten trolsün neyse ne
onu düşünmek istemiyorum lavaboda da düşünemem yapamıyorum öyle
Müsait değil derken detay ver ona göre. Özelden yaz istersen
Dostum belki bilerekden yapıyordur?
yok ya yapmaz yapmamalı
Şimdi havalar sicak en fazla ne kadar açık olabilir ki? Bide oda mast yapıyordur belki. Yaşı kaç bu arada
tuvalete git rahatlarsin bir tuvaletini yap
tuvaletlik bişi değil de bakıp rahatlamak bana çok kötü hissettiriyor şu anı görmeyi hiç istemezdim çok fena :( ama rahatlamam lazım
Hayir olgun adam ol
ya bişi yapmıyorum ama rahatlamam gerek şu an kötüyüm ona zarar vermem
Sacmalamayin abi ya
ya rahatlamak istememin neresi kötü
Sg mk ensesti
nasıl müsait değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar