Dun gece yarisi ablamin hala uyumadigini farkettim. Odasinin kapisinin anahtar deliginden baktim gecelikte bilgisayar basindaydi. Odasina girerdim ama gece yarisi oldugu icin girmedim ortalikta uygunsuz kiyafetini falan gorurum uygun olmaz diye. Normalde cok kiskancim ve yanindan erkek sinek ucurmuyorum. Ama dun gece oyle oturmasi beni cildirtti. Uykum kacti sabah 5e kadar o uyumadikca ben de uyumadim. Neden uyumuyordu? Napiyordu? Cok kiskaniyorum aklima gelenleri dusundukce.
Cevabın nedir?
Ablam diyorsun sonuçta. Onunda kendisine ait bir özel yaşantısı var. Buna pek karışamassın ve erkek arkadaşlarınada artık müdahale etmesen iyi olur. Evlenip gitcek eninde sonunda nereye kadar kıskanabilirsinki onu. Sevgilini felan kıskan sen. Ablan belki sevgilisiyle konuşuyordur o saatte, ya da birşey için endişeleniyordur bütün gece gözüne uyku girmemiştir internette araştırma yapıyordur. Bunu aslında ona bir şekilde sorabilirsin. ya da dün gece uyumadığını öğrenip ilerleyebilirsin bunun üzerinde böylece dün gece neden uyumayıp ne yaptığını ağzından almış olursun. :D
26 Yorumla- +1 yıl
kendisine soramiyorum iste. hatta benim bildigimden bile haberi olsun istemiyorum
- +1 yıl
kimse zaten bana bu konuda yardim etmez. benim bu konuya karsi hassasiyetimi bildigi icin
- +1 yıl
sifreli.. edemiyorum
En İyi Cevaplar
Benim kardesim bunu merak edicek valla doverim :D onane yaa :D ama yani okudum yorumlari felan normalde gecelik giyimmiyorsa ve dun giyinmisse tek ihtimal var ablan kesin dun gece biriyle camlesdi 😨😨 ama yinede yaptigin dogru bisey degil delikten bakilirmi hic 😒
03 Yorumla- +1 yıl
iste panik yaptigim konu da bu
- +1 yıl
kendisinden ogrenemem iste
o anahtar deliğine egılıp baktıgını rahatca anlatabılıyorsan daha oncede bakmısn demektır. ya rontgenledıgınde ablan cıplak olsaydı uzerını degıstırseydı. ya da pedını takıo olsaydı ya da agda yapıo olsaydı baska bı akıldan cıkmıycak bı halını gorseydın ! kendın kız ayartmak ıcın yardırdıgın anlarda aklına gtrkı o karsndakı kızda bırılerının ablaları kardeslerı. Npar yapar ablan.
19 Yorumla- +1 yıl
o bahsettigin halini yanlislikla daha once gordugum oldu. kaza oluyor iste ayni evin icinde ama aklimdan cikmayacak diye bisey yok
- +1 yıl
ne diyorsun be. kazayla ayni evin icinde cok sey gorebilirsin, bu aklinda kalacak ya da seni etkileyecek diye bisey yok. kendi ablanin goruntusu sana ne etki edebilir!
- +1 yıl
nasil yani? dun gece gecelikte biriyle mi konustun? nereliydi?
- +1 yıl
selcuk universitesinde okuyordu? bana ozelden yazar misin bir sn.
- +1 yıl
yok burdan bazi seyleri yazamam. ozelden onun olup olmadigini cikarmaya calisiyorum. sana bir sey olmaz merak etme
sörf yapıyordur oyun oynuyordur veya çok kötü düşünürsek sevgilisine veya o an tanıştığı birine orasını burasını açmıştır bu kadar sıkıntı yapacağına o an kapıya vurup ablan gir dedikten sonra girip ne yaptığını sorabilirdin veya o anki hareketlerinden ne yaptığını anlamaya çalışabilirdin
09 Yorumla- +1 yıl
ya odasina da oyle dalmayi sevmiyorum. cok daginik kendisi ne zaman odasina girsen ortalikta gormek istemedigim camasirlari falan. o saatte hic giremem
- +1 yıl
en buyuk kavgamiz onun ustunde zaten. ben ne kadar bagirsam da hanfendini oyle seyleri toplamak gibi bir huy edindigi yok daha
- +1 yıl
oyle bisey olsa hemen cekilirdim tabi. ama evet camasirlarini ortalikta gormeyi sevmiyorum. cok daginik
- +1 yıl
konusamiyorum iste
- +1 yıl
kolay degil iste
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
28Cevap
- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBende bazen sabahliyorum. Uykum gelmedigi icin. o ara film izlerim, arkadasimla yasiriz, ödevimi yaparim, aklima takilan bir konu hakkinda detayli bir arastirmaya girerim.
Ablanin 5 kadar uyumamasi baskasiylan kötü seyler yapmasi anlamina gelmiyor. Önce ablana güvenmelisin ve ona o güveni göstermelisin "yaninda erkek sinek ucurtmuyorum" da nedemek kusura bakma ama ben bu söylediklerini uygun bulmuyorum ablaninda sevebilecegi/sevdigi birisi olmaz mi? hic asik olamazmi? veya birisiyle bir iliskisi olmayacakmi?
Bence böyle kiskancliklari birakmalisin böyle yaparak kendini ondan sogutursun. Oda " e zaten bana güvenmiyor, yani yalnis bisey yapsamda güvenini kaybederim diye bisey olmayacak"dir diye düsünecektir.20 Yorumla Allahtan abisi değil küçük kardeşisin allah ablana sabırlar versin canı sıkıldı oyun oynuyordu belki nedir bu telaş en fazla ne yapıyor olabilir bilgisayar başında onu da anlamıyorum ki.
21 Yorumla- +1 yıl
abisi olmaya gerek yok boyle de ben idare ederim
Sanane olum istediğini yapar. Bende hep sabahlarim ya film izler ya soz okurum kankiyle de konusurum cogu zaman. He arada konustugunuz birileri de olabiliyor ama kardesim karisirsa agiz burun dalarim
13 Yorumla- +1 yıl
senden korkulur.. ben de onu hem kiskandigim icin hem de biraz korktugum icin kendisine sormuyorum burdan soruyorum
- +1 yıl
cok mantikli
Oha senin gibi kardeşim olacak varya, bu arada sen kaç yaşındasın 18den büyük olduğuna emin misin?
Bu arada havalar sıcak kız tulumla mı yatsın gecelik giyecek tabi hemen kötü şeyler getirme09 Yorumla- +1 yıl
19 yashindayim ben. normalde hep gecelik giyse anlarim da ama hicbirzaman giymez nerdeyse. genelde sutyen falan takiyor gece uyurken
- +1 yıl
biliyorum sonucta ayni evin icinde gel zaman git zaman giysi tercihini biliyorsun bisekilde nebiliyim
- +1 yıl
hayir tabi ki de
- +1 yıl
demesi kolay iste
- +1 yıl
biliyorumm
- Diğer konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılSen ne biçim adamsın lan, insan ablasını gözetler mi? Seninki kıskançlık değil, ahlaksızlık, manyak herif.
21 Yorumla- +1 yıl
sacmalama. napar insan peki
uykusu kaçmış film falan izliyordur ya da alışveriş sitelerinde dolaşıyordur. ben geceleri edebiyat bloglarını okurum mesela gündüz rahat rahat aglayamadıgım için. bence sen abartıyorsun.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. sanane lan ne yapıyorsa yapıyor, sen ne halt yemeye uyumuyodun.
410 Yorumla- +1 yıl
ben onu gorunce uykum kacti zaten uyuycaktim normalde
- +1 yıl
ya nasil ilgilendirmez ablam
- +1 yıl
ilgilendiriyor iste, cok kiskaniyorum
- +1 yıl
o ayri bu ayri
- +1 yıl
zeyanos senin yorumun kime?
+1 yılgecelikle pc karşısında... hmmm... tehlikeli... kimbilşr pc ekranında kim vardı ve ne kılıktaydı. eğer ablan gecelikleyse.. bide swnin bakmadığın zamanlarda o gecelik hala ustundemiydi... buda var tabi ;)
04 Yorumla- +1 yıl
daha sora bakmadim. istemedigim bir goruntu olur diye. zaten gecelikteyken de goruntu hos degildi, dekoltesi cok acikti
- +1 yıl
yani o zaman durum vahim... kesin şov yapıyodur birine.. kendini tatmin ediyordur...
- +1 yıl
Oha ya abarti bu hem bir kere bunun burada paylasilmasi sacma erkesin ya delikanlı hani adam gbi git konus olaya bak hayir kiz genc vardir ihtiyaci durumu manitasi ya da sevgilisi sevdigi bu seni baglamaz ufaklik ;)
- +1 yıl
bagliyor iste, kabulenemiyorum
+1 yılbirşey yapmıyodur be... hem osatte sende uyumuyormuşsun işte.. kızı o kadar da kontrol etme bide ablan yani oda rahatsız oluyodur o kadar kontrol etmenden sonra kalbini kırcak şeyler söyler üzülürsün sende oda fazla karışma onun için.
01 Yorumla- +1 yıl
karismadan olmuyor ama
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanane diyenleri sallama , zaten başımıza ne geldiyse bu sananeden geldi. Otur konuşmayı dene o senin ablan, Anneni devreye sok biraz konuşsun, yanlış işler yapmasından korkuyorsun, aferin sana. Takip et ama sıkmadan, rahatsız etmeden, belli etmeden.
01 Yorumla- +1 yıl
annemle konusurlarsa zaten bana bisey solemezler. benim deli oldugumu biliyorlar
Yaşı büyükse kardeşim artık seninde yapabileceğin birşey yok. Kıskanç olabilirsin ama onunda bir erkek arkadaşı olabilir (diğer seçenekleri düşünmüyorum bile) Gidip yatmakla en iyisini yapmışsın.
01 Yorumla- +1 yıl
bunu kabullenemiyorum iste
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Illada yanlış bisey aklına getirme.
Uyuyamamistir kalkmistir pc basinda ugrasurken uykusunu gelsin istemiştir01 Yorumla- +1 yıl
onu anladim da o uzerindeki giysi ne?
+1 yılDoğru olanı yapmışsın. Ama onun da kendine ait bir yaşantısı var. Saygı duymalısın. Çok taktıysan kafaya git konuş.
02 Yorumla- +1 yıl
konusamiyorum iste, sorun orda
- +1 yıl
Aman ya işin gücün yok mu başka. Saçma triplere girmene gerek yok. Konuşamıyorsan sus otur oturduğun yerde. Karşındaki senden büyük. Senin kadar bilmiyor mu!!
+1 yılSanane. herkesin bir özel hayatı var karışmamalısın ablan çocuk değil,
15 Yorumla- +1 yıl
olsun ama ben karismadan duramiyorum.
- +1 yıl
Ablan olsam döverdim seni inan
- +1 yıl
yok dovemiyor o, ben ondan gucluyum
- +1 yıl
Karıştırtmasın bence kendine, aklını başına toplasın ablan
- +1 yıl
bence de toplasin
+1 yılya nette ole gezıyordur ya da sevgılısı arkadaslarıyla sohbet edıyrosur.. aklına gelen cam showlar harıc dıgerlerı mumkun..
02 Yorumla- +1 yıl
sevigilisinin olmasi dusuncesi beni kizdiriyor iste.. normalde sevgilisi yok biliyorum cunku buna izin vermem. ama nette acaba biriyle mi konusuyor diye dusunmeden de duramiyorum
- +1 yıl
konusuyorda olabılır olmayabılırde dunyanın en cıns yaratıkları kızlar gardaş anlamassın ne bok cevırdıklerını bu ablanda olsa aynıdır.. ben kendı aılem dahıl kımseye guvenmıyorum kadınlardan korkucan
Onu suçlaman çok yersin dün bir çok kişi sabaha kadar uyuyamadı buna ben de dahil neden i ise havadaki huzursuz edici nem ve sıcaklığın bunaltması. Büyük ihtimalle o da benim gibi internette takılmıştır.
00 Yorumla
+1 yılkapının deliğinden ne bakıyorsun kardeşim? özel diye bir şey yok mu?
210 Yorumla- +1 yıl
ozel de sonucta ne isle ugrastigini bilmem lazim
- +1 yıl
öğrensen ne olacak? dövecek misin, öldürecek mi?
bırak kendini korumasını bilsin. sen her zaman yanında olmayacaksın. - +1 yıl
ama iste kabullenemiyorum bir erkekle konusmasini
- +1 yıl
kimse kabullenemez ama sen o işlere karışma. ne kadar sıkarsanız o kadar yanlış yapar.
- +1 yıl
bunun da farkindayim
- +1 yıl
sen ona "sana güveniyoruz" izlenimi ver yanlış yapıyorsa da düzeltir kendini...
- +1 yıl
iste onu veremiyorum.. kiskaniyorum
- +1 yıl
kaç yaşındasın çocuğum sen? alttaki de Selçuk üniversitesinden birisiyle konuştum demiş hiç nickinden dolayı alttakinin uydurduğu aklına gelmiyor sanırım :/
sen niye bu sitede takılıyorsun? saçma sapan düşünüp saçma sapan hareket ediyorsun. bir daha kapı deliklerinden falan bakayım deme. gece de uyumaz uyumaz sanane? uykusu yok belki... sen kendine bak sonra ablanı gözet. - +1 yıl
alttakinin nickinden ne anladin merak ettim
- +1 yıl
saçmalıyorsun.
Ablanı, gerçekten odasının anahtar deliğinden gozetledin mi? Bunu yaptın mı gerçekten? Eğilip kapı deliğinden baktın mı? Sen ne tur bir sapıksın? Nasıl bir yaratıksın sen?
00 YorumlaUykusu kaçmıştır ya. Diğer seçenekler de var. Dekolte açıksa falan. bilemiyorum lan.
11 Yorumla- +1 yıl
iste onu soruyorum sizlere.. neden oyle askili bir gecelik giyinip acik dekolteyle bilgisayarin onunde otursun ki
+1 yılHayatında hiç mi erkek arkadaşı olmayacak kızın tek erkek sen ve baban mı olacak yapmayın söyle seyler sevgilisi vardır kavga etmislerdir uyku gitmemistir gözüne normal bisey sonucta özel hayatı
02 Yorumla- +1 yıl
sevgilisi olamaz
- +1 yıl
Bırakın artık su kıskanç kardeş ayaklarını kızın ozel hayatı senin olurda onun olamaz mı?
+1 yılsanal seks yaptıgına emınım. belkı cam bıle acmıstırr.
08 Yorumla- +1 yıl
iste bu dusunce beni cildirtiyor
- +1 yıl
ee evlenınce kocasınlada yatıcak ınlıcek altında. buna ne yapıcan? cocugum bunlar olagan seyler yanlıs dusunceler ıcerısındesın
- +1 yıl
sirf bu dediginden dolayi evlenmesini de kabullenemiyorum zaten
- +1 yıl
allah allah ee nasıl olucak ozaman bence bu normal değil. s
- +1 yıl
bilmiyorum ki... hele dun gece abaza bir erkegin ablama agzina geleni demesi fikrine sinir oluyorum
- +1 yıl
Bu fake kiz hesapları beni öldürecek
- +1 yıl
He cocugum he
- +1 yıl
tekiabiraben mi fake?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılgecelikle bilgisayar basinda oturuyor diye altinda birsey arama benimde uykum kacinca bilgisayari aciyorum fesatlik yapanlarin etkisinde de kalma
01 Yorumla- +1 yıl
genelde ama gecelikle uyumuyor
+1 yılTakılıyodur nette yaz tatili bu sonuçta uyku tutmaması normal ve kendi odasında rahat gezmek için çıplakta olabilir senin delikten falan bakman yanlış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolm ablanın neyini kıskanıyorsun o kıskanma değil kardeşlik ve koruma duygusudur. al konuş ablan napıyodun desene.
01 Yorumla- +1 yıl
soramiyorum iste.. bildigimi bilmesini istemiyorum
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Durun gençler swf benden 1 dakika :D
https://inciswf.com/1305674001.swf00 YorumlaDiğer konusunda 361 cevap paylaştı. haklısın bence aklından gecenleri yapmısdır malesef yoksa neden o saatte öyle yapsn
03 Yorumla- +1 yıl
iste onu kabullenemiyorum
- +1 yıl
eywallah
+1 yılGüzel kardeşim ablana çok dikkat et bence o saatte uyumayın bayan ve elinde bilgisayar varsa anladın sen işte ona göre ablana dikkat et
02 Yorumla- +1 yıl
iste benim korkum da o
- +1 yıl
Sende benim kafadansın burdaki kızların yorumuna bakma serbest bırakma sakın ablanı kısıtla kontrol et arada hatasını gördünmü kız ona
+1 yılKafasina bir sey takilmistir bilgisayardan bakiyodur. ya da uykusu yoktur
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanalda sevgilisine güzel anlar yaşatıyordur sanane evladım. Git o kadar delikanlıysan ablana de. Ne yapıyordun gece gece bu halde diye de ondan cevabını al :))) Yemiyor değil mi ablana atarlanmak :D
07 Yorumla- +1 yıl
ya simdi ondan 2 yash kucuk oldugum icin her lafimi istedigim gibi diyemiyorum o dogru. ama sevgilisine anlar yasatmak ne yaa.. iste bunu kabullenemiyorum
Cevap sahibi+1 yılDostum senin hic sevgilin olmadı mı? hic onu dudaktan öpmedin mi elini tutmadın mı harbi delikanlıysan delikanlı gibi cevap ver?
- +1 yıl
oldu ve hala da var. optum de. ama ablami kiskaniyorum baska erkeklere
Cevap sahibi+1 yılEee evladım sen niye elalemin kızını kardeşini ablasını hemde o yaşta öpüyorsun ayıp degil mi allah bilir özel şeylerde yaşamışsındır sevgilinle doğal olarak ufakta olsa... O zaman sende yapmayacaksın elalemin kızına kardeşine veya ablasına. Empati yap kendini koy yerlerine.
- +1 yıl
aileden aileye degisiyor. benimkinin kardesi benim kadar tutucu degil. tutucu olanin ablasiyla olmuyorum herhalde
Cevap sahibi+1 yılYa oglum bir git ya yok o tutucu degil bu degil belli ki yaşın ufak. Git allah icin sana serbest tutucu degil diye ablana gelince yasak. Senden büyük birde özgür iradesi var Devlet bile ona +18 den sonra özgür iradesini hak olarak tanımış. Annen baban bile karışamaz +18 den sonra hukuki açıdan. Git cokta sorunun varsa ablana söyle gerekli cevabı alırsın
- +1 yıl
kendisine soyleyemiyorum iste
Mast. yapan kızların çoğu '' SANANE '' diyecektir inkar eden varsa yoruma yazabilir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılablan giyiniyor olabilirdi ne diye delikten bakıyorsun ki? amacın ne senin önce sen onu söyle bize.
01 Yorumla- +1 yıl
amacim naptigini bilmek iste
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiliysiyle kamerada show yapıyor olabilir hiç bir kız o tarz elbiseyle pc basında olmaz diyebiliyorm
012 Yorumla- +1 yıl
sevgilis yok ama, kafasini kirarim
Cevap sahibi+1 yılinş yoktur kardeş ama bayanlar genellikle caktırmaz o tarz şeyleri hatta ayşe der telefonunda numarasına kız ismi olarak bile gösterir
- +1 yıl
bir erkekle o saatte muhabbet ediyor olmasi fikrine sinir oluyorum
Cevap sahibi+1 yılgeçecen o işleri elizabeth
- +1 yıl
normalde giymez oyle seyler ama
Cevap sahibi+1 yılişte diyorm ya
- +1 yıl
benim de kafami karistiran o zaten. gecenin saat 5nde askili dekolteli gecelik giymis bilgisayarin onune gecmis.. aklima iyi birsey gelmiyor iste
Cevap sahibi+1 yılgit sor napıyodn diye
- +1 yıl
soramiyorum. sorabilsem burada sormazdim zaten
Cevap sahibi+1 yılannene söyle annen en uygun dille anlatır sorar kızını
- +1 yıl
sorup aldigi cevabi benimle hayatta paylasmaz. benim delirecegimi biliyor
+1 yıltakma kafana o kadar kardeşim. takılıyodur öyle nette. aklından kötü şeyler geçirme hemen
00 Yorumla
+1 yılBence burada sorunlu olan ablan değil.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşini dövmyen dizini döver kardeş zaman kötü dikkatli ol haa
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Belki sevgilisi vardır olamaz mı?
04 Yorumla- +1 yıl
hayir olamaz
- +1 yıl
evet kizlari guzel orasi dogru. belki de ablami da fazla guzel oldugu icin bu kadar kiskaniyorum. erkeklerin dikkatini fazla cektigi icin
Ne biçim kardeş bu. Sanki kıskanç koca
01 Yorumla- +1 yıl
evlendikten sora koca, evlenene kadar kardes
Diğer konusunda 447 cevap paylaştı. Belki geceleri o gecelikle uyuyodur
03 Yorumla- +1 yıl
genelde gecelikle uyumadigini biliyorum ama
- +1 yıl
yatacagi zamanlar da gecelik giymedigini biliyorum ama. hatta kuzenlerle konusurken bunun muhabbeti gecmisti, gecelik giyemedigini soylemisti
Neyse ki sapık bir kardeşim yok, hastasın sen.
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadaşı olabilir veya uykusu kaçmıştır.
09 Yorumla- +1 yıl
iste erkek arkadasinin olmasini istemiyorum sorun o zaten
- +1 yıl
neden?
senin kız arkadaşın olabiliyorsa onunda erkek arkadaşı olabilir. - +1 yıl
istemiyorum onun olmasini. kiskaniyorum
- +1 yıl
o senin kız kardeşin karın değil günün birinde erkek arkadaşı olacak sonra nişanlısı olacak sonra kocası olacak kabullenmen gerek.
- +1 yıl
o zamana kadar kabullenemiyorum iste
- +1 yıl
kaç yaşında ablan artık zamanı gelmiştir bence er ya da geç olacak bir şey bu kabullenebilirsin sonuçta bu onun hayatı mantıklı düşün.
- +1 yıl
21 yashinda daha evlenmek icin zamani var
- +1 yıl
ama yinede erkek arkadaşı olmadan yani birilerini tanımadan nasıl evlenecek ki tanıması için erkek arkadaşı olması şart yoksa iyi tanımazsa evliliği yolunda gitmez mutsuz olur bunu istemezsin bence.
- +1 yıl
zamani gelirse tanir simdi daha erken
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçmalama rahat bırak ne yaparsa yapsın
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhmmmmcam olayı gelmedi aklıma..
- +1 yıl
cam olmasa bile bir erkekle konustugundan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılkonuşsun bırak
- +1 yıl
kiskaniyorum iste
- +1 yıl
aynen
Cevap sahibi+1 yılabla diyorsun kaç yaşonda ya
- +1 yıl
21 yashinda
Sende biraz var gibi..
00 YorumlaOlabilir uyku tutmamiştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılablan kötü işler peşinde kesn.
09 Yorumla- +1 yıl
korktugum da bu.. acaba erkekle mi konusuyordu yoksa napiyordu? gecenin o saatinde normal bir erkekle konusulmaz
Cevap sahibi+1 yılaynen knuşulmaz. eğer o adam sevglsiyle bile seven adam geç bana show yap dmez !
- +1 yıl
dusunuyorum acaba dun odasini bassamiydim. ama o halde karsisina cikmak istemedim utanmasin o giyside diye
Cevap sahibi+1 yılhaklısn. kapıyı vursaydın bence o d abi dk deyip gynirdi
- +1 yıl
ya zaten vururdum da, ama yine de ortalikta camasirlarini falan gormek istemedim. soylemesi ayip sutyeni falan hep ortalikta birakir sinir eder beni
Cevap sahibi+1 yılablanın sevglisnn olması çok nrmal. sadece pcde show yapması çk iğrenç
- +1 yıl
belki de show yapmamis ama ben bir erkekle chatlesiyor olmasini tahmin ediyorum
Cevap sahibi+1 yılinş yapmamaştr
- +1 yıl
gorucez
+1 yılbilgisayarın geçmişine bak bir ::)
02 Yorumla- +1 yıl
bakamiyorum sifreli
- +1 yıl
o götü işte ya :(
+1 yılAşık mısın ablana?
119 Yorumla- +1 yıl
anlamadim?
- +1 yıl
Bu kadar kıskançlık saçma gelir insana ya psikolojin bozuk ya da aşıksın.
- +1 yıl
hicbiri
- +1 yıl
Bence her ikiside.
- +1 yıl
sacmaliyorsun suanda.
- +1 yıl
İnsanlar benim değil, senin saçmaladığını düşünüyor, ablanın sütyen bile taktığını biliyorsan azgın köpeğin tekisin demektir.
- +1 yıl
evet sacmaliyorsun
- +1 yıl
Yorumlara bir gözat, herkes deli olduğunu biliyor. Bakırköyden yardım almalısın. Ablana acıdım.
- +1 yıl
evet sen kesin sacmaliyorsun
- +1 yıl
Tıp okuyorum tanıdığım psikolglar var, yönlendirebilirim?
- +1 yıl
gerekmez tesekkur ederim
- +1 yıl
Şaka bir yana cidden sen bunu abartmışsın, mesela ablanın sütyen ile uyuduğunu bilmen, kapı deliğinden bakman çok iğren birşey. Ya sen kapı deliğinden bakarken ablan çıplak olsaydı? Ablanın yüzüne nasıl bakacaktın?
- +1 yıl
oyle bisey olsa hemen geri donecektim
- +1 yıl
Daha önce oldumu yoksa? Sana inanmıyorum :O
- +1 yıl
olmadi hayir
- +1 yıl
Birdaha bakarsan olmayacağı nne malum, bak onun yerine ablanın kapısını tıklayıp abla napıyorsun falan diyebilirsin, hem ablan seni daha çok sever hemde kendine saygın olur.
- +1 yıl
iste yapmaktan cekindim cunku muhtemelen o beni o saatte uyuyor biliyordu benim odasina gitmem surpriz olurdu. gitmek istemedim
- +1 yıl
Sende haklısın ama endişelenmene gerek yok bazen bende bilgisayrda sabahlıyorum.
- +1 yıl
umarim
Ablanı niye bu kadar kıskanıyorsun?
011 Yorumla- +1 yıl
elimde diil bilmiyorum
- +1 yıl
iste bunlar aklima geldikce kabullenemiyorum
- +1 yıl
yahu ne alakasi var..
- +1 yıl
bilmiyorum ama ben de cok fazla koruma duygusu
- +1 yıl
yahu gerek yok, bende sorun yok abarttiniz ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılGörüntülü show yapıyordu.
05 Yorumla- +1 yıl
gorecegim seyin kotu olacagindan korkarak da olsa anahtar deliginden baktim gecelik ustundeydi, ama dekoltesi falan acikti. aklima ne getirsem bilmiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBırak kız hayatını yaşasın.
- +1 yıl
bir yapabilsem
- +1 yıl
Terbiyesiz
Cevap sahibi+1 yılSana ne oluyor?
+1 yılDeli misin dostum git sor neden kafanda kuruyorsun
03 Yorumla- +1 yıl
soramiyorum. gece uyumadigini bildigimi bilmesini istemiyorum
- +1 yıl
Sapık sapık düşünme abla bir sorun mu var gece uyumadığını gördüm paylaşmak ister misin falan de
- +1 yıl
soramiyorum, ama dusunmeden de duramiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılmİllete wap cam show yapmıyodur merak etme.
03 Yorumla- +1 yıl
rahat olmuyorsun iste
Cevap sahibi+1 yılbilgisayarını ele geçireceksin, olmadı başkası gibi ekleyip deniyeceksin. bilgisayarını elegeçirmen mantıklı geçmişten ya da dosyalarından neler karıştırdığı az çok belli olur. bir de facebook şifrsini ele geçirirsen mesajları da okuman lazım
- +1 yıl
sifresini falan bilmiyorum, ele gecirmenin de bir yolu aklima gelmiyor acikcasi. ama gece sabaha kadar bilgisayarin onunde oyle oturmasina gicik oluyorum. bilgisayarin arkasi bana ablamin yuzu bana dogruydu o yuzden ekrani da goremedim
+1 yılröntgenci detected.
13 Yorumla- +1 yıl
rontgenclikile alakasi yok. sadece ne yatigini kontrol etmek istiyorum.
- +1 yıl
dalga gecmiyorum. bu saate kadar niye uyumadigini naptigini kontrol etmek istiyorum ve hakkim
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin mi kıskanıyorsun?
02 Yorumla- +1 yıl
kardes tektir sevgili gelir gider. o yuzden ablayi kiskanmak daha yerinde
Cevap sahibi+1 yılBence psikoloğa görünmelisin yorumlarını okudum durum vahim..
annene bir sor bakalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOmegle dan erkekleri azdırıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılP. rno izliodr :)
01 Yorumla- +1 yıl
korktuklarimdan biri de bu zaten
+1 yılhasta çocuk
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz