Düzgün yorum yapanlara teşekkürler
Karadeniz kızları mı? Doğu kızları mı?
Düzgün yorum yapanlara teşekkürler
En güzelleri doğu kızları Karadeniz'de öyle olabilir ama unutmayın ki her ilin güzeli çirkini var geneli güzel kız il yok böyle saçma sorular sormayın sonra geliyorlar kırıcı oluyorlar saçma sapan konuşuyorlar doğu kızı da tercih ediliyor Karadeniz kızı da hepimiz Türkiye deyiz aynı topraklardayız neyin kafası Doğu da yakışıklı erkekte çok güzel kızda çok Karadeniz'de öyle her il de öyle ayrıca öyle karaktersiz heryerde de var.
Ne alaka? Oranın kızı buranın kızı diye bir ayrım yapmak çok saçma.
Güncellemeyi oku be boş yapmayın
buradaki en saçma şey senin sorduğun soru zaten.. güncelleme yapma gereği de duymuş hanımefendi 😂 sen git bir gezelede gel
@akatlİ-reis of bir gidin ya ruh hastası mısınız gidin ya yapıştılar
hade hade uza
Bnce İkiside Niyetim Var 😂😂😂
Doğu Kızı Daha Yakn Doğulu Olduhumuz İćin...
Karadeniz Kızı İse Lazca Konuşuncq daha Çok Sevmeye Başlıyom 😂😂😂
Bnde Kararsısm Eger Gucum Ederse İkisinide Almayq Alıcam İleride 😂😂😂😂😂
Hangisi hangisine kuma olcak😂
Kararsızm Bilmiyom Hayatn Akışınq Bırakiyom 😂😂
🔪⚔️🔪Bırak bakalım
Bırakalım Bırakmasına Da...
İkiside Yok Ki şu an
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣
Amed bir ilçe mi
Amed Diyarbakırın Kürtće Adı 😂😂😂😂
böyle bir soruda iyi niyet aramak mümkün değil.. oranın kızı buranın kizi suranin insanı diye bir ayrim olmaz.. her yerin kendine gore iyisi kotusu vardır.. insan memleketten çıkmıyor anasının damından çıkıyor
Anlamak istediğn gibi anla
elbette öyle yapacağım
Cevap
24Cevap
Ben karadenizliyim. Karadeniz kızları çok hamarat olur ellerinden her iş gelir. Hakiki karadenizliyse öyle herşeyi dert etmez ama inatçıdırlar onlara haksız olduklarını anlatamazsın :) karadeniz kızları renkli kızlardır doğulular esmer güzellerdir neyi seversen onu alırsın :)
Üni de en iyi kankim laz ve laz kızları çok dobra orjinal oluyolar ♥ nasipse laz kızıyla evlenmek isterim♥
kisilik olarak da güzellik olarak da karadeniz kızları
Hepsini tek tek incelemedim o yüzden bilmiyorum ayrıca terbiyenin karakterin güzelliğin belli yöresi yok her yerden çıkabilir kıyaslamak yanlış
Türliyenin bölgesini ayrım yapmadan düşünürsek her yöremizin iyi ve güzel kızları var
Ege kızları❤️ hem çok sıcakkanlı gem çok kibar ve çok güzeldirler 😍
Fark etmez bence. Karadeniz Bölgesi'de vatan toprağı. Doğuda vatan toprağı. Yeter ki içi güzel ve temiz olsun.
Çevremde pek kız yok :) anlamam yani öyle şeylerden :D
Buranın kızları şuranın kızları diyemem fakat şunu diyebilirim yetişme tarzı ve bakış açısından dolayı Türk kızları sıkıntıı
Nasıl yani
Anladım
Umarım hayırlı bir kız çıkar karşına istediğin gibi
Lazca veya Karadeniz şivesi beni soğutuyor. Doğu diyorum.
tabi ki de akdeniz kızları bunların ikisini de solda sıfır bırakır 😏😄😄
Yavaş 😂
özgüven önemli tabi ama seninki özgüven değil de baya boş güven olmuş ama şimdi 😉😘😘
göz zehirlenmesinin ne demek olduğunu sana bakınca anladım keşke sen de efekt kullansan da gerçek halin gözlerimizi zehirlemese 😘
Biraz büyüyün be tartışmaya ne meraklısınız
bak bak bak hemen de seviyeyi nasıl da düşürürmüş kıyamam keşke güzelliğine güvendiğin kadar beynine de güvensen de seviyeli bir şekilde tartışabilseydik neyse hadi kaybol değerli vaktimi seninle uğraşarak boşa harcayamam 😊🤗🤗😘
@miniimoza ege/akdeniz kızları düz beyin oluyor mu? sen kendini ne sanıyosun ya doğulu biri olarak soruyorum bu ne cesaret kendini ne sanıyosun sen?
Kızlar film izliyordum tel'den zart zart mesaj geliyor.
Teşekkürler izlemediğiniz için 😂
birincisi ilk bir bölgeyi ezme girişiminde bulunan kişi ben değilim dikkat et konuşmalara, ikincisi görüldüğü üzere ben tip değil beyin karşılaştırması yaptım ki bence bu kendime hakaretti, bayağı düz mantık hatun belli değil mi? profil fotoğrafı hav havlı gelmiş seviyeyi düşürmekten bahsediyor :d yok canım yemezler önce herkes kendi önünü temizleyecek sonra bana onu diyemezsin bunu diyemezsin diyecek yallah.
Minimoza Karadeniz mi?
@DamsızdaGirebilenAdm evet Karadeniz
Cansın o zaman 👍
@DamsızdaGirebilenAdm 😎😎😎 daimaaa
ayşenur istediği yorumu yapabilir saygısızlık etmedi bu kız
Karadeniz cansa buyrun kendi görüşünüzün altında övün birbirinizi!!!
@miniimoza sana engel olan yok sen zaten yorum yapmışsın karadeniz diye bu kızda kendi bölgesini yazmış niye kene oluyosun kızın yorumuna?
@DamsızdaGirebilenAdm sen de hak vericeksen git hak verdiğin kızın yorumunun altına yaz bunu
anlayamama yayılan bir şey mi gerçekten? kız karadeniz ve doğu kızlarını sıfır bırakacağını söylemiş bende gelip karadenizli olduğumdan ötürü ki buna ek olarak benim hav havlı bir fotoğrafım yok, eleştiride bulundum. bunu yapmak bu sitede yasakta değil görülüyor ki görüşe yorum yapma hakkımız var. sen boşa şu an zıplıyorsun eleştiride bulunabileceğim en rahat platform bu. ki ben boşta yapmıyorum bazıları gibi.
Tartışmaya açık platform arkadaşım bu insanların yorumuna engel olamazsın ayrıca istediğimi istediğim yerde derim bu sitede öyle bir engel yok hareket etmedim birşey yapmadım.
Cansın minimoza 👍
@miniimoza ben doğuluyum ama senin verdiğin tepkiyi vermedim neden sence? Güzelliğimi kanıtlamama gerek yok bunun için tartışcak kadar işsiz değilim. İstedğini yazabilir hakaret etmediği sürece isterse egosundan geçilmesin ba-na-ne!!
@miniimoza tamam canım tamam anneeem en güzel hep güzel sensin tamam yeter artık he hav havlı fotoğraf da benim evet karadeniz kızları da mükemmel hatta en mükemmeli de sensin ama yeter gözünü seyim sus ne çeneymiş bee
@miniimoza karadeniz cansa buyur onun yoruma dedim zaten boş yapma
Gizli arkadaş sen neden kıskandın ben onu anlamadım 😂
@DamsızdaGirebilenAdm hep karadenizden oluyor bunlar hep, havamız batsın 😂😂😂
Ayşenur zaten sana dediği kadar bana da gönderme yapmış ama ben kendimi biliyorum zoruma gitmedi😂😂zoruna giden sensin hadi buyur konuş istediğin kadar milletin efekti seni ilgilendirmesin sen kendine bak
Şunlara cevap verme takılsınlar görüşünün altında👍😂
Ay canım ya birisi şuna cansın diye birini atsın 😂
@DamsızdaGirebilenAdm neyin kıskanması be abi siz canım mısın ergenimsi sümükler sizi amacınız ne lan ne kıskanması bak bakim yorumlara kıskanmış mıyım 😂😂😂
valla ya ne egoymuş anlamadım sabah sabah şurda iki goygoy olsun diye yorum yaptım sazan hemen atladı ya😂😂aman o zaman yallah karadenize 😂😂😂
@DamsızdaGirebilenAdm ulan beyinsiz denyooo! şu an savunduğum kız bu mimoza denen kıza dediğini bana da demiş ben doğuluyum anlıyor musun kıt kafalı? ama siz gerizekalılar saygısızsınız birbirinizi kendi görüşünüzün altında yalayın yallah!! benim soruma görüş yapan insanları rahatsız edemezsiniz defolun
@miniimoza aynen güle güle✋🏻✋🏻✋🏻
sazan sezonunu sen açtın zaten nasıl da biliyo annem gel de bir ara sazan yedireyim sana ben 😂😂
Saygısızlık etmedim ki ben onun tarafında tutmadım tutsam diğer arkadaş tepki verirdi sadece Karadenizli olduğu için cansın dedim.
Ayrıca git ahlak dersi al biraz ne yapayım doguluysan sana nereli olduğunu soran mı oldu?
gözünüzü seveyim şu konu kapansın tamam valla fıtık oldum ya
Herkes kendine baksın bencede kapatın konuyu
Sonunda.
ayrımcılığa gerek yoktur.
Off ne ayrımcılığı yaa
Bir doğu kızı olarak Karadeniz kızı diyorum 😂
Karadenizli olduğumdan karadeniz diyim.
Karadeniz!
Doğu da olabilir. Esmer. :)
karadenizliyim..
doğu kızları..
terbiye yöresel değil..
doğu kızları
Takma özürlü*leri
batı kizi😂
Egeliler ;-)
Karedeni.
Ege denizi 😎😂
doğu kızı tercihimdir, sen nerelisin?
Sana ne
merak ediyorum ama
Ben seninkini merak ediyor muyum
merak edebilirsin küçükhanım
23---
ne güzel işte
güzelsindir kesin:)
Cevap vermiyorm artık..
özelden konuşabilir miyiz?
İkisi de değil. :)
Ne peki
Batı,
Hatta Türkiye dışı kabulsa Kuzey Avrupa :)
En iyisi ya ben de böyle düşünmeye başladım şu yorumları okuyunca
Yorumları pek okumadım ama, hem kültürel olarak hem de fiziki görünüm olarak kendime onları yakın hissediyorum.
En iyisi
sen nerelisin?
Elazığ neden sordunuz
bir sebebi yok,
sadece merak, soruyu soran acaba doğulu mu yoksa karadenizli mi diye?
Tamam
karadeeennniiizzz
Soruyu yanıtlr mısın cevabını merak ediyorum.. www.kizlarsoruyor.com/.../q7391387-hic-hamam-bocegii-oldurdunuz-muu
Çerkes kızları
Karadeniz
karadeniz
Doğu çünkü onlar et yiyor
Çünkü onlar et yiyor demişsin bunu da biz mi söyleyelim
Daha düzgün yazsaydın o zaman eksilenmezdi görüşün
İnsan sırf et yedikleri için bir bölgenin kızını tercih ediyorsa öküzdür çünkü tamam?
Bizde seninkine
Yürü git hanzo seni demiyor yemek kültürü güzel o yüzden doğu diye saçma sapan şeyler uzaa
Ben senin..
Benim sorumdasın mk beyinsizi sie
Trakya kızları :))
İç anadolu
karadeniz
karadeniz
Karadeniz
karadeniz
Ic anadolu kizlari
karadeniz
karadeniz
Göçmen kızları