Bir erkek neden fake hesaptan yazar?

Kendi hesabından yazdı görüldü attım instagramdan. Sonra yeni açılmış bir hesap sadece beni takip ediyor. İStek atmış kabul ettim. Onun olduğunu anladım zaten. Kimsiniz dedim. Seni uzaktan takip eden birisi dedi. Tabi ben konuştum baya bir itiraf ettirdim işde. Sonra bir daha bana yazma dedim kapattım konuyu. Aradan baya zaman geçti. O kişiyle kuzenimin kına gecesinde karşılaştık. Zaten ilk defa orda gördüm o kişiyi. O günde üzerimde kot pantolon ve siyah gömlek vardı saçlarım açık düzdü. Ben normalde kot pantolon giymem sadece o gün giymiştim. Neyse o günden sonra başka fake bir hesap yazmış. Bana dediki, sana düz saç kot pantolon ve siyah gömlek çok yakışıyor yazmış. Tabi ben anladım o olduğunu. Hep aynı taktikler. Fake hesaptan kendisi hakkında o çocuk hakkında ne düşnüyorsun diye sordu. Sen çok farklı bir kızsın huyun çok farklı dedi. Banada şeytan yazdırıyor dedi. Bende sadece arkadaş olarak görüyorum dedim. Ayrıca sevdiğim var dedim. Sonra bu hesabı kapattı bende sövdüm baya. Gittim bunun kendi hesabına mesaj attım. Amacın ne falan diye saçmalama kızım sevglim var benim dedi. Tabi ben yermiyim. Bu beni engellemiş. Ama ben onun olduğunu biliyorum birde yalan söylüyor. Hiçbirşey yapmamış gibi yapmadım demesi beni deli etti. Amacı ne olabilir bunun?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca bu çocuk eve çiçek gönderdi. Adresimi bulmuş araştırmış ta eve çiçek gönderdi..
Bir erkek neden fake hesaptan yazar?