Yaşlı adam ve genç kız ilişkisi ne kadar doğru olabilir?

arkadaşlar hayatımda çok kez gerçek anlamda görüp tanık olmuşluğum var ve bugün tv de mehmet ali erbille beraber mekan çıkışı arabasına binen genç kızı görünce artık pes dedim buna. ben 26 yaşındayım 18, 19 yaşında ki kızla sevgili olsam başta ailem olmak üzere buna karşı çıkar ve arkadaşlarım da ''oğlum sübyancı mısın la!'' deyip sert çıkışırlar. mehmet ali erbil 60 yaşında yanında ki kız 19 yaşında... sadece mehmet ali erbil için demiyorum ünlü olmayanlarda da bu durum çok rastlanıyor ve bu tarz ilişki yaşayan kızlarda arkadaş hiç mi mide yok? 20 yaşında ki erkek 60 yaşında ki kadınla beraber olsa sevgili olsa herkes ayıplar.. fakat erkek yaşlı olup kız daha yeni yetişkinliğe girdiğinde hiç bir şey yok.. bu ne saçma düzen böyle. bu kızların hiç mi ailesi yok? hadi ailesiyle görüşmüyor hiç mi arkadaşı yok duyan olur diye çekinmiyorlar? diğer bir olay ise yaşlı adamların bizlere söylediği meşhur o laf; ''keşke senin yaşında olsam da milyon borcum olsa'' ben artık bu sözü samimi bulmuyorum. gençliğimden utanıyorum. diyeceksiniz ki kızlar zenginlere bakıyor. hayır! zengin genç erkeklerde var ama inanın zengin yaşlı adamları daha çok tercih ediyorlar.
Yaşlı adam ve genç kız ilişkisi ne kadar doğru olabilir?