- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yürümez İlişkinin başında yoğun duyguların etkisiyle yaş farkı çok önemli görünmeyebilir. Ancak zaman ilerledikçe sorunlar gün yüzüne çıkmaya başlayabilir. Başlangıçta genç biriyle birlikte olmak yaşlı partnerin kendisini daha genç hissetmesini sağlayabilir ama bir süre sonra partnerinin genç görünüşü kendi yaşı ve görünüşüyle ilgili memnuniyetsizlik yaratabilir. Bu durumun bir sonucu olarak yaş farkı çok olan çiftlerin en büyük problemi kıskançlık ve güvensizliktir. Genellikle yaşlı partner, genç partnerinin bir gün kendi yaşındaki birine ilgi duyacağı endişesi yaşar. Bir ilişkinin başarısı, partnerlerin benzer değerleri, inançları ve hedefleri ne ölçüde paylaştığına bağlıdır. Kişisel hedeflere ulaşmada birbirlerini desteklemek, ilişki taahhüdü, güven, samimiyet ve sorunları yapıcı yollarla çözmek her ilişki için önemli faktörlerdir ve bu faktörler yaşla yakından ilişkilidir. Yaş dönemlerimize göre farklı aşamalardan oluşan bir yaşam döngüsü içinde yaşarız ve her aşamanın yerine getirmemiz gereken belirli yaşam görevleri vardır. Çünkü yaşamda fiziksel, psikolojik veya toplumsal bir karşılığı olan tutum ve davranışlar, yaşamın çeşitli evrelerinde birbirlerinden farklıdır. Örneğin, yaşam dönemlerini oluşturan bebeklik, çocukluk, ergenlik, gençlik, olgunluk, yaşlılık dönemlerinde ihtiyaçlar, öncelikler, beklentiler ve bunların karşılanma biçimleri farklıdır. Bu farklılık duygu, düşünce ve davranışlarımıza da yansır...
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Çok zor. Yani ne bileyim ben yaşıma yakın ve anlaşacağım birini bulamadığım için evlilikten vaz geçtim neredeyse. Yani genç kadınlardan da görüşmek isteyen oldu çok güzel anlayışlı insanlardı. Ama sanki
Bu karşındakine haksızlık yapmak gibi oluyor. Ne bileyim enerjim performansım yaşımı göstermiyor oluşum iyi bir şey ama durum bu. Yani bana hep haksızlık gibi geldiği için uzak duruyorum00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
+1 yılYa arkadaşlar rica ediyorum artık şu 2 rakam takıntısını bir bırakın arada devasa bir uçurum bir fark olmadıktan sonra kafalarda birbirine uyuştuktan sonra ve kişiler 18 yaşın üstünde olduktan sonra bir şekilde olur yani Bu olmaz diye bir şey yok Kendinizi bunlarla sınırlı Tutmayın zaten şu an uzun ilişki diye bir şey yok Birbirimizi kandırmayalım Kimse kimseyi de kandırmasın Evet uzun vadeli baktığın zaman belki aradaki yaş farkı ileride sorun yaratabilir Ama artık şu an Uzun ilişkide kalmadığına göre artık ilişkiler kısa Çünkü hal Böyle olunca da insanlar artık bu yaş takıntısını atlatmalı diye düşünüyorum Çünkü Eninde sonunda Zaten ayrılacaksın bu bilinçten yaşadıktan sonra hiçbir şekilde sorun yaşamazsın
16 Yorumla- +1 yıl
👍👍
- +1 yıl
devasa uçurujm 18 yaşındaki kızla 65 yaş üstü erkek oluyor sanırım yoksa her şey normal oldu zaten
- +1 yıl
@you4myselfcontrol eğer takilmalik ise aşırı yas farki insanların gözüne batmıyor kaldı ki zaten günümüzde de artık uzun ilişki mi var herkes çıkarı menfaati peşinde
- +1 yıl
yani kadın 20 erkek 40 olunca da toplum normal karşılıyor. kadın yaşıtlarının "olgun" olmadığını düşünüyor da 40 yaşındaki adam 18-20li kızları tavlama peşinde olarak çok olgun gözüküyor nedense :D artık erkek ne kadar yaşlıysa o kadar makbul furyası da başlar. 60ı geçen erkekler 18-19 yaşındaki kızlarla evlenir gibi :d
- +1 yıl
@you4myselfcontrol Aman kanka boş ver ya Kim kiminle ne yapıyorsa yapsın benim için hiç önemli değil vallahi ben artık insanlara çok ilgilenen biri değilim isterse yanımda sevişsinler Bana ne 😂😂😂😂
- +1 yıl
Guzel oynayın
Yaştan önce karakteri önemli karakteri sağlamsa erkeğin olgun olanı herzaman iyidir bana göre kırmadan incitmeden sana bebek gibi davranır 18 evlendim 24 du tek bir gün ne duygusal ne cinsel hiç bağımız olmadı şimdi 37 yaşında nişanlıyım 44 yaşında nişanlım gençliğimde yasamadigim herşeyi onunla yaşıyorum çünkü karakteri sağlam değer veriyor saygı duyuyor bana kırıp incitmemek için kimi zaman kendinden bile ödün veriyor ama bende ona karşı öyleyim dediğim gibi karakter çok önemli bide tabi anlaşma uyum
20 YorumlaCinsel beraberlik açısindan çok keyifli olacaktir ancak. Duygusal beraberlik ve ilişkinin sağlık yürütülemeyeceğini düşünüyorum. Birisi daha yeni ergenlikten çıkmış. Gençliğin ve hayatin başinda görüsleri ona göre. Digeri orta yaşlara gidiyor 40 li yaslara olgunluk evresinde mizac bile farkli olur. İstisnak örnekleri olsada genele bakarsak sağlıklı yürümesi zor.
10 YorumlaYürümez. O yaştaki adamın seninle konuşmasını ben sapıklık olarak görüyorum. Kendi yaşıtlarıyla takılsın pislikler, midem bulanıyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiysen, adam iyi bir adam ise devam et arkadaşım. Tabi biraz fazla görünüyor yaş farkı ama biz arkadaşı şimdi tanımayız etmeyiz. Yüzeysel yorum yaparız, detay da belirtmemişsin zaten.
00 Yorumla
+1 yılOlmaz aga arada 14 sene var adam yolun yarısına gelmiş şu saatten sonra aşk meşk düşünmez ona bakacak bi kadın ve cinsellik düşünür net. Kendi yaşıtın veya en fazla 5 yaş büyük birisini bul derim en azından yaşınız uyuştuğu gibi kafanız da uyuşur.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocam ile aramızda 12 yaş var. Biz yaş konusunu sorun etmedik, biribirimiz ile anlaşabiliyoruz. Arada bazı pürüzler olsa da çok büyük abartılacak kadar olmuyor. Bu size kalmış bir şey. İleride bunu iki taraftan biri sorun da etmeyecekse tabi.
20 YorumlaSizin gibi kızlar bir bitmedi gitti... acaba ne olması lazımda akillanmalisiniz, illede o tokadı çukura düşmeniz gerekmiyor...
00 Yorumla37 yaşındaki kişinin beklentisi sadece cinselliktir hiçbir duygusal bağ olmadığına hem fikirim
011 Yorumla
Soran+1 yılimkansız mı?
- +1 yıl
adam o yaşa kadar evlenmemiş şimdi de statüsünü kullanarak genç kızlara ulaşıyor hamile kalırsan evlenebilir
- +1 yıl
@lılılull adam 30-35 yaşından sonra maddi durumu toparlamış şimdi de istediği genç kızı elde edebildiğini görüyor tam zirve zamanında oturup evlenme ihtimali çok düşük ama dediğim gibi hamile kalırsan evlenebilir
- +1 yıl
yok erkekler 35 yaştan sonra statüyü ele geçen parayı kullanarak çıtırlarla takılıyor işte o güç varken evlenip sinmez
- +1 yıl
@lılılull kadının 19 yaşı neyse erkeğin 35 yaşı odur. çocuk yapma yaşı kadın için var, erkek 50 yaşında da baba olabilir
2022 ve 2023 yılını aynı anda yaşayamayız öyle değil mi
11 Yorumla- +1 yıl
Değil mi
Neden olmasın anlaşabiliyorlarsa, yaş farkının pek bir önemi yok
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. olmaz kardeşim o işin oluruda yok hiç bişiyide yok arada kaç jenerasyon var
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. Yazık sanaa 37 yaş baban yaşında adamami layık gördün kendini cidden yazık sana
00 Yorumla
+1 yılSevmek ayri mesele ilişki yürütmek ayri mesele aradaki 14 yaş apayri bi mesele
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaş farkından ziyade jenerasyon farkı var o ilişkinin yürümesine engel olur.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Nerdeyse baban yaşında. O genç kalır biraz daha yaşlılara bak. Deden yaşında mesela!
00 Yorumla
+1 yılDeneyip söylesene ona göre bende 15 yaş küçüğünü bulurum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBütün ilişkiler kadınlar hevesini alıncaya kadar sürer...
04 Yorumla- +1 yıl
ne alaka ya
- +1 yıl
Jeff Bezos aldatıldı, Johnny Deep aldatıldı, Francesco Totti aldatıldı... Gerçek bu...
- +1 yıl
Kadınların aldatılması gayet doğal çünkü sadık erkekleri sümsük sünepe sıkıcı bulup çapkınların kucağına atlıyorlar. Çapkın erkekler de doğal olarak aldatıyor. Erkeklerin aldatılmasında durum farklı en sadık kadın bile öngörülemez şekilde aldatabiliyor. Yani erkeklerin bir kısmı kadınların ise tamamı çapkın...
+1 yılBelki o iliskide arayiş ve beklentilere gorede degisiklik gosterir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArada çok yaş farkı var bence yürümez çünkü sen her zaman ona göre çıtır kalacaksın ve seni kıskanacak o yüzden hep kavga edeceksiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaç aşk olmayacağı kesin erkek tarafından. Tabii sana öyle görünecek o ayrı. Sıkılana kadar devam eder
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEs. cort-müşteri ilişkisi, sana para verdiği sürece yürür
17 Yorumla
Soran+1 yılasigim ama
Cevap sahibi+1 yılBazen es. cortlarda müşterisine aşık olabiliyor
Soran+1 yılpara almiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynı şey, hediyeler, beleş yeme, içme
- +1 yıl
dayı sen canım mısın kız diyor ki para almıyorum sadece aşığım parasını yemiyorum diyo senin de dinin imanın para herhalde.
Cevap sahibi+1 yıl@hiçmutludiilim sen daha tıfılsın anlamazsın böyle ilişkilerden yiğen
- +1 yıl
Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler ağabeycim.
Kusura bakma ama yurumez.. çok fark var, her konuda, gelişim ve uyumlu olmak için. Şarkilar bile değişik. Diyemezsin, hatirliyormusun bizim zamanimizda şu şarkilar oncaklar vardi. Ordan bile fark.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 yasin üstündeki adamla olmaz !!! En basiti ilk gun adam bi so. ksa ölür o kız
01 Yorumla
Soran+1 yılniye ölür anlamadim
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 ım hafta içi 20 lik kız kuzen ve arkadaşı ıle hos bır gece gecırdım bugun arkadası bana gelcek
03 Yorumla
Soran+1 yılduygusallık?
Cevap sahibi+1 yılHak ederse olur da su an ıkımız de fantazısındeyz
Cevap sahibi+1 yılOyle
+1 yıl18 yaşında biri 51 yaşındakine gidiyorsa ya aklı fazla çalışmıyor ya da ruhsal problemleri var dır
30 YorumlaAsla yürümez çünkü birkere bir arkadaşım yaşadı oda 25 yaşında ve adam 39 yaşındaydı adam onu aldattı erkeklere pek fazla güvenilmez
22 Yorumla- +1 yıl
yaşı büyük bi erkek genç kızı tavlayabiliyorsa statüsü vardır ve kadınlara kolay ulaşan istenen bi adamdır adam bunu her zaman kullanır ve tek eşli olmaz böyle bir gücü varken. 20li yaşlarda ulaşamadığı şeyleri şimdi yaşıyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle yürür. Sevgi ve saygı olduktan sonra sorun olmuyor.
Ben yürütüyorum.10 Yorumla
+1 yılYaşa takilmaktan pek hoşlanmam. Duygular fiziksel durumlarla pek ilgili olmaz. Ne istediğinize ne bulduğunuza bakın. Eğer denk düşüyorsa istekleriniz ve bulduklarınız doğru noktadasiniz demektir.
10 Yorumla
+1 yılBence olur erkeklerin geç olgunlaştigini dünürsek neden olmasın ki
31 Yorumla- +1 yıl
o zaman 50 yaş üstü ideal. ultra olgun
+1 yılKdının en formda en istekli yaşların da adamın çükü kalkmaz knka
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılDenemekteyiz😄
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi mi düşünüyorsunuz?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılZor yürür. Yaş farkı çok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Yaş fazla yürümez bence
10 Yorumla
+1 yılTabi ki de yürür. İstemeniz yeter bence
10 YorumlaYaş farkı çok. Sizi bilmem ben denemezdim.
10 YorumlaBeklentilere bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılZor yürür
00 Yorumla
+1 yılBirbirlerine iyi geliyorlarsa neden olmasın..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılIkiside iş hayatına atildiysa sorun yoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKim bilir olur mu olur
00 Yorumla Neden yürümesin ki?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Biraz fazla gibi hayata bakış açınız önemli ama
00 Yorumla
+1 yılSeverse neden olmasin
00 YorumlaNeden yürümesin gayet güzel yürür
10 Yorumla
+1 yılOlabilir anlaşmak önemli.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zor görünüyor kuşak farkı var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki derken evlilik mi arkadaş sevgili flortmu
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAranızdaki ilişkiye bağlı olarak değişir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. şu an yaşıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence fazla ama yürütenler olur tabi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. olur tabi kıymetini bilir sakıncası ne ki
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Kadına bağlı bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur. neden olmasın kiza. bagli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet sevebilir ve ilişki sürer devam eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürür tabiki akıl yaşta değil baştadır. :))
00 YorumlaYürür. Yürütmek önemli olan
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı. Cinselikse yürür
20 Yorumla
+1 yılyürür tabi ki ya
02 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yasarsam benden sıkılır mı
- +1 yıl
bu konun detayi sanirim burdan olmaz yani ne eesem neden sikilisin ki
- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?