21 yasindayim 6 ay aknetrent kullandim birak ondan olabilir mi? Ya da hormon bozuklugundan olabilir mi? Biktim artik uzun zamandir boyle oncede vardi ama bu kadar degildi artik fondotensiz disari cikamaz oldum cildiye de ise yaramiyorrrr deliricemmm
bildigim kadariyla sivilce nedeni akciger yaglanmasi ile dogri orantili ama sivilce icin ya da normal ilaclsrin hepsi karacigere karistigiindan artmasi muhtemel bnce dogal yontemleri kullan bnde de oluyordu belli yastan sonra duruyor.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ua ergenlige yeni girdigimde sivilve vardi sonra gecti boyle ergenlik sivilcesi belli oluyor ama bu boyle kizarik hep sivilce de degil baska bisey
Bencede karacigerle ilgili olabikir bence once Kadin doguma gideyim hormonlarima baktirayim duzgunse bir ilac var uzun sure kullanilan onu kullanicam 8 ay
Karaciğerin bozuk olmalı. Çabuk yağlanıyor. Ve fazla yağı da karaciğer dışarı atar. Bu da cildine yansır. Sadece yüzünde değil vücudunda da vardır onlar. Ama yüzdeki deri hassas olduğu içğn daha çok belli olur kabarıklıklar. Acil karaciğer tedavisi görmelisin.
Evet vucidumun heryerinde var sirtimda falan da cok var ama hatta iz kaldi ama yuzum daha kotu peki once kadin doguma gidio hormonlarima baktirsam daha mantikli degil mi cunki hormon bozuklugu belirtilerinde de boyle akne falan yaziyor
Yaa ama oyle okudum 😂 boynumda falanda vardi benim simdi biraz daha gecti de boyundada cikmasinin sebebi bobrek ustu bezlerinin calismamasindan yaziyordu o da hormanalrla ilgili
En İyi Cevaplar