Diğer Kimse beni sevmek zorunda değil ama herkes saygı duymak zorunda? Klothee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ya hayatımda adam akıllı durursunuz ya da defolup gidersiniz! Anlatabildim mi? Kimse beni sevmek zorunda değil ama herkes saygı duymak zorunda? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
fezadabirtürk Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 503 cevap paylaştı. Zorunluluğu takan kaç kişi? Eģlence nerde millet oraya. Seni beni takan yok. 1 2 Yorumla Klothee +1 yıl Zaten takmamaları daha iyi boş insan sevmem Yorumla Klothee +1 yıl olmasalarda olur Yorumla
DeathXIII Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. seninle arkadaş olmak için en güzel sebep bu tavrın zaten 🤘 1 4 Yorumla Klothee +1 yıl Adamım be 🤘🏻 Yorumla DeathXIII +1 yıl s. d. r. sonuncusu rock'n roll ikisini sen tahmin et ortak sloganı kullanan düşünce akımlarına bak sonra toplumdaki popülasyon oranlarıni çıkarıp onlar arasında eleme yap sonra beni bul cevapla seni bekliyorum 😂 Yorumla DeathXIII +1 yıl teşekkürler Yorumla Klothee +1 yıl rica ederim dostum Yorumla
atiniseven Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Soru neydi tam olarak :D 1 3 Yorumla Klothee +1 yıl öhö Yorumla atiniseven +1 yıl hohohoho Yorumla Klothee +1 yıl :dd Yorumla
Gökbörü0693 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl kime bu atarin la 😂 1 1 Yorumla Klothee +1 yıl Çok severim atar yapmayı belirli kişi şahıslar falan özel değildi Yorumla
ilgilibiri Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl atarini sevsinler yanindayim 😊😊 0 1 Yorumla Klothee +1 yıl Hehehhh☺️ Yorumla
Enes_Aura Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 691 cevap paylaştı. Yooo anlamadım 0 5 Yorumla Klothee +1 yıl Üstüne alınmak zorunda değildin zaten Yorumla Enes_Aura +1 yıl E alındım nolcak? Yorumla Klothee +1 yıl eh beni ilgilendirmez Yorumla Enes_Aura +1 yıl Adam ol böyle Yorumla Klothee +1 yıl Kes ya sesini adamlığın a sını bilmez vırvırrr boş laff Yorumla
Kabrax Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Gene birileri red yemiş :D 0 4 Yorumla Klothee +1 yıl Hayatımda samimi olduğum insan yok neyin reddi? Yorumla Klothee +1 yıl komiksin ön yargını al çek git Yorumla Kabrax +1 yıl Sakin ol şampiyon :D herkese bu kadar kırıcı olursan daha da yalnızlaşırsın ;) Yorumla Klothee +1 yıl Zaten yalnızlıkta zirveyi oynuyorum çokta dert cidden ;) emojisine... Yorumla
GezenAdamm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl anladım ne veriyon 0 1 Yorumla Klothee +1 yıl e n g e l nasıl fikir? Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Diğer konusunda 25,7b cevap paylaştı. Boşver gitsin 1 0 Yorumla
yonel Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Senin hayatinda durmakta nedir 0 1 Yorumla Klothee +1 yıl üstüne alınmak zorunda mısın? Yorumla
En İyi Cevaplar