Diğer Sizde şeftaliye dokununca kamaşıyor musunuz? BirTutamAşkk Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Şeftaliyi çok sevmeme rağmen (Tad olarak) dokununca kamaşıyorum/huylanıyorum hissi oluşuyor bende. Sizde de böyle bir his oluşuyor mu? Ya da herhangi bir meyve içinde geçerli olabilir bu dediğim...#BirTutamAşkk#Şeftalininhuysuzluğu Sizde şeftaliye dokununca kamaşıyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
cennetiyasa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl Şeftaliyi özel yapan ne anlamadım doğrusu. Vajinaya şeftali demelerinin sebebi burdan mı geliyor acaba 0 0 Yorumla
amonyaknitrat Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Bende olmuyor ama kazagi duvara surtunce kötü oluyorum. Düşününce bile kötü oluyor insan :D 1 0 Yorumla
LunaFacies Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Diğer konusunda 914 cevap paylaştı. bir arkadaşıma şeftali diyince kafasını duvara vuruyordu jdjdjdkdj ciddiyim kız çıldırıyor 2 1 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Ahaha, değişik 😄 Yorumla
777733335555 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. Şeftali de olmuyor ama bende nişastaya dokununca içim kamaşıyor kuzu çok fena :-) 1 6 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Kuzu nişasta un gibi zaten. Neyinden kamaşıyorsun ki, ilginç cidden 😊 Yorumla 777733335555 +1 yıl Yani bilimiyorum ama içim hoş oluyor kuzu dokununca , yani dokunuyorum ama hiç hoşuma gitmiyor :-) Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Kişiden kişiye değişir tabi. Huylanıyor olman çok normal 😊 Yorumla 777733335555 +1 yıl Insallah geçer kuzu :-) Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl İnşallah kuzum 😊❤ Yorumla 777733335555 +1 yıl <3 <3 :-) Yorumla
ekonometrimio Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Şeftali ve kayısıya dokunamam ki yiyemem de alerjim var.😕 1 6 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Ben dokunamıyorum ama yiyebiliyorum. Bu durum daha garip bir şey heralde 😊 Yorumla ekonometrimio +1 yıl Zor bir durum emin olun.😕Biri soyup verse ve minicik bir parça kabuk kalmış olsa bile ürtiker çıkartıyor, hastanelik oluyorum.😃 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Anlatınca anladım ne kadar zor olduğunu...Sen şeftalinin isminden bile uzak dur bence, zamanla ismi bile alerji yapabilir sende 😄 Yorumla ekonometrimio +1 yıl Ismi de alerji yaparsa öleyim de tam olsun.😃Uzak durmak yetiyor , yapacak birşey yok.😃 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Allah kolaylık versin ne diyeyim 😄 Yorumla ekonometrimio +1 yıl Teşekkürler.:)) Yorumla
egosuzbyn Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bende çok huylanıyorum genel de soyulmadan yiyemem kendim de soyamam 😊 1 3 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Ailenden biri soysun, üyelerden biri o şekilde yapıyormuş 😊 Yorumla egosuzbyn +1 yıl Evet annem soyuyor genel de biliyor huylandığı mı bazen komik bir durum oluyor bu huylanma olayı ama alıştım artık 😊 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Doğru alışılıyor zamanla 😊 Yorumla
gumuskupe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 53% +1 yıl Hayır. Henüz herhangi bir meyveye karşı böyle alejilerim ya da tiklerim ortaya çıkmadı. 1 0 Yorumla
Raskølnikov Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aksine, ellerimle o tüyleri temizlemeyi seviyorum :d 1 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 14,6b cevap paylaştı. Şeftaliyi çok severim herhangi bir meyveye karşı huyum yoktur. 1 0 Yorumla
Feministmiyimneyim Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Nektari hiyon o yzdn şeftalinin kabugunu soyuyorum yersem eğer 1 0 Yorumla
CezvedekiAŞK Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 59% +1 yıl Eskiden dişlerim kamaşırdı ama artık dokunmuyor :) 2 7 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Alışıyorsun demek ki 😊 Yorumla CezvedekiAŞK +1 yıl İnsan zamanla herşeye alışıyor eskiden korktuğumuz şeylerden şimdi korkmuyoruz mesela :) Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Öyle gerçekten, alışıyor olmak tuhaf yani... 😊 Yorumla CezvedekiAŞK +1 yıl Bu iyi bişey ya alışamasaydık ne kötü dimi her acı üzerimize yapışırdı :) Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Kesinlikle. Bazı şeylerin varlığına, bazı şeylerin ise yokluğuna alışmalıyız 😊 Yorumla CezvedekiAŞK +1 yıl Artık zamanla alışacağız her yokluğa :) Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Aynen öyle 😊 Yorumla
UnMoved Takip Et Master Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Yok öyle garip garip huylarim.. :/ 1 11 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Ben garip bir huya sahip, garip bir insan oluyorum o zaman 😕 Yorumla UnMoved +1 yıl Garip bir insansin demedim ama garip geliyor böyle seyler bana nedense :/ Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Kamaşıyor olmak garip bir şey değil aslında. Senin hiç herhangi bir şeyden kaynaklı kamaşıyor olduğun durumlar olmuyor mu? 😊 Yorumla UnMoved +1 yıl Kamaşmak gariplik göstergesi degil ki..Tiksinmek olsa belki bir nebze olabilir.. :/ Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Aynı şey değil mi her ikisi de? Bilemedim şimdi 😊 Yorumla UnMoved +1 yıl Hayir tiksinmek o meyve ya da herhangi birseyi hic bir sekilde tüketememek..Hep ondan kacmak..Senin kisi daha cok elledigin de olan birsey.. Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Evet, öyle oluyor. Aradaki farkı öğrenmiş oldum 😊 Yorumla UnMoved +1 yıl Insanoglu ögrenmeyi isterse bu hayat ona herseyi ögretebilir..Ama yeter ki her aninda ögrenmeye acik olsun :/ Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Katılıyorum. Bu yüzden öğrenmeye açık bir insanım. "Bilmiyorum" diyerek üzerini örtmeyi sevmiyorum. Öğrenmek için çaba göstermek lazım 😊 Yorumla UnMoved +1 yıl Iste en dogru yapilcak hamle..Tebrikler hep böyle olman dilegiyle.. Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Sağol, inşallah 😊 Yorumla
kalpsiz-melek Takip Et Master Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Maalesef benzer durum bende de var.😐 1 9 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Zor bir durum 😬 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Onun için anneme soydurtup öyle yiyiyorum😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Ohh ben anneme "Anne bana şeftali soy" dediğimde o da bana karşılık olarak "Sen soy, bana da getir" diyor 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Annen haklı😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Hadi ordan 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Anneler her zaman haklıdır 😥😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Anneler haklı diye hep çocukları eziyorlar. Yeter artık bir evlat olarak tepkimi ortaya koyuyorum 😄 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl +1Katılıyorum😄 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl 😄😄 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Tüylü olduğu için olabilir. 1 3 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Evet, tüyü rahatsız edici. Yorumla gone_with_the_wind +1 yıl ama seviyorsun sanıırm? Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Evet, yiyebiliyorum sıkıntı olmuyor. Sadece dokunduğum zaman sorun oluyor. Yorumla
sezginkara Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl kivi yerken oluyor o😄 1 2 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Hiç sevmem kiviyi 😊 Yorumla sezginkara +1 yıl bende sevmem 😄 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Diğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. Yok huylanmam ben :)O el senin mi 1 15 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Evet, niye hakaret mi etcen 😕 Yorumla emre00 +1 yıl Yok be :)Benim elimden uzun Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Parmaklarım uzun.O yüzden elim büyük gözüküyor. Bir de yakın çekince üstüne tuz, biber oldu 😊 Yorumla emre00 +1 yıl He, ondan dolayı benim ellerim tombuldur ya herkes öyle diyor :D Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Keşke benim elimde tombul olsa.Tombul olan el büyük olmaz zaten. O yüzden benim elim sana çok büyük gelmiş demek ki. Alışık değilsin 😊 Yorumla emre00 +1 yıl Benim elim anneme çekmiş :DAlışkın değilim tabi ama canım şeftali istedi :/ Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Annene çekmişse daha ne istiyorsun işte ne güzel bir şey... 😊Akşam eve giderken al da yersin evde 😄 Yorumla emre00 +1 yıl Güzel :)inşallah, hem tüylü yani nektari , hemde şeftali alayım bari :) Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Al bari, elimde olsa gönderirdim işte...Artık ordakilerle idare et 😊 Yorumla emre00 +1 yıl Tamam öyle yapıcam :)Yeşil pijamalı :D Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Pijamama laf yok. Yeşili severim. Pijama da güzel gözüküyor 😄 Yorumla emre00 +1 yıl Tamam bisey demedim yav :D Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Sorun yok o zaman 😄 Yorumla emre00 +1 yıl :D :D Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl 😊😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seninki şu an kaşınıyor galiba ver de kaşısınlar mal* 0 4 Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Yoo kaşınmıyor, sana öyle gelmiş. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şu şeftali sorularından vazgeçin artık Yorumla BirTutamAşkk +1 yıl Ben ilk kez sordum oysa ki.Başkaların ne kadar çok sayıda sormuş olduğu ile ilgilenmiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pekii Yorumla
PushingForɱyÐreams Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Hayır, ama @mavimilenaxx şeftali ister misin? 1 3 Yorumla mavimilenaxx +1 yıl Alerjim var kötü oldum 😒😂 Yorumla PushingForɱyÐreams +1 yıl Sana bunu soyup vereyim anca. :d Yorumla mavimilenaxx +1 yıl Tamam 😣 Yorumla
Able_ Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hiç bir meyvede sebzede öyle seylerim olmuyor.. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar