Bu yaşa kadar bekledim doğru insan kim? Neye göre nasıl nerden bilinir nerden bulunur? Yaş oldu 24 yıllar geçiyor kim bu doğru insan? Bence öyle bir şey yok bence aşkta yok... sevdim ağladım acı çektim olan bana oldu hâlâ da oluyor kimsenin ne umrundayız ne başka bir şey... sevginin BASİT görüldüğü dünyada basit görenler kendisi basittir.. SEVGİ YALAN DEĞİL... BASİT HİÇ DEĞİL...
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tek insan, insanın kendisinden başka biri değil. Maalesef kendine uygun biri bulmak pek zor. Şey evet bende henüz bulamadım. Hatta doğru düzgün bir arkadaş bile bulamıyorum da orası ayrı bir konu. Bende birini sevdim. Sanırım tek o kızı sevdim. Koskoca 10 yılcık tabii ki.. Ve sonra pufff büyük bir hüsran. Sonra anladım ki bu iş böyle olmayacak. Ondan sonra sevdiğim kızda olsa onun peşinden koşmayacağımı ve kendim için en iyisi olan kendimi sevdiğim alanlarda geliştirmeye yöneldim. Ve bu aşk denilen zımbırtıyı hiç umursamadım. Ve hala insanlar bu hissi neden bu kadar büyütüyor anlamıyorum. Ve sanırım yakın gelecekte anlama ihtimalim pek düşük. Ehh olsun bundan daha kötüsü olmadı ya, sonuçta bir aşk acısı bu. Aç değilsin sokakta değilsin. Şimdi iyice senin konuna gelelim efendimmm ^^ Bence en doğru insan seni başka karakterler için değil seni kendin olduğun için seven, seni destekleyen, aranızda doğru, düzgün, saygı çerçevesi içinde konuştuğunuz, sorunlarını kabaca değil medeni şekilde konuşarak çözebildiğiniz biri. Yani sana bu güzelliği tanıyan her kimse, doğru insan olmaya adaydır. Böyle bir kişi gördüm mü bir düşeneyim. Mmm sanırım pek zannetmiyorum. Peki ağlama yazının kısmına kendimi ışınlıyorum. Kendini üzdün hırpaladım yıprattın. Peki bugün tam olarak neredesin? Tabii bunların hepsinin basit bir aptallığın olduğu yerde. Kimse için kendini üzmeye değmez. Sen özelsin, teksin, biricik ailenin biricik evladısın. Hiç bir aptal için tek göz yaşını bile dökme. O senin için bunu yapar mıydı? Pek zannetmiyorum. Kendine iyilik yap, kafanı iyice sakinleştir, gözünü kapat, olmak istediğin yeri düşün ve derin nefes al, ver. Geleceğine odaklan aşk olursa olur olmazsa büyük kayıp değil belki de kazanç bile. Üniversiteni okudun mu yüksek lisans yap. Yaptın mı doktora.. En azından hayatta saygın bir karakter ol. O zaman zaten her şey daha iyi olacaktır.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsın.. teşekkür ederim dediklerin doğru... ama insan kendisini üzüyor sonra fark ediyor gerçeği... gerçek mi acı yoksa üzülmek mi deseler sanırım gerçek daha acı... tıpkı ölüm gibi... daha kötüsü ölmüyorsun... Bende sildim attık artık aşkı hayatımdan doğru kişiyi de beklemiyorum bunca zaman bekledim ve sevdim de olmadı demekki olamayabilir hayat bu demek lazım belkide... hayatta daha büyük acılar var biliyorum dediklerini hep aklımda tutcam sağol 😇
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğru insan hata yapsada hatasını kabul edip yanlışlarını düzeltmekle uğraşan, kalp kırmayan, iyilik yapan, dostlarına sevdiğine bağlı, sadık olan. sözünün arkasında olan. yalansız olandır.
24 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle yani sevdiğim dediği kişiyi bilerek kırıp ağlatmaz... KIYAMAZ... aynen... inşallah hayırlısı olsun
- +1 yıl
hayırlısı olsun
Soran+1 yılAmin herkes için
- +1 yıl
Amin.
+1 yıldoğru insan olduğunu bilemezsin ama hissedebilirsin. o geldiğinde zaten hissedeceksin bekleme bence akışına bırak
311 Yorumla
Soran+1 yılSevdim onda da ağladım yine kötü ben oldum sevmek değil aksine değer vermemek mi lazım insanlara? Beklemiyorum da artık hiçbir şey...😔
- +1 yıl
bak şimdi insanlar yapıları gereği hep bir şeyleri sevmeye bağlanmaya ihtiyaç duyarlar. genelde de üzülürler. hayatın kuralı budur. birileri üzülsün ki birileri mutlu olsun. hayattan zevk almaya eminim mutlu olacağın çok şeyin vardır kendini hiç kimse için üzme hayat kısa be
Soran+1 yılHaklısın ama düşünsene uzaktan birini seviyorsun sonra üzülüyorsun yemek yiyemiyorsun ama onun zerre umrumda olmuyorsun çünkü bitsin demiş çünkü bitirmiş... öyle seyler haklısın
- +1 yıl
sen kendini kessen de ruhu bile duymayacak. kim bilir kimlerle gülecek sen için dışına çıkana kadar ağlarken. o yüzden çok takmamak lazım
Soran+1 yılKatılıyorum onun için üzüldüğümü biliyor ve bildiği halde böyle yapıyorsa demekki sevmedi ve diyorum bunu kendime ama insan sevince zor ya demekki sevmek 😔😔😔
- +1 yıl
sen elinden geleni yaptıysan ve hala olmadıysa Allah'a şükret vardır bir bildiği kuzum
Soran+1 yılSağol canım elbette hayırlısı olsun... İnsanın zoruna gidiyor tamam olmadı bitti belki ama bitti deyince sevgi bitmiyor ve böyle umrunda bile olmaması üzücü olan... ama mutluluklar dilemekten başka bir şey diyemem...
- +1 yıl
sen hakkında hayırlısını dile ona da mutluluklar dile boşver
Soran+1 yılÖyle yapıyorum... ben sadece eskisi gibi yalnızligima sarılıp mutlu olmak yemek yiyebilmek istiyorum.. şu kalbim acımadan huzurla çarpsın istiyorum... hayırlısı sağol 😘😘💞
- +1 yıl
hayırlısı
Soran+1 yılAmin ❤
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşım 30 hiç sevgilim olmadı..
demekki doğru insanı bulabilmek için doğru adımı doğru zamanda atmak gerekiyormuş... gerçi bu saatten sonra bana kim bakar27 Yorumla
Soran+1 yılBen sevdim ama sonra sevgisi yalan olan duymadığı kötü söz kalmayan ben oldum... kimseyi sevmemek lazımmış... ben de yalnızdım uzaktan tanımadığım birini sevdim keşke sevmeseydim... inşallah doğru insan seni bulur...
Cevap sahibi+1 yılsağol inşallah seni de bulur.. ama siz kızların işi daha kolay.. seçkin seviyeli insanların olabileceği bir ortamda bulunman lazım.. sonra seni bulurlar zaten..
sevilcek çok insan var.. ama bizim ülkede iyi ile iyi denk gelmiyor sorun burda
Soran+1 yılBen seçkin birinin peşinde değilim kızlar için kolay diyorsun ama ayrıca herkesi seven biri de değilim zaten gönül herkesi sevse neden yalnız kalsın? Amin sağol bilmiyorum yıllar geçiyor dediğin gibi ve sevilmedik acı olan bu... hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılhayır yanlış anladın sanırım.
iyi bir insanı kötü bir ortamda bulabilme ihtimalin çok düşük olur o yüzden dedim
Soran+1 yılAnladı doğru diyorsun... ben pek gezmem zaten daha iyi kimse bulamaz... 😊
Cevap sahibi+1 yılbende öyleyim hiç kafe bar takılmam
Soran+1 yılHer şey kader.. Biri olacaksa takılmasakta kafede olur ama olmasın daha iyi
Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. yalniz degilsin malesef. yas 24. uzulen biz. kotu olan biz miyiz acaba?
118 Yorumla
Soran+1 yılBilmem evet kötüyüz kendimizi mahvediyoruz sevdiğini sanıyoruz neyse
Soran+1 yılEn güzeli önlem alıp böyle kalpsiz olacaksin.. öyle iki günde seviyorum diyene kanmicaksin hatayı inanmakla yapıyoruz... kalbimin... 😊
Soran+1 yılEn iyisi.. Bende öyleydim yani yalnızdım hep işte inandık gördük...
Soran+1 yılHiç bu açıdan düşünmedim üzülmek yerine teşekkür etmem lazım belkide 😇
Soran+1 yılBöyle düşünmek lazım aslında yani başımıza gelen üzücü bir olaya bile olumlu açıdan yaklaşmak 😊 hep bunu başarırsın inşallah.. Bende başarmayı umuyorum bakalım 😊
- +1 yıl
benm bir arkadasim. dugunde bir kiz. bundan hoslaniyor. o kizida jaskasi hoslaniyor. bu arkadasta dindar. kiza. yuz vermedi. kiz pesinden dolasip duruyor. kiza takip eden genc. anladi ve geldi. benm arkadasima. kafa atti. burnu kirildi. arkadasin. arkadas dindar seveni cok. onu tuttular. gel sende dov dediler. dindar arkadas. hayir. dedi. boylesi demkki benm icin hayirliymis dedi. neyse bu askere gitti. askerde. bu namaz falan kilarmis. bir komutanida yasaklamis. bu devam etmis. vs vs. konutan. bununla ugrasmis ceza almasina. bunu izdirap olmus. kac defa kacmayo denemis. ailesi icin sabretmis. en son. hapis. cezasi verilecekken. son 20 gun askerligi kalmis. bu dojtora girltmis. burun kirik ya. uyudugunda nefes alamiyor. bunu ameliyata almislar. ve 21 gun rapor. vermisler. bu mahkeme ye. girmeden. askerligini bitirdi. ve mahkeme. sivile. tasindi. eger. askeri mahkemeye girseydi en az 2. yil. yatardi askerligi aonra. bastan sona yapardi.
Soran+1 yılArkadaşına geçmiş olsun... Ne güzel bir sabır yeteneği varmış yani en kötü durumda böyle sabırlı olmak zordur.. sende şanslısın böyle arkadaşın olduğu için bence ve haklı şükretmeliyiz... unutuyoruz dert büyük sanıyoruz ama bizdeki dertten bin fazlası dertler var sağol hatırlattığın için.. sabretmek lazım... inşallah seninde gönlünce olsun arkadaşıninda sağol 😊😇
Soran+1 yılAmin ☺
Soran+1 yıl😊😊😇
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılO benimdir kesin, bu yüzden yalnızlık mükâfatımiz oldu
127 Yorumla
Soran+1 yılYalnızız ama yalnızlık daha iyi
- +1 yıl
Bence teselli arıyoruz, iyi insanlar mutlaka karşılaşıyor bir gün ama hep geç karşılaşıyor
Soran+1 yılEvet yalnızlık en güzel diyerek teselli buluyoruz.. sen karşılaşırsın belki umutsuz olmamak lazım 😊
- +1 yıl
Sen kestin heralde umudu
Soran+1 yılEvet ben kestim aşktan umudumu
- +1 yıl
Gel ikimiz deneyelim o zaman
Soran+1 yılBenim umudum yok ki aşka artık... senin için doğru insan inşallah karşına çıkar 😇
- +1 yıl
Merak etme birşey kaybetmezsin en azından, hem ben güzel severim, kırmadan dökmeden
Soran+1 yılBen hayatımdan aşkı sildim artık o yüzden demiştim.. hakkımda hayırlısı olsun inşallah zaten önemli olan kırmadan sevmek... kıran doğru kişi değil...
Soran+1 yılHakkinda hayırlısı olsun demek istedim yanliş yazmışım 😕
- +1 yıl
Bence yanlışı seciyorsun, aşk hiç bir zaman bitmez, bitti dediğin yerde alevlenir
Soran+1 yılBilmem olabilir 😪
- +1 yıl
Gel deneyelim bence
Soran+1 yılBen sevdim ağladım ama daha o sevgi geçmeden bile tamam daha istemiyorum zaten bitti günler geçti ama yinede kalbimde o olduğu için seninde vaktini alamam kusura bakma.. benim kaderim yalnızlık belkide.. her şey gönlünce olsun her zaman
- +1 yıl
Sen sadece onu düşünmek istiyorsun o yüzden böylesin
Soran+1 yıl😔😔 dusunmicem kendime zarar veriyorum
- +1 yıl
Tamam bak, bu arada sende onu düşünmemis olursun işte
Soran+1 yılHem sana hem kalbine haksızlık olur... ben sevgi basit değil derken bu yanlışı yaparsam ne anlamı kalır dediklerimin... özür dilerim ifade edemediysem
- +1 yıl
Yok sen yanlış anlamışsın, ama ne desem sen dediğinden donmeyeceksin,
Soran+1 yılKusura bakma bende mantikli düşünemiyorum duygusal düşündüğüm içindir
- +1 yıl
Tamam bende bunu söylüyorum, yanlış tercih yapıyorsun, iyiler her zaman karşılaşmaz bu yüzden ısrar ediyorum, denemeye bile değmez mi yani biraz düşün lütfen
Soran+1 yılHer zaman hayırlısı olsun.. ben şu an iyi değilim yemek yiyemiyorum uyuyamıyorum gündüz uyuyorum her şey tuhaf oldu yani. Ama geçmesini istiyorum bu durumun bekliyorum.. o yüzden demiştim kusura bakma diye... hep mutlu olursun inşallah
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum, böyle daha zor geçecek, keşke imkan verseydin yakın olmamıza, seni bu hâlde bırakmak istemiyorum
Soran+1 yılBen atlatırım inşallah Allah razı olsun senden de sağol düşündüğün içn 😇
- +1 yıl
Peki, nasıl istersen, Allah hayırlılarla katrsilastirsin
Soran+1 yılBen yalnızlığa alıştım yıllarca inşallah seni iyilerle karşılaştırsın amin ☺
- +1 yıl
Yine söylüyorum, yanlış tercih yapıyorsun
. çok basit doğru insanı sen değil kalbin bilir yaptıkları ile mantığın çözer durumu anlarsın
10 YorumlaDogru insan seninle kafa yapilari uyusan ve dogru bir ilisi isteyen insanlardir
10 YorumlaSamimi olduğuna inanmak önemli bunun için en azından ondan hoşlanıyor olmalısın yoksa bilemezsin
10 Yorumla
+1 yılHaklisin insanlar bencil olmus kimseye guven yok cikarken bile kimseye inanmiyorum sevmiyorum birgun iliski bitcek diye
...30 Yorumla
+1 yılten uyumu bilader, nefesler tutuluyorsa evlencen 😁😎
15 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeden öyle bir seyi nerden bilelim? Fikrine saygı duyarım ama öyle olaylar örfümüze uymuyor zaten aşk da yok kalmamış artık dünyada... Bende sildim
- +1 yıl
evlenmeden o kadar çok şey yaşadım ki artık evlenmek benim için son çare. şu an hayatı yaşamak çok mantıklı ve sana şunu söyliyim evlenmeye sakladığın o bedende ne sırlar barındırıyosun bir bilsen ne aşkı ararsın ne sevgiyi 😊
Soran+1 yılBence bazı şeyler özeldir... olsun belkide hiç evlenmicem ama özel olan özel kalsa daha iyidir tabi bunlar kendi düşüncem.. hayatın kanunu herkesin yuvası olur mutlu da olur üzülür de.. senin içinde hayırlısı olsun her zamn..
- +1 yıl
özel kalsın herşey eyvallah ama bilmek istediğin bişey olursa sor bana, tanırım karşı cinsi az çok 😊
Soran+1 yılYok ben bilmiyorum ama dediğim gibi özel kalsın... sağol yinede her şeyin hayırlısı olsun..
Hiç bir şüphe etmeden her akşam evet dediğin kişidir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka sevgilin olur bir olur iki olur, olurda olur yani sonra birisiyle baktın çok iyisin evlenirsin. Modern zamanlar 🙂
13 Yorumla
Soran+1 yılBen modern değilim demekki ben bir kişiyi sevdim olmadı hep yalnızlık 😔
Cevap sahibi+1 yılSosyalleş derim.
Soran+1 yılPek gezmem sosyal değilim evet
Diğer konusunda 433 cevap paylaştı. bizde bazı zamanlar aynı cümleleri kuruyoruz erkekler olarak yani bu umursanmama düşüncesi cinsiyet değil karşındakinin şahsiyetiyle alakalı sevgi ne basit birseydir nede yok denebilir
00 YorumlaÖnemli olan sevmek değil kimi sevdiğin
217 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyorum artık daha... Aşk kelimesini sildim hayatımdan
Soran+1 yılDoğru kişi kim onu bilmiyoruz ya da nerde bilmiyoruz...
Soran+1 yılKimseye sünepe demedim.. böyle bir iddiayı nerden buldun? Tamam sevmiyorum dedim zaten kimseyi ama kimseye öyle hakaret etmedim sevgi görünüşle olmaz zaten... neyse bildiğine inanabilirsin ama öyle değil
Soran+1 yılAnladım çoğunluk öyle düşünebilir ama doğru olduğu anlamına gelmez ki 😊
Soran+1 yılBaklava sevmem 😇
Soran+1 yılGerçek farklıdır doğru farklıdır.. gerçek kişiden bağımsızdır ama doğrular değişir çünkü her insan farklıdır 😊
Soran+1 yılDünya dönüyordu bunu gökyüzüne bakan herkes fark eder ama çoğunluk hayır dönmüyor dedikleri içn kendi doğrularini savunudular yani Galileo dönmüyor bile dese Dünya dönüyor bu bir gerçek... gerçeklik insandan bağımsız yani felsefeciler bunu der.. ama doğrular, bakış açıları değişiyor
Soran+1 yılO üst düzey ben pek bilgim yok 😊😊
+1 yılo güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler be demirin tuncuna insanın p*çine kaldık
00 YorumlaDiğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Dogru insan bekliyosan dogru olacaksin
21 Yorumla
Soran+1 yılSevmek mi yanlış?
+1 yılbelki cok tan uzaklara gitmiş seni unutmuş.😃
15 Yorumla
Soran+1 yıl... dibine gitsin... ben ağlarken umrunda değilsem buna sözüm o... mutluluklar
- +1 yıl
bana ne ayaklanıyor sun ben ne yaptım.😒
Soran+1 yılOna yazdım görmez ama yıllar sonra bile bu siteye girip bu sözü okursa anlasın diye... sevgim de yalan değildi yalan olan neymiş yazdıklarından belli.. yokum işte mutlu olsana.. olursun... olursun... Ne anlarsın be sevgiden...
- +1 yıl
cok komiksin😂
Soran+1 yılAfedersin ona yazdım öyle biraz sitemli ama anlarsa tabi anlayacağını da sanmam...
Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı. Gelir elbet
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ki gelsin
Soran+1 yılSevdim başka da sevmem yaş geçiyor zaten yalan her şey
Soran+1 yılSağol hayırlısı inşallah 😊
Bu kız nasıl bir yokluk çekiyo arkadaş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru insan çirkin olur. Sende sevmezsin zaten. O yüzden böyle kalırsın daima.
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim dış görünüşe baktığımı nerden biliyorsun... Sevgi yürekle olan bir şey...
Cevap sahibi+1 yılbu laflar boş ya. Kimse beğenmediği birine şans vermez.
Soran+1 yılBu senin fikrin aşk hislerle alakalı elini bile tutmadan aşık olabilirsin.. sonra sevgiye dönüşür değer verirsin kıymet verirsin sonra da... kalırsın... sonrada hayat dersin he hayat... hep hayat zaten...
Konusalim var mi yok mu sevgi görürsün
00 Yorumlaİnanmazsın ama ben
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri