ilk defa koskoca evi tek başıma temizlemek zorundayım ve daha iki dakika olmadan bıktım bu ne yahu ne zor şeymiş bu temizlik ben daha bu yaşıma kadar doğru düzgün temizlik yapmamıştım ailem beni el bebek gül bebek büyüttü babam benim kızım temizlik yapmaz dedi beni alıştırmamışlar şimdi zorluk çekiyorum ilerde napicam?
Annem ve babam çalıştığı için çok uzun zamandır ben yapıyorum onlar beni hicbir zaman ev işi yapmakta zorunlu tutmadılar yanlış anlaşılmasın ben yardım etmek amaçlı boş olduğum zamanlarda elimden geleni yapıyorum kendi yapım gereği biri bana iş yapmıcaksın dese bile ben dayanamam yardım etmek isterim cok yapmasamda bir isin ucundan tutarım. Senin el bebek gül bebek büyümüş olman iş yaparken sıkılmana sebep olsa da en azından bir seyler öğrenip ufak ufak yapmaya başlaman evlendiğin zaman sıkıntı çekmeni biraz azaltır..
yapacan tabiki bu görevdir zorunluluktur ihtiyaçtır... ben 6 ayda bir halı yıkıyorum evde hayvan besliyoruz diye bu annem yaşlı olduğu için benim mecburiyetim ama evi temizlemek yemek yapmak annemin mecburiyeti eşşek gibi de görevlerimizi yapacağız
Evde iş dağılımı şöyle babam yemek yapar 2 günde bir süpürge makinesiniyle evi süpürür ev alışverişini yapar annem bulaşıklardan sorumludur ben genelde babam meşgul olduğunda süpürme veya alışveriş yaparım kardeşim annem meşgul olunca bulaşıklarla ilgilenir diğer tüm işlerle bakıcı ilgileniyor
En İyi Cevaplar