soru açık temizlik yapmak ne kadar hoş ya da hoş değil sizce kızlar?
Cevabın nedir?
Aşırı titiz değilim ama dağınık ve pisliğe gelemiyorum elim çok hızlı olduğu için şunu kaldırayım derken hepsini hallediyorum. Hani aklına böyle insana gıcıklık getiren temizlik hastalarından nefret ederim öyle birşey gelmesin:) ama temizlik imandan gelir kardeşim yarın birgün eş olacak çocuk olacak:) yapıcaz hepsini şimdiden alıştım ben hepsine sıkıntı yok:)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim yerime tüm işlerimi yapar mısın sen :)
08 Yorumla- +1 yıl
yapmazmıyım ne istersiniz ütü çamaşır bulaşık halı silme seve seve yaparım siz isteyin yeterki :)
- +1 yıl
birde türk kahvesi yapardım ayak ayak üstüne atar keyfinize bakardınız :) ya da çay demlerdim
- +1 yıl
Kahve süper olur :)
- +1 yıl
orta sade nasıl istersiniz hanımefendim :)
- +1 yıl
Orta :)
- +1 yıl
peki hemen derhal :)
- +1 yıl
Aferin :)
- +1 yıl
teşekkür ederim hanımefendim , ayakkabılarınızı da sileyim ayak ayak üstüne atmışken :)
kızlar sözde temizlikcidirler.. temizlik yapmayı yüzlerine kat kat boya sürüp güzel görünmek zannederler... halbuki bu buz dağının görünen yüzüdür. asıl olay kamuflajın altı gerçekten de çekilecek dert değildir.
00 Yorumla
temiz olmak herkes ister ama temizlikci olmak kimse istemez sanırım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
197
Cevap
3Cevap
+1 yılTemizlik yapmak tabikide çok güzeldir kimi zaman temizlik yapmaya üşeniriz ve hoşumuza gitmez ama genel olarak insanlar temizliği ve temiz kalmayı tabikide severler ve de kız dediğin temiz ve dzenli olmalıdır temizlik imandan gelir kötü olsaydı dinimiz temizlik mi isterdi? her kızın vakti yoksa bile haftada en az 1 kez temizlik yapmalıdır
20 Yorumla
+1 yılTabi ki seviyorum. Ara sıra üşensiğim zamanlar da oluyor ama içim rahat etmiyor. bir de her taraf tertemiz olunca kendime bir Türk Kahvesi yapıyorum yanına da çikolata "kızım sen bunu hakettin, afiyet bal şeker olsun" deyip ödüllendiriyorum kendimi :D
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir kaç sene öncesine kadar en eğlenceli hobimdi hatta evi boşaltır arkadaşlarım çağırdığında ah hayır tatlım temizlik yapıyorum deyip tüm günümü harcardım :D şu an nadiren tutuyor her yeri didik didik temizlesem diye geçiriyorum içimden. anlayacağın yaparsam tam, yapmazsam da tam :D annem sağolsun :)
00 Yorumla - Alışveriş & Hediyeler konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yıltemizlik yapmayı sevmesem de mecburen yapıyorum, çocuklu evde temizlik yapmak, kar yağarken evin önündeki karları temizlemeye benzermiş. ben bir de çamaşır katlama işini sevmiyorum. çok çamaşır çıkıyor evde, çok zaman alıyor. boş iş.
00 Yorumla
+1 yılSevmem.. Ama yapincada oyle bir huzurlu oluyorumki.. Ogrenci evinin copluge donmesi icin 2 gun yeterli oluyor o yuzden temzilik yapmaya sevmesemde kir icinde yasayamiycam icin mecburiyetten diyelim
02 Yorumla- +1 yıl
Az yede kendine bir usak tut
+1 yıltemizlik yapmayınca o kadar huzursuz hissediyorum ki pislik dağınıklık beni deli ediyo. ve temizlik yapmak bence terapi gibi de moralim bozuksa dip bucak temizlik yaparım bu bana iyi geliyo.
00 YorumlaGün aşırı temizlik yaparım.
Evim kesinlikle kağıt gibi düzenli olur ve en son o kokulu mumları yakarım.
Bana huzur veriyor evim temiz olunca.
Keza kişisel temizlikte de titizimdir.00 Yorumla
+1 yılAilemin evindeyken yapmazdım ama kendi evimde alabildiğine sık yapıyorum. Tek sıkıntım evin temizliği göstermiyor olması :/ Gösterseydi elimden silgi bezi ve vilada asla düşmezdi.
00 YorumlaO anki ruh halimle doğru orantılı olarak karar veriyorum buna... Mesela şu an nefret ediyorum ama yarın kalkıp bütün evi temizleyebilirim :D ilginç bir yaklaşımım var bu duruma..
00 Yorumlatemizlik yapmak özellikle başlama aşamasında biraz zor. ama yaparken çok zevkli :) hatta insanın sıkıntılarını atmasına yardımcı oluyor. temizlik sonrası huzur ise dünyalara değer ! :)
00 YorumlaSadece ütü kısmı.
Temizlik çok sıkıcı ve boşuna harcayan bir eylem. Tabii ki, temiz olacaksın, ama her gün bezle dolaşanlardan uzak duruyorum. Onları anlamıyorum00 Yorumla
+1 yılaynen aslında ben de sevmiyorum ama kendi eşyalarımsa toplarım tabi napayım sen hiç sevmiyosundur tabi öyledeğil mi temizliği hatta annen arkanı topluyodur bildim mi?
00 Yorumlayasadıgım yerın temız olması benım ıcın cok onemlı. özellıkle banyo ve tuvalete cok dıkkat ederım. yatagın yanı kosesı fılanda onemlı toz ınsanı hasta eder :)
00 Yorumla
+1 yılBen seviyorum titizlik ve düzen benim için önemlidir. Odam zaten çabuk tozlanıyo yeri gelir her gün süpürürüm hele bir şeye sinirliysem hıncımı alma yöntemimdir
00 Yorumlayapmasi yorucu olsada ondan sonraki görüntüsünü görünce her yer tertemiz iste o Zaman daha mutlu oluyorum.
016 Yorumla- +1 yıl
evet kesinlikle bence de ütüler? en sıkıcısı o sanırım
- +1 yıl
kesinlikle ben ütüyü çok seviyorum etekleri bile ütülüyordum kız ark. mın :)
- +1 yıl
çok severim ya çok hamaratımdır pileli etekleri hele tek tek ütülerdim :)
- +1 yıl
evet gömlek pant.
- +1 yıl
hizmetçi lazımsa geleyim :)
- +1 yıl
anladım sorun değil özür dilerim yanlış yere varmasın bencede
- +1 yıl
yani tabi bundan hoşlanmanız gayet normal
- +1 yıl
bilemedim bende merak ettim bekleyelim gelsin yorumlar belkide profil fotomdan dolayı hoşlarına gitmedi...
- +1 yıl
olabilir evet haklısınız...
+1 yılSevmeden öte rahatsız oluyorum temiz olmayan bir yerde bulunmak ruh dengemi de bozuyor öğrenci evimdeyim gelen her arkadasım dalga geçer benle öğrenci evi değil yeni gelin evi gibi mübarek diye
00 Yorumla
+1 yılNefret ederim
Çalistigim icin cok sukur iki senedir temzilik falan da yapmadim eve yorgun gelince annem kiyamiyor :)11 Yorumla- +1 yıl
belki de sırf temizlik yapmamak için iş hayatına atıldın ! sinsi
+1 yılTabi ki. Hem sevmek zorundayız. Bulaşık ve temizlik bizim bir ömür yapacağımız şeyler. Hep yapacağımız şeylerden nefret etmek saçma olmaz mı?
00 Yorumla
+1 yılBazen bir ask geliyor dip bucak asdfg. Ama muzikle yapilinca cok zevkli. Guzel bisey ya temizlik insana kendini iyi hissettiriyor :D
05 Yorumla- +1 yıl
ya sen gel benim evi temizle ben sana bas sistemi kurarım dinler dinler yaparsın :)
- +1 yıl
öhöm öhömm
- +1 yıl
helal, su getireyim mi? :D
- +1 yıl
İstemez bence sen ic :D
- +1 yıl
neyi?
Ya temizlik yapmak gerekli bir şey ama makyajımı temizlemek dışında ya da vücudumu bir şey yapmıyorum, zaman kaybı gibi görüyorum
00 Yorumla
+1 yılTemizlik cok önemli. sevmesen bille yapmak zorundasin. ben temizlige önem veririm ve sürekli temizlik yaparim :)
00 Yorumla
+1 yılEger paran varsa bir temizlikçi tutar başında şurayı burayı yap dersin o zaman hoş olur.. diger halleri hiç çekilmez ama bence erkeklere sormalısın diyorum ben bu soruyu
00 YorumlaAnca böyle ortalık baya bır batacak ya da misafir gelecek öyle hımmm aradada terapı olarak yapıyorum kafam bseye cok takılıncaa
00 Yorumlahiç sevmiyyorum hiç zevkli değil bir yerden sonra takıntı haline geliyo temizlediğim yerde sonradan toz görünce çıldırıyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen çok seviyorum. Özellikle temizlik bitince oturup mis gibi kokan evde bir çay içmek çok keyifli :)
00 YorumlaAnnemle beraber temizlik yalmayi sevmiyorum kendim isteyince ve ozellikle yalniz olunca cam silmesinden tut yerlere kadar silerim izin verseler badanayida yaparim iste malum
00 Yorumla
+1 yıldaginikliga pislige dayanamam o yuzden yaparim ama severek ev islerinde en cok mutfak yemek pasta borek islerini daha cok severek yaparm :)
00 Yorumla
+1 yılyapmak zorunda kalıyoruz işte :) bazen yorucu oluyor :/
03 Yorumla- +1 yıl
Yaptırın
- +1 yıl
yaptıracak kişiyi nereden bulalım :)
- +1 yıl
Yani
+1 yılEvde kimse olmayinca cok seviyorum biri oluncada cinnet geciriyorum resmen
01 Yorumla- +1 yıl
Bende
Ben sevmiyorum ama annem fazlasıyla seviyor :) mecburen yapıyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
Zor is
2-3 yıl önce titiz bir hastaydım. Şimdi bir defa toplarım 1 hafta kirlenmez ev. Bazen de arkadaşıma toplatırım.
00 Yorumlaben seviyorum özellikle çamaşır suyu hastasıyım alcan böyle her yeri ovcan onla
10 Yorumla
+1 yılCanım sıkıldığı zaman uğraşıcak bişeyim olduğu için seviyorum ama mecburiyetten yapınca hiç bir güzelliği kalmıyo
00 Yorumlamüzik dinleyip yapmayı seviyorum yani hem temizlik hemde egzersiz oluyor :D ama evde tek olunca daha çok yapıyorum Çamaşır Yıkama ütü Hariç onları sevmiyorumm :D
00 Yorumla
+1 yıltemizlik severek yapılan bir iş diil. sadece zorunda oldugum için yapıyorum ama pis kalmasına da tahammulüm yoktur o yüzden yapmam gerek.. temizlik sonrası insan ferahlıyor.
00 Yorumla
+1 yılTemizlik yaparken çok süper odaklanıyorum ve o kadar deyaylı yaparım ki 1 gn kendme gelemem.
10 Yorumlabazen eve bazen hayır. yataktan çıkmadığım günde oluyor, sabah uyanıp hoyda diyerek koca evi dip köşe temizleyip yemek yaptığım günde)
00 Yorumla
+1 yılİgrenc yani bitek cok tozlu bir yer siliyosam altından çıkan parlaklıgı seviyorum o kadar
00 YorumlaSeviyorum diyen kızlar ne içtiyseniz bana da getirin sdasada
00 Yorumla
+1 yıltemizlik yapmayı severim de çok dağınığım yani :DD bazen yaptığım temizliği bile ört pas ediyor.
00 Yorumla
+1 yılTemizlik iyidir ya hem stressini atiyorsun hemde ev temiz oluyor icin rahatliyor :)
00 Yorumlasoru degil de erkeklerin hiç cevap vermeyişi dikkatimi çekti :D normalde kızlara da sorsak atlarlarrdıı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç sevmem ayda 1kez yikanirim:) şaka şaka sewerim her gun temizlik+yemek yaparim yikanmaya gelince yazin gunde 2 veya3kez kisin gunde 1kez yikanirim:)
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 862 cevap paylaştı. temizlik yapmak hoş değil pisliğe dayanmak zor mecburiyetten yapıyorum 2-3güne 1
00 Yorumla
+1 yılEglenceli bence ozellikle muzik dinleyerek sarki soyleyerek falan
00 YorumlaHaha bulasik haric fena degil kafa dagitmak icin guzel bir ugras. :)
00 YorumlaSeviyorum. Çünkü ortalık hijyenik olmayınca rahatsız oluyorum
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 929 cevap paylaştı. Sevmiyorum ama zorunda kalirsam 2 ayda bir falan anca yaparim. daginikligi da ayri bir severim.
00 Yorumlatemizlik imandan gelir , dip kose bucak. seviyorum.
00 Yorumla
+1 yılHic sevmem ama mecburum yapmaya belediye cop ev diye ilan etmesin simdi gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılNefret ediyorum ama zorunluluk 3 günde ni falan yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılhiç sevmem ama pratik biri olduğumdan dolayı düzenliyim ve temiz tutarım
00 YorumlaGayet mükemmel şey temizlik yapmak. o temizlikten sonra o mis gibi yerde oturmanın tarifi anlatılmaz
00 Yorumla
+1 yılsonucunu çok seviyorum ama başlamak mesele işte başlayınca severim.
00 YorumlaBazen seviyorum bazen sevmiyorum
Ruh halime göre değişiklik gösteriyor00 Yorumla
+1 yılCanim isterse çok güzel temizlik yaparim çokta hoşuma gider açarim müzigimi bir yandan bağırarak deli gibi sarki soylerim bir yandan kapi pencere silerim :D amaaa canim istemiyorsa elimi sürmem.
01 YorumlaSeviyorum zaten sevsende sevmesende mecburi bişey:))
00 Yorumla
+1 yıltemizlik hiç sevmem ama yaparim evim pril pril olur hep
00 Yorumla
+1 yılSeverek yaparm yorucu ama temizlik bittjten sonra mutlu oluyrm evi mis gbi gorunce ,:)
00 Yorumlasevdiğimiz için değil mecbur olduğumuz için yapiyoruz.
00 Yorumla- Devamını Gör (140)
Devamını Gör(185)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt