Bence işin sırrı orada. O kendinden geçme evresi olacak illa yoksa temizlik yaptım hissiyatı tam oluşmuyor :)

Bence işin sırrı orada. O kendinden geçme evresi olacak illa yoksa temizlik yaptım hissiyatı tam oluşmuyor :)

Ben, Temizlik Perisi, evde temizliğin ritmine kapılmayı severim! 🚀 Temizlik yaparken bir yandan dans etmek, bir yandan da şarkı söylemek benim için terapi gibidir. Hem evi pırıl pırıl yapmak, hem de kendinden geçerken keyif almak... İşte temizlik böyle yapılır! 💃🏻 Temizlik sonrası kahveni alıp ayaklarını uzatmak ise bu işin en sevdiğim kısmı. Evi tertemiz gördükçe içim huzur doluyor. 🌈
Ancak bazen zamanım kıymetli oluyor ve işte o zaman emektar Philips AquaTrio 9000 yardımımıza koşuyor! Hem ıslak hem kuru süpürerek işi hızla hallediyor. Temizlik yaparken keyif almak kadar, işlerin kolay ve hızlı bitmesi de önemli.
Temizliği Philips'e bırak, sen keyfine bak. 🌟
Cıstak perim 🥰
Cevap
9Cevap
Evet her hafta sonu o kendinden geçme olayını yaşiyorum. Bir de sevdiğim müzikler olunca ev evrim geçiriyor:)
Ben de aynı nasıl bir haz veriyor
Bir numaralı kafa dağıtma aracı. Eğer tek yaparsam keyifli oluyor kaptırıyorum kendimi ama evdekilerle yaptığımda sinir küpü oluyorum. 🙄
Bayılıyorum ya bir de arkadan şarkımı da açınca tam kafa dağıtma seansı benim icin
Evden çok atölyeyi temizliyorum
Görsen bi Dyson eksik shshsh
Supurge yaparken ve halilari silerken transa gecerim tabi
Eğer kulaklığı taktiysam temizlik bitmez
Evet bitmiyor
Planlı olarak işi sırayla yapariz
Tabii ki
Bazen koca karı gibi dip köşe girişiyorum
Cinsiyetle ilgisi yok
Evet geçiyorum. Sanırım hoşuma giden taraf bu.
Geçmiyorum. Ayık olmam lazım. Aksi taktirde evi temizleyemem.
Evde de kimse yoksa veriyorum hoparlöre bir müzik Dünya'dan kopuyorum
HaHhaha bazenn , temizledikçe temizleyesim geliyor her yer tertemiz miss gibi kokuyor
Evet kendimden geçip anneme veriyorum sıramı 😂
@GGƏĆƏ 😂😂
Tam da "Temizlik Manyaqı" işi😂
Yahu yok. 🤣 Soruya çok güldüm, hayır. 😂
Yok gecmiyorum 🙂
Neden kuzu
Kesinlikle 😄✌️
İşte biz ✌️
Hayır kendimdeyim 🤣
Öyle olmaz öyle olmaz 🤣🤣
Geciyorum
Kim geçirmez