14 yaşındaki erkek kuzenim bana ilgi duyuyor?

Merhaba ben 18 yasındayım. Halamın oğlu yani kuzenim 14 yasında ortaokul öğrencisi. Yazları ve hafta sonları babannemde yatılı kalıyoruz küçüklüğümüzdrn beri. Babalarımız polis olduğundan dolayı izinleri az sürüyor ben de ailem geri dönsede kalmayı tercih ediyorum çoğu zaman işte Kuzenim de bir süre sonra ailesiyle gitmemeye başladı. Daha önceleri de onu çok sevdiğinden çok ilgiliydim güler eğlenirdim. Gece olduğunda illa yanında yatıcam diyip tuttururdu ve sanki uyuyomuş gibi yapıp elini elimle temas ettirip okşar gece beni gizlice izlerdi. Son zamanlarda uzun uzun bana bakıyor ve bana güçlü imajı vermeye çalışıyor. Bana hiçbir zaman abla demedi ne kadar zorlatsalarda demedi ve aramızda sadece 4 yaş var bundan birşey demem dedi. Küçükken bu kadar değişik davranmazdı artık yanımda ben büyüdüm büyük erkeğim tarzında davranışlar sergiliyor özel harekat polisi olacam diyip duruyor yanımda napıcam ben? Üzmekte istemiyorum çok seviyorum onu kardeşim gibi çünkü... bende baba mesleği polis olmak istiyorum :)
14 yaşındaki erkek kuzenim bana ilgi duyuyor?