Yavru kedilerim henüz 2,5 haftalıklar. Annesi olmadığı için kedi sütü tozuyla her 2 saatte bir besliyorum ve ardından tuvaletlerini yaptırıyorum. Yavruları olabildiğince temiz ve sıcak tutuyorum. Fakat dün sabah dördünün karnında bu şişlik meydana geldi. Veterinere götürüp gösterdim gaz dedi ama üzerine anne sütü alamadığı için ne kadar iyi bakarsan bak ölebilir kendini buna hazırla dedi. Sırf gaz sıkışmasından dolayı böyle bir şey söylediğini düşünmüyorum acaba "Fib virüsü" denilen hastalığa mı yakalandılar? Yoksa hakkaten mamadan yani sütten dolayı mı gaz meydana geldi?
Yavru kedilerimin karnı bu şekilde şişti, neyden kaynaklanmış olabilir?
Annesinden ayırıp öldür onları. İyimiş hani canilik kol geziyor ülkede. Ne istiyorsun savunmasız yavrulardan. Annesi bakmıyor diyecen şimdi sen ;o senden daha iyi bakar bu yavrulara emin ol. Bu yavruları öldüreceksin belli , ama sana uyarı sakın bir daha üzerine vazife olmayan şeylere burnunu sokma
canım sen sıkıntı etme bizde besledik yıllarca valla annesi Yoksa biraz sıkıntı ama onlar yaşar yavru ya karnı dogal olarak küçük oldugundn şiş durur artı gazı kendi cıkarır sen gözün gibi bak fazla sen sıcak tutma onların yeri cok sıcak olursa catlarlar normal olsun kendinden pay biç anldın?
En İyi Cevaplar