Bugün 17 gün önce girdiğim işten çıkarıldım kendimi berbat hissediyorum detayı okuyun ne yapmalıyım?

20 gün önce küçük bir yere girdim.. Müşterilerle samimi olmak şen lakrak olmak lazımdı adam hep söyledi neyse bugün 17 gün oldu akşam yanına çagırdı brbirimizi tanıma aşamasındaydık ben sende ilerleme göremedim aksine gerileme gördüm bu işi ögretemedim çok iyi kızsın iyiki tanıştık ama bu işi kıvıramadık birbirimizi kırmayalım falan dedi bende tamam abi benim zaten bir kırgınlığım yok hakkım helal olsun falan dedim... ama diğer esnaftan insanlar bir dakika boş durmuyosun iyi kıvırdın aferim ççok çalışkansın falan diiyordu bu adam niye böyle dedi ve bu ilk işimde hafftalık 250 alıyordum kendimi çok kötü hiissediyorum napıcam ben :( ve aannemde az önce 17 gün başarabildin vs. laf soktu delirecem napıcam ben :(((( hayatımda ilk kez ordan birini begenmiştim zaten şansım yoktu artık tamamen bitti :( lanetli gibi bişeyiim sanki tüm evren benim üzerime oynuyor
Bugün 17 gün önce girdiğim işten çıkarıldım kendimi berbat hissediyorum detayı okuyun ne yapmalıyım?