Merak ettikleriniz, bilmek istedikleriniz varsa sorun :)
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şey var sormak istiyorum ama gizli sorcam bunu :D biz çok az parayla geziyoruz ve bimden bir şeyler çarpıyoruz bazen elimizi kolumuzu da sallayarak çıkıyoruz sorum şu kameranın önünde olan bu olayı kimse farketmiyor anlayabilirim ama neden o kapılarda alarm yok :D bu arada alarm takmasinlar arada bı sucuk yiyebiliyoruz kampta :D
06 Yorumla- +1 yıl
Srn ciddi ciddi caliyor musun
- +1 yıl
alo polismi.. evet memur bey evet burda.. siteye yorum yapmış evet... evet bimden çalmış...
Soran+1 yılNe kampı?
- +1 yıl
Mülteci kampı, suriyeli bu kız
- +1 yıl
Calmanin kucugu buyugu olmaz ki.. cok kotu bur aliskanlik.. calma konusunun sakasi bile yapilmaz
Cevap sahibi+1 yıl:D ne bossunuz ya işiniz gücünüz yok buna mı takıldınız? Hadi canım hadi söyle kenarda oynayın. Alışkanlık demen için söylediklerim yetersiz. Ki alışkanlık da değil. Sadece kampta yapıyoruz bunu. Doğrusu yanlısı beni ilgilendirir sizi değil.
En İyi Cevaplar
+1 yılşey vardi çikolata sosli profiterol bir aralar bu sene geldigimde yoktu neden 😟😞😞
11 Yorumla
Soran+1 yılProfiterol le supangle kış tatlısı. Çünkü depodan kamyona yukelnip ordan mağazaya gelene kadar sıcakta bozuluyor :-(
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiri prezervatif alırken neden sırıtiyorsunuz sen oyoe deilsindri belki ama gecen biri sohbet ediyo onu değil bunu al bu daha iyi diye e ne yaomami bekliyon o prezervatifi sendr mi deniyim hamina ya sna adeil hee alinma 😉
18 Yorumla
Soran+1 yılYa haklisin gerçekten. Ben bu cahillikleriyle zor basediyrm. Çok zor alistim saçma sapan hareketlerine
Cevap sahibi+1 yılkimin hareketlerine anlamadım
Soran+1 yılİs arkadaşlarımın. Prezervatif alana gulmeleri oruç tutmayana ters ters bakmaları. Ukala ukala cevapları.
Cevap sahibi+1 yılya hani gülünce karis tarafta is ariyo saniyo anladin mi 😉
Cevap sahibi+1 yılamaci o prezervatifi kendisinde mi denetmek anlamaidm mi
Soran+1 yılSeks gulumsetir :D
Cevap sahibi+1 yılmutlulul veriyor evet dogrudur da benim soylemek istedigim hani guluyolar ya o prvtifi alan gence iş mi atıyor acaba
Cevap sahibi+1 yılbenim devamlı aldığım bir yer var kadin bir bakmalar bir gulimsemeler en son sey dedi onu alma bunu al daha iyi sence bana is mi atiyor o prezervatifi kendisinde mi denetmek istiyor
Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. kadın gibi kadın senin anana kurban diye gidiyomuşum :D alın teri parasının orası burası olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) vay be. Teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
44Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke bir muzice olsada çalıştigin şubeye gelip merhaba soru alacaktım sorunuz var mı diyebilsem 😂
18 Yorumla
Soran+1 yılKafandan istiyorum 😂😂
- +1 yıl
3 bira 😂
Soran+1 yılYa tadı iğrenç ya biranın. Ben vodka seviyom
- +1 yıl
kadınlar genelde vodka seviyor. bende viski severim ama pahalı ayda 1 defa anca içerim chavis regal 😂
Soran+1 yılVodka nin kafası çok güzel. İlk ictigimde aynanın karşısına geçip gülümseyerek " lan ben ne güzel kadınmışım ya" dedim ortamdaki herkes yerlere yattı :D :D
- +1 yıl
ahahah o da güzel 😂 ben içince dunya güzellesiyor gözümde 😂
Soran+1 yılÖyle ya kesinlikle :)
- +1 yıl
ozaman doldur icelim kanka 😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılşok a101 migros poşetiyle bime gelenelre bakış açınız nasıl
113 Yorumla
Soran+1 yılBiz de başka mağazalardan biseyler alabiliyoruz :) anormal bir durum değil. Serbest piyasa
- +1 yıl
ee ben niye çekiniyrum elimdeki poşeti okadar yorlup eve bırakıp giidyrum gerçi ben genel olarak aşırı utangacım cekingenim ama neyse
Soran+1 yılYo cekinmene gerek yok. Yapacağın tek şey kapıdan girerken poseti gösterip nereye birakabilirim diye sormak. bir kenara koyarsin sonra alışverişini yaparsın :) yorulma o kadar
- +1 yıl
hay ağzını yerim ya ardon senin gibi anlayışlı biirni gel biizm buradki bime transfer edek suratsız 2 kız çalışıyo burda
Soran+1 yılİşe alırken nasıl aliyolarsa anlamiyrm öyle suratsizlari. Ben cok guleryuzluyum.
- +1 yıl
ayy daha fazla anlatma o suratsızları gördükce sana aşık olucam bak sabah sabah bekarsan istemye dahi gelcem
Soran+1 yıl:D ya bir dur. Gelen musterilerden de çıkıyor boylr
- +1 yıl
müşterilerdemi sana aşık bak kıskanmaya başlıyrum ha sıraya geçsinler bimden çikolata alıp istemeye gelicem kız seni vallahi niyetim ciddi aşk nerde geleceği belli olmazmış hem internetten evlilik olmaz diye bir kuralmı var burda başlar bimde kurdela keseriz yüzk kurdelası
Soran+1 yıl:D :D çok alemsin
- +1 yıl
değilim kız Allah belamı versin gel tanışak yeminle ve hatta katta attta vallahi seninle tanışmak için can atıyrum niye böyle diyrum bilmiyrum amma neblieyim ya zıt kutuplar birbiirni çekermiş ya 11 aydır ksdeyim ilkes böyle oluyor senle tanışayım şu ksyi bırakmayan bırakamsam bile kimseyii araamyı bırakıırm allah belamı versin
Soran+1 yılYa sacmalama deli mi ne :D ben gidiyorum. Hoşçakal
- +1 yıl
gitme hayatımın aşkı elelrimden kayııyormu ne gitme ya gidersen bime nasıl gireceğim girerken aklımda sen o suratsız kızlar gürnce sen aklımda ya deliysem deliyim ama ciddiyim ya ilkes birine ondan etkilendğim hoşalndğımı söylüyrum tamam kızma hemen amma anlabe gzüel kız
- +1 yıl
sevglinmi var yaşımızmı sorun ne yani birşeyelr söyle lütfen ya neden giliisnkis en gizli olmasaydın gece gündüz profilinde yatar kalkardım prof, lini masaa üstü arkaplanı yapar teelfonuma arkaplna yaprdım ya Allahım aşk burdamı bulacaktı beni ks bir yardım edin bana ya
Bimde klima var demi biz yanarken siz püfür püfür esiyonuz doğru mudur? Soracaklarim bu kadar
17 Yorumla
Soran+1 yılMağazanın içinde kosturmaktan tisortumuzde kuru yer kalmıyor. :(
Soran+1 yılKlimalı yerde terlemek ne demek biliyor musun?
Hiç bitmeyen kas ağrıları demek
Her zaman hapşırmak öksürmek demek.
Pek de iyi bisey değil emin olabilirsin.
Sana da Allah kolaylık versin
Soran+1 yılCumlemize :) :) yuceltecek bisey yok ben de ameleyim :D
Soran+1 yılOrası öyle :)
Oyle bir sormuşsun ki BIM benim bildigim market olan bim mi diye sorguladim
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D ya mağazaya gelen musteriler soruyolar bazı sorular. Ama mağaza içinde cevaplayamiyoruz. Burda sorsunlar bari dedim
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkeşke biraz daha özenli ve düzgün bir market olsa , acaba her şey çok ucuzmus havası vermek için mi o kadar özensiz ve düzensiz
14 Yorumla
Soran+1 yılMesela nesi özensiz ve düzensiz geliyor. Aklında bir ornek varsa açıklar mısın
- +1 yıl
raflar ve marketin içi
Soran+1 yılSadece zamanı raf dizmekle değil de kaliteyi ve hizmeti arttırmak olarak kullanmak için. Kutulardan çalışılıyor. Yoksa hayatta yetişmez işler.
- +1 yıl
hmmm
- Eğitim & Kariyer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıldur dur valla severek alıyoruz her zaman ve her yerde markasının ama çok erken saatte kapanıyor lütfen sigarada satın içmiyorum ama siz yinede satın
12 Yorumla
Soran+1 yılSabah 9 akşam 9 calisiyor daha napsin be :D sigara sağlığa zararlı ondan satılmıyor.
- +1 yıl
ayrıca kartın şifresini söylüyorum ben hani iş hızlı olsun diye ama kızlarda şaşırıyor 10 sn sonra kendine geliyor , sende boylemisin , yaptığım yanlış mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten de inciciler gelip size ayar verip gidiyor mu?
14 Yorumla
Soran+1 yılbir ornek verebilir misin?
Genelde gelip aptal aptal sorular soruyor bizim musteriler
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılİlk link açılmadı da ikinci açıldı. :D catladim bende burda okurken. Bazı elemanlar çok saçmalıyor gerçekten. Sadece 50-100-200 tl ye bakılır sahte mi diye. Onun da makinası var iki saniye sürüyor. Ama ben kasa yogunkrn hiç yapmadım.
Cevap sahibi+1 yılanladım. teşekkür ederim. :)
+1 yılpeki bim eğer bim ise açılımı nedir?
https://i.hizliresim.com/lWdmGb.jpg00 Yorumla
+1 yılnasıl başvuluyor? herkesi alıyorlar mı yoksa belli kriterleri var mı?
çalışma saatleri nasıl?
yükselme imkanı ne?
yeni elemana aylık ne kadar ücret veriyorlar?02 Yorumla- +1 yıl
Baya zordur Bim'e girmek. 5 yıllık kontrat imzalıyorlar diye biliyorum. Yükselme olayına gelince normal bir mağazada 5 ila 7 kişi çalışıyor bildiğim kadarıyla ve hepsi her işi yapıyor. 5 yılın sonunda sanırım yükseliniliyor. Çalışmadım ama duyumlarım böyle, maaşları falan da gayet iyi diye biliyorum. Bim'le Migros apayrıdır zaten market sektöründe.
- +1 yıl
@OneWord =D iş yapmak konusunda sıkıntım yok ya =D mcdonaldsta çalıştım ben 13 yani artık asgari ücretlilerin bordo berelisi sayılabilirim =D verdiğin bilgiler için teşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)+1 yılo haftanin firsat urununu onceden parasini versem ayiriverirler mi benim icin.
11 Yorumla
Soran+1 yılProsedür gereği yapmamaları lazım. Benim ilk magazamda paraya gerek olmadan ayirirdik ama diğer mağazalarda izin vermiyor mudur. Mudure bağlı yani
+1 yıl1.) bazı günlerinizde halk günü oluyomuş sanki diğer günler kıraliyetemi çalışıyonuz?
2.) kasiyerleriniz neden hep tombul?
3.) şu prezervatifleri kasadan uzak tutun hayır biz utanıyoz hımmına..11 Yorumla
Soran+1 yıl1) halk günü diye bisey yok bim de biz hep halka hizmet ediyoruz. Baska market le karistirdin :)
2) o tombik olanlar genelde 3+ yıldır bim de çalışanlar. Hep yeni gelenleri çalıştırdıkları için.
3) prezervatif kullanmak akıllı adam işidir derim ben hep. Ablalar bile alıyor gelip
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHerşey bu kadar kalitesiz ve ucuz olmasına rağmen nasıl bu kadar çok şubesi var? Sporla mı ürüyor bu bim?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDore puding var yarım kiloluk onları alır hergün yerdim la, fiyatı ne kadar sizde
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki :D ya her ürünün fiyatını nerden bileyim
Eğitim & Kariyer konusunda 7,4b cevap paylaştı. Neden iki tane kapı var?
27 Yorumla
Soran+1 yılİçerdeki sıcaklık derecesini sabit tutabilmek icin
Soran+1 yılRica ederim :)
- +1 yıl
çıkışta neden tek kapı var eğer sıcaklığı sabit tutmak içinse çıkıştada çift kapı olması gerekir
+1 yılBimi biliyoruz soru yok kolay gelsin
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmedigin çok şey var. Eger çalışmıyorsan. Teşekkürler
Meşrubatlar neden dolaba konmuyor. Dün yine çalışanlara söyledim müşteriler içecekler dolapta istiyor niye yukarı ilet mı yorsunuz ve birşey yapmıyor sunuz dedim.
00 Yorumla
+1 yılle kolanın içinde fare var mı yok mu
13 Yorumla
Soran+1 yılVar ama doğal beslenen fare kullanıyoruz biz. Vejeteryan dır farelerimiz 😇
- +1 yıl
canım bim be 💕
Soran+1 yıl💕💕💕
+1 yılBaşka iş mi yok orada çalışıyon? 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılLisans mezunuyum ve başka iş yok emin ol
- +1 yıl
A101de çalıştım ben de. Merak ettiğim bir şey yok. :)
Soran+1 yılOranın çalışma sistemi daha düzensiz. Ama hepsi birbirinin aynı iste
+1 yılEskişehirde iken bimde çalışan bir kızla kesişiyorduk orada kalsaydım açılırdım belki kıza neyse görürsen selam söyle
00 Yorumla
+1 yılBu çikolata neden kaldirildi biri bana açıklasın 😞😞😞
00 YorumlaMağazanızın adı neden Bim? Neden Mib değil?
13 Yorumla
Soran+1 yılBirleşik mağazalar çünkü açılımı :)
Soran+1 yılBüyük olanı gerçek dost ta bardak ayrandan supheliyim 😑
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye siğara satmıyonuz.
13 Yorumla
Soran+1 yılBim'in hedeflerinden birisi kısa sureli kâr değil, uzun süreli ve müşteriyi düşünmesidir.
- +1 yıl
Ülkeyi bim yönetsin 😍😍
Soran+1 yıl:))) ahahhah
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç Tırnakçılarla karşılaştın mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılBirebir alırken yakalamak yıllar yılı tecrübeli olmayı gerektirir. Ama kamerada çok tespit ettim.
- +1 yıl
Matematiğiniz iyi mi? bir sorum daha var Stres altında çalışmaya alıştınız mı?
Soran+1 yılMatematik iyidir. Evet alistin strese.
+1 yılilkler yağlı gevrek ne kadar oldu?
18 Yorumla
Soran+1 yılEtiket fiyatı üzerinden indirim yapamıyoruz Kadir bey :)
- +1 yıl
toplu alacağım.
Belediyenin sünnet şenlikleri için.
Soran+1 yıl:D yaklaşım çok güzel ama üzgünüm.
- +1 yıl
Pekala.
Yağlı bir müşteriyi kaybettiniz.
Soran+1 yıl:D ya çok sekersin
- +1 yıl
Beni bimde ki bir ürüne benzetsen bu hangisi olurdu?
Tatlılardan tabi.
Soran+1 yılPortakallı revani :D
- +1 yıl
O nasıl bişey kız hiç denemedim :/
Ben fıstıklı buono dersin demiştim ama tutmadı.
Bu arada bimin gediklilerinden olduğumuzda böylece aşikar oldu elleam :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBimde çalışmak için nereye başvurmalıyım?
16 Yorumla
Soran+1 yılİşkur dan başvurma. Cv hazırlama ve evine en yakın yerdeki bim e birak
Cevap sahibi+1 yılANLAMADIM İŞKURA BAŞVURAYIMMI? CV HAZIYLAYIP MI BIRAKCAM ALIRLARMI KESİN? MAAŞ NE KADAR?
Soran+1 yılDüzeltiyorum yazdigimi
İşkur dan başvurma. Cv hazırlayıp direk mağazaya götür. Alirlar hemen olmasa da. Part 1200 full 1750-1800
Cevap sahibi+1 yılHiç iş tecrübem yok zor gelirmi bana
Soran+1 yılBiraz zor olur. Ama sabret, öğrenmeye açık ol ve mudur ve yardimciylaarani iyi tut zamanla alisirsin
Cevap sahibi+1 yılPeki teşekkür ederim :)
+1 yılneden posetleme yapmiyorsunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılGorevlerimiz içinde değil. Ama ben hep yaparım. Herkese değil tabi. Gelip ukalalik yapıp kibirli davranirsayapmama
Sey sorucaktım ben bime iş başvurusuna gidicem cv falan götürmem lazımmı ve alınırsam hiçbişey bilmşyorum ilk gün ne yapmam lazım ögretirler mi
01 Yorumlabimde bir kız gördüm İstanbul bahçelievler gözlüklü kısa boylu soluk beyaz tenli.. nasıl bulabilirim
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılLe kolaya mı tapıyorsunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılYonk ben dost yogurtcuyym
Bim in neyini sorucaz kank
110 Yorumla
Soran+1 yılNeyi merak ediyosan onu
Soran+1 yılDenemedim ama çok alıyorlar :D
Soran+1 yılBir erkekle mesela :D parmagima takacak halim yok :D valla okey de bile böyle risk var. Bilmiyorum
Soran+1 yılHiç yoktan iyidir ;-)
Soran+1 yıl8 mi 10 mu bilmiyorum incelemedim :)
Günlük yapman gerekenler neler ya da günlük yapman gerekenleri sana söylüyorlar mı?
00 YorumlaLe kola ne kadar
11 Yorumla
Soran+1 yıl1lt 1.15
2.5 lt 2.25 olması lazım
Kaç tl maaş alıyor sun
11 Yorumla
Soran+1 yılPart çalışıyorum 1200
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye tek kasayı çalıştırıyorsunuz ?
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten magazadaki personel sayısı yetersiz oluyor. İki kişi kasa yaparsa kim mal atacak kim toparlayacak mağazayı?
+1 yılHangi bankadan Maaşınızı Alıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılKlima kac dercede çalışıyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBölge İdare Mahkemesi mi
14 Yorumla
Soran+1 yılTebrikler :D
Cevap sahibi+1 yılHakim misiniz üye mi 😝
Soran+1 yılUyeyim 🙈
Cevap sahibi+1 yıl😇😇
Gizli Üye(30-35)+1 yılprezervatif yerine poşet mi satıyorsunuz?
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılAllah kolaylık versin
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 64,2b cevap paylaştı. Girişte neden iki kapı var
00 YorumlaBimin sahibi kim?
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu Google dan da öğrenebilirsiniz
Soran+1 yılMerkez bereket gıda ve Ahmet arif topbaş yüksek hisse sahipleri. Devamı da var ama bilmiyorum
+1 yılNeden bim
16 Yorumla
Soran+1 yılKurumsal bir firma. Lisans mezunu olduğum için yükselme şansım çok yüksek :)
- +1 yıl
Peki a101 e transfer olur musunuz iyi bir ücrete :)
Soran+1 yılÇalışma sistemi beni düşündürüyor...
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılBim daha sistemli düzenli çalışıyor. Kontroller gizli musteriler envanterler vs daha güçlü. A101 biraz daha sistemi disiplinli degil
- +1 yıl
Anladım
+1 yılBende bim girmek istiomum nasıl girerim
00 Yorumla
+1 yılgirişte 2 kapı olmasının nedeni nedir?
017 Yorumla
Soran+1 yılSıcaklığı sabit tutmak icin
- +1 yıl
peki o zaman niye çıkışta tek kapı var bilmiyosun bari ata
- +1 yıl
Bana da hava basıncı olabileceğinden, içerdeki camları kırabileceğinden 2 kapı olduğunu söylediler. Ama dediğin gibi neden çıkış kapısında 1 tane kapı var ve ne gerek var bir sürü kapıyla, Açılır kapanır kapı yapın işte. 😂😂😂
- +1 yıl
bu kapı konusunu bimin çalışanlarına sormuşlar mıydı bir şeydi kimse bilmiyo bence mallık olarak açıklayabiliriz
- +1 yıl
Ben A101de çaliştim. Mağaza Sorumlusuna sorduğumda bana bu cevabı verdi. Ben de tabii direkt inandım, hiç çıkış kapısını düşünmedim. Gerçi bizim mağazanın giriş kapısı da çıkış kapısı da tekti. Anlam veremiyorum niye böyle. 😂😂😂😂
Soran+1 yılBiraz terbiyeli olsan daha iyi olur ya da haddini bilsen mesela
- +1 yıl
haddini bilmeyen biri varsa burda oda sensin bilip bilmeden sallıyosun
Soran+1 yılSoru sordun bildiğimi söyledim. Neden hakaret ediyorsun ki sen... Amacin tartışma çıkarmak anlaşılan. Halbuki burda sohbet amacımız. Her neye sinirliysen git orda kus
- +1 yıl
sen bildigini soylemiyosun bariz salliyosun
- +1 yıl
gir oku surdan da ogren bim calisanlarinin geneli senin gibi insanlarsa eger o kapilarin oyle olmasi normal...
Soran+1 yılSen insan olarak çok mükemmel bir varlık misin ki beni eleştirme hakkını elde ediyorsun. Önce biriyle nasıl konuşulur onu öğren. Nezaket yoksunu...
- +1 yıl
vücudunun en tepesindeki yerlerinin eksikliğini benim uslubumla kapatmaya çalışma işe yaramaz 😉
Soran+1 yılOrdan ekran başındaki kişinin zeka seviyesini mi olcebiliyorsun. Waow etkileyici
Soran+1 yılSenin tarzındaki insanlar beni hep hayrete dusurmustur. Yazık ruhuna. Acı çekiyor belli ki böyle saldırgan...
- +1 yıl
ölçemiyorum o derece yerlerde sen laf yemeyi seviyosun belli ki ama ben yedirmekten sıkıldım hadi işine bak
Soran+1 yılHoşçakalın kendini zeki ve bilgili göstermeye çalışıp, bilgiye yakışır şekilde davranmayan sayın her şeyi çok bilen.
Umarım karşılaşmayız.
+1 yılHangi şehirde yaşıyorsun hangi bim
00 Yorumla
+1 yılhangi sehirdeki bim?
08 Yorumla- +1 yıl
Hangi sokaktakı Bim desen daha doğru olur kardesim hahaa😀😀
Soran+1 yılNapcen
- +1 yıl
yok sehir olarak yeterli
çünkü yaşadığım yerdeki bir çok bimde calisan arkadaşlar varda😕
Soran+1 yılTanıdık istemiyorum burdan :D
- +1 yıl
peki😊😊iyi geceler😊😊bim ci arkadaşlara selam
- +1 yıl
1 liraya karnımızı doyuruyosunuz sagolun😂😂
Soran+1 yıl@Sofradakizeytin 1 liraya neyle doyuyosun ordan sen ya :ad
- +1 yıl
Meslek sırrı😀😀
Bim mi o ne
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl250 gr et kaç para 🙂
05 Yorumla
Soran+1 yıl8.75
Cevap sahibi+1 yılUcuzmüş
Cevap sahibi+1 yılO zaman alım ben 🙂
Soran+1 yılİndirimi takip et. Her yerde aynı anda indirim olmaz.
Cevap sahibi+1 yılÖylemi 🙂😀
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBekarmısın 🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılBimdeki ikinci kapi
00 Yorumlayoo banane :D
00 YorumlaSorum yok
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi