Canım sıkıldı aklıma başka bir şey de gelmedi düşündüm ki insanlar meselaa bimin neden 2 kapılı olduğunu vs merak ediyordur sjjsjs birazdan uyuyacağım uyumadan sormak istediğiniz bir şey var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. Koca markette neden 2 kişi çalıştığınızı merak ediyorum. Çoğunkez "Kasaya bakar mısınız" diye seslenmek zorundayız. Mal mı diziyorsunuz, kasaya mı bakasınız, temizlik mi yapasınız gerçekten çok zor. umarım daha iyi bir ortamda çalışırsınız. Tek diyeceğim budur.
02 Yorumla
Soran7 ayGenelde cirosu düşük mağazalarda 4 kişi oluyoruz 2 kişi sabah 2 kişi akşam cirosu yüksek mağazalarda bu 6 kişi olabiliyor 3 sabah 3 akşam. 2 kişi olsak da dediğiniz gibi birsürü iş olduğu için neye yetişeceğimizi bizde bilemiyoruz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayBu biraz eli yüzü düzgün erkek olduğunda neden hepsi hep arka kısımda o depo gibi ürün koyduğunuz soğuk dolaplar veya malzemeler olduğunuz yerde takılıyor herkes kasada niye biri durmuyor. Sadece kız olanlarda hep kasada veya rafların orada biri oluyor ama dediğim gibi odluğunda dikkat et hepsi orada takılıyor sebebi ne?
02 Yorumla
Soran7 ayDepoda da işlerimiz oluyor mesela 2-3 günde bir sepet hazırlıyoruz depoda tek tek arıyoruz ürünleri sepetlere diziyoruz kapanıştan önce çıkarmamız gerekiyor yani depoda sadece ürün saklamıyoruz orada da çok işimiz oluyor
Cevap sahibi7 ayBak sende dikkat et buna dediğimi anlayacaksın
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
7 ay
Ne haber? BİM'de çalışmak eğlenceli mi, yoksa bazen sıkıcı mı geliyor? Bir de gerçekten şu 2 kapılı olayının mantığını hep merak etmişimdir. 😂 Yönetmelikle mi alakalı, yoksa başka bir sebebi mi var? Ama en çok şu raf aralarındaki düzenleme nasıl ilerliyor, hep aynı mı kalıyor yoksa sık sık değişiyor mu diye sorasım var. Hadi biraz detay ver, uyumadan önce bizi bilgilendir! 😄
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
19Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı.
7 ayKeyifli mi iş? Maaşından memnun musun? Zor mu calışma ortamı falan.
03 Yorumla
Soran7 ayAslında biraz da ekibe bağlı ekibin iyi ise eğleniyorsun ama değilse çok zorlanıyorsun işini severek de yapsan yük gibi oluyor. Maaşımdan şu an pek memnun değilim partım ve aynı mağazada 2 part olduğu için maaş 2 ye bölünüyor ve az alıyorum ama yakında fulle geçebilirim böyle bir ihtimal var çalışma ortamı zor market işi gerçekten çok zor ama severek yapınca alışıyorsun
- 7 ay
Bende birkaç ay markette E-Ticaret tarafında çalıştım, istifa ettim. İğrençti.
Soran7 ayİyi yapmışsın ben normalde girmeyecektim ailem zorladı işsizim diye mecburen girdim
7 aySoracağım bir şey yokta öveceğim bir şey var le cola hastasıyım Coco cola'ya bin basar (İsraili protesto etmek amaçlı değil yorumum)
01 Yorumla
Soran7 ayDoğrudur ben sevmiyom
Niye son kullanma tarihi 10/20 gün kalmış ürünleri millete kakalıyorsunuz?
12 Yorumla
Soran7 ayFireye atmak zorunda kalıyoruz ve bu da mağazaya ciddi anlamda zarar veriyor sonuçta tarihi henüz geçmemiş alın sizde nolcak sjjsjs
7 ayEtiket fiyatları ile kasa fiyatları arasında ki farkları bilerek mi yapıyorsunuz?
06 Yorumla
Soran7 ayHayır bazen aynı gün içerisinde 2 defa fiyat değişebiliyor ve biz yetişemiyoruz mağazada sadece 2 kişi oluyor müdür veya müdür yardımcısı içerideyken biz takıyoruz etiketleri kasaya mı bakalım etiket mi takalım müşterilerle mi uğraşalım temizlik mi yapalım yetişemeyebiliyoruz
- 7 ay
Zamların etiketten önce kasaya yansıması bilerek yapılmış olmuyor mu?
Soran7 ayBunun sebebi biz değiliz şirket yani bizim bir suçumuz yok
- 7 ay
Zaten şahsi bir yorum yapmam mümkün değil. Biliyorum siz uygulamaların dışına çıkamıyorsunuz. En fazla şahsi olarak promosyon ya da sayılı ürünler için şahsi hareketler yapıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Bu arada size kasa bölgesinde sandalye vb araçlar vermemelerinide ciddi eleştiriyorum. Kolay gelsin.
Soran7 ayTeşekkürler (sandalye var ama oturmamız yasak mola)
Soran7 aySondaki mola yanlış oldu sjjsjs
7 aypromosyon ürünlerinden beğendiklerinizi kendinize ayırıyor musunuz
013 Yorumla
Soran7 ayEvet ayırıyoruz
- 7 ay
haberleşelim :D
Soran7 ayKsksksksks
- 7 ay
ama ben ciddiydim sdadadad
Soran7 ayHangi şehirdesin?
- 7 ay
06 Angara, sen?
Soran7 ay44 çok uzaksın sana ayırsam kargoya gitmem gerekecek gidip en yakın şubeden alsan ne sen yorulursun ne ben jsjsjs
- 7 ay
ah şu mesafeleeer, ama burada sabahtan bitiyo işte kadınlar açılmadan sıraya giriyo :D
Soran7 ayCiro su düşük bir mağaza bul orada bulursun bzm mağazanın cirosu düşük diye her ürün kalıyor bizde
- 7 ay
burada zor ya
Soran7 ayDoğru ne diyimm
- 7 ay
neyse bakalım hadi iyi geceler
Soran7 ayİyi geceler
Gizli Üye(18-24)7 ayBen lojistik okuyom mesela orada çalışabilir miyim kasiyer olarak degil kargo ulastirma depolama olarak
11 Yorumla
Soran7 ayOnu bilmiyorum canım inan
Gizli Üye(25-29)7 ay2 sorum var öncelikle BİM in acilimi ne ikinci sorumda su sayim dediğiniz işlem nedir
01 Yorumla
Soran7 ayBimin açılımı birleşik mağazalar dır. Sayım da yeni çıktım sayımdan hatırlatmasaydın iyiydi sjsjs her ürünü tek tek sayıyoruz en küçüğünden en büyüğüne kaç adet olduğunu yazıyoruz sonra da bölge sorumlusu ile beraber bunu sisteme yüklüyoruz böylece mağazanın açığı var mı diye bakıyorlar diyelim tv var gözüküyor mağazada ama tv ortada yok bunun gibi açıklar ya da 30 tane çıkolata olmadı gerek ama 20 tane var 10 tane açığımız var demektir bu
Allah rızası için fazladan kasa açın yaa iki saat sırada bekliyorum bir ürün için aw😖
01 Yorumla
Soran7 ayValla haklısın bebişim vardiya da bir normal personel birde müdür veya müdür yardımcısı oluyor saat 12 ile 5 arası hariç onun haricinde müdür veya müdür yardımcısının ofiste işi olduğu için maalesef tek kasa çalıştırıyoruz 🫶🏻
7 ayAaaa bende bimde çalışıyorum 😂
145 Yorumla
Soran7 ayNe güzel personel misin?
- 7 ay
Msy
Soran7 ayİyi çalışmalar yarın vardiyan ne? Ben öğleciyim :(
- 7 ay
Yarın izin cumartesi 14 15
Soran7 ayNe güzel bende bugün izinliydim ama hastayım yarın nasıl gidicem diye düşünüyorum:(
Soran7 aySayımdan yeni çıktık skt de bikaç sıkıntı çıkmış yarın güzel bi azar işiticez ms msy den :(
- 7 ay
Neden part time okuyorumusun
Soran7 ayYok okumuyorum part olarak aldılar da yükseltiriz dediler bekliyorum bende
- 7 ay
Nerde şehir olarak
Soran7 ay44 siz?
- 7 ay
45
- 7 ay
😂
Soran7 ayGüzelmişş
- 7 ay
Olur o kadar ya
Soran7 aySayılar yakın da arada baya mesafe var jsjsjs
- 7 ay
Personelden öteye geçme
Soran7 ayNeden
Soran7 ayBen aslında market işinde sürekli devam etmek istemiyorum çünkü benlik bir şey değil özellikle personellik hiç benlik değil bundan önce 101 de çalışıyordum msy olacakken işten istifa etmek zorunda kaldım ama başka iş bulamadığım için mecburiyetten tekrar market işine girdim gerçekten lanet bir şey markette çalışmak seviyorum ama sürekli emir almak baskı altında kalmak birde cirosu düşük bir mağazada olunca sürekli sıcak satış yapmaktan sıkıldım müşterilere yalvarıyorum artık satılmayınca biz alıp yiyoruz sıkıntı yaşamayalım diye
- 7 ay
Neden alıyorsun ki bu yasak
- 7 ay
Ben personelime aldırmam
- 7 ay
Yani o siparişi sonuçta ben veriyorum hata varsa benim hatam personel niye alıyor
Soran7 ayYasak olduğunu bilmiyordum zaten ms diyor almak zorunda değilsiniz ama satmak zorundasınız maalesef ciromuz da düşük satamıyoruz bizde azar yememek için alıp iş yerinde yiyoruz
Soran7 ayBizim ms diyor ki biz 1 tane istiyoruz depo 3 tane gönderiyor bu defa satılmıyor bize kalıyor biz satmak zorunda kalıyoruz satamayınca da fireye gidiyor firemiz de çok olunca en azından çok etkilenmeyelim deyip hepimiz birşeyler alıyoruz
- 7 ay
Satmak görevin zaten bunun için emek verirsin bu bir ekip çalışması sonuçta ama satılmayanı almak yok
Soran7 ayEvet benim sıcak satışımı beğeniyorlar biraz şirinlik yapıyorum yaşım da küçük olduğu için pek kıyamıyorlar alıyorlar ama bazen de olmuyor dediğim gibi ciromuz çok düşük mağaza kapanma durumunda neredeyse etrafımızda ev falan yok toki var henüz teslim edilmemiş çok az müşteri geliyor 2-3 kişi ya alıyor ya almıyor ama dediğim gibi hep olmuyor bazen de çok sattığımız oluyor olmadı tanıdıkları arıyoruz onlar gelip alıyor jsjsjs
- 7 ay
Ms msy ona göre sipariş vercek baktılar tarih yaklaşıyor bsye haber verecekler cirolu mağazalara transfer yapacaklar çözüm çok
Soran7 ayBunu bs söyleyince 1-2 gündür yapmaya başladılar ondan önce ben görmedim yapmıyorlardı
Soran7 ayBugün gruptan mesaj atmışlar skt nasıl yapıyorsunız kalkması gereken ürün var diye etikete göre 5 gün önce kalkması gerekiyor bana diyolar ki satabilirsen sat kalsın biri almaz diğeri alır bende meyveli yoğurt piliç döner falan vardı ms ye söyledim ama sayımdaydık belki unutmuştur bilmiyorum bugün gruptan bi ton fırça yedik bişi de diyemedim oysaki söylemiştim tarihlerinin yaklaştığını ama bana bir şey söylemediler
- 7 ay
İş yok senin müdürlerde 😂
Soran7 aySizin mağazaya gelebilir miyim
🤧👉🏻👈🏻- 7 ay
Söylüyeyim bsye transfer isteyelim seni 😂
Soran7 ayOluurr ben bzm bs ye de uyuz oldum zaten
Soran7 ayGeldi bana diyor senden memnun değiller sen çalışmaktan memnun musun bide sayımın ortasında söyledi tüm moralim alt üst oldu gözlerim doldu çünkü herkes benden memnun olduğunu söylüyordu hatta beni diğer ms lere vs övüyorlardı bende dedim yalanmıydı dalga mı geçiyorlardı benimle falan diye düşündüm sonra ki şakaymış ms msy gt şaka yaptı sende inandın mı dediler ama yine de soğudum bs den
- 7 ay
Benim bs eski ms m herkesin yanında beyli dışarda abi 😂
Soran7 ayOhh ne güzel bende geliyim püffen valla kızdırmam sizi uslu uslu çalışırım 😂
- 7 ay
Sorunu beğensem takip edermsin sorun olmucaksa
Soran7 aySorun yok takip ederim
- 7 ay
Beğendim
Soran7 ayNerden takip edildiğini bulmaya çalışıyorum bu uygulamayı çok kullanmıyorum kusura bamayın sjsjjs
- 7 ay
Geceyarısı ismim profile gir ortada takip et yazıyor
Soran7 ay1 dakika gizliden çıksan öyle takipleşsek olur mu xper seviyemde düşük sıkıntı da olabilir ama bi deneyelim ya da ben kullanıcı adımı yazabilirim siz takip isteği falan atabilirseniz nasıl derseniz
Soran7 ayTamamdır istek attım
- 7 ay
Bende sana attım
Soran7 ayGeldi evett
- 7 ay
Yazdım
7 ayBİM de size alışveriş beleş mi bebeğem 😏
01 Yorumla
Soran7 ayHayır
7 ayİki kapı olmasının sebebi ne harbiden
06 Yorumla
Soran7 ayGüvenlikten dolayı bir hırsızlık olduğunda biz kamerada gördüğümüzde en yakın çıkış kapısından çıkmaya çalışacaktır ilk kapıyı açtı diyelim diğer kapıyı açana kadar biz yetişmiş oluyoruz hırsıza tamamen güvenlik için
- 7 ay
Çıkış kapısı zaten tek kapılı giriş kapıları da içeriden açılmıyor çok mantıksız ben ekmek koymak için diye biliyordum
Soran7 ayPardon giriş kapısından yazacaktım çıkış yazmışım
Soran7 ayHayır ekmek için değil bende bime girene kadar öyle zannediyordum anahtar bizde sadece ekmekçi bile gelip açamaz dediğim gibi mantık bu şekşldr bana da mantıksız geliyor ben market çalışanı olduğum için 2 sn de açabilirim kapıyı bilmeyen zor açar ama belki bilen de vardır
- 7 ay
Hmm anladım teşekkür ederimm
Soran7 ayRica ederim
7 ayKaç aydır çalışıyorsun
02 Yorumla- 7 ay
Bi bas cevap vermemişsin
Soran7 ayAslında bimde yeniyim 1 aylığım ama ondan önce de A101 de çalışmıştım yani market işini bilmem gerektiği kadar biliyorum
7 ayMüşterileri neden sevmiyorsunuz KSNDJDNFJDNFJJF
05 Yorumla
Soran7 ayBen seviyorum aslında suriyeliler hariç gelip apla davuk indirim diyor veriyorsun almıyorum deyip gidiyor
Soran7 ayAbi davuk
- 7 ay
İyee ekşemlerr bimcii ebleee nasilsinn iyisiiinnn
Soran7 ayValla bana kimse böyle bir şey sormadı :( kendimi kötü hissettim şu an neredeyse tüm müşterilere nasılsınız iyi misniz diyom kimse bana nasılsın demiyo ;(
- 7 ay
Ayıp ayıp
Gizli Üye(30-35)7 ayKasaya kim bakıyo pardon
012 Yorumla
Soran7 ayBen bakıyorum sağ taraftan alıcam djsjjs
Cevap sahibi7 ayŞunları bırakıyım hemen gelicem
Soran7 ayBekleyin ben sizi evinize kadar bırakırım ama ilk üniformamı çıkarmam gerek 1 dakika 😁
Cevap sahibi7 ayTanışmak ister misin
Soran7 aySöylediğimi yanlış anlamadınız umarım hani böyle yapan müşterilere uyuz oluyoruz genelde üzerimizde üniforma vat olduğu için sivil de değiliz bir şey diyemiyoruz o anlamda dedim
Cevap sahibi7 ayYo yanlış anlamadım muhabbetin güzel diye sordum
Cevap sahibi7 ayBen nereyi yanlış anlayacağımı da anlamadım şu an
Soran7 ayTeşekkür ederim yanlış anlamadığın için
Cevap sahibi7 ayE hanisin cevap vermedin
Soran7 ayNe biliyim fesat insan çok ondan açıklamak istedim kendimi
Soran7 aySevgilim var olmaz teşekkür ederim
Cevap sahibi7 ayBen teşekkür ederim
7 ayYok.
01 Yorumla
Soran7 ayTimam
7 ayİndirimli neler geliyor 😀
02 Yorumla
Soran7 ayDaha bakmadım üşeniyom
- 7 ay
Ahaha bak hemen
7 ayBin deki Kasiyerler yakışıklılara yürür mü
04 Yorumla
Soran7 ayİnan yüzünüze bile bakmıyoruz bazen baksak da günde yüzlerce kişi gelip gittiği için aklımızda kalmıyorsunuz
- 7 ay
Hmm anladım
Soran7 ayEvet
- 7 ay
👍
Kâr orani yuzde kac
04 Yorumla
Soran7 ayNe blm şirket ceo sumuyum ben
Soran7 aySenin demeni bekliyorlardı zaten hemen kovarlar beni merak etme
7 ayNiye kızlar hep kısa😅😅
018 Yorumla
Soran7 ayYooo bizde kısa olan yok tek tük görüyorum sjjsj