Kızım madde bağımlısı napmam lazım?

arkadaslar az önce bu soruyu sordum ama kalktı ben 45 yasinda 1 cocuk annesiyim 18 yasimda ceylanim var eşimi ceylan 10 yasindayken kaybettim kızım yıllardır madde bagimlisi Şu an eroin kullaniyo damardan şırıngayla alıyo kollari façalı mosmor babasi öldükten sonra kaybetti kendini arkadaslar bir anne olarak içim kaldirmiyo kaç kere hastaneye yatirdim odaya kitledim her seferinde kaçtı kac kere psikolog ametam gitmedigim hastane kalmadi ama hep kaçtı ilk nasil ogrendin derseniz kolundaki façayı gördüm okuluna gittim müdürüyle konustum uyusturucu eroin kullaniyolar dedi sordum eve kullaniyorum dedi basimdan assagi kaynar sular dokuldu yıllardır kullaniyo simdi bu eroin dediginiz seyi kullaniyo iyice zayıfladı ne yemek yiyo ne bise yüreğim kaldirmiyo artik kimsemiz yok tek basima cabaliyorum olmuyo allah hic bir anayi babayi evlediyla imtihan etmesin çok zor kaldirmiyo vicdanim göz altlari mor zayif benim kızım bu degildi gece kalkar anne bana tost yap derdi şimdi tanıyamıyorum onu demedigim yol kalmadi odaya kitledim gene kacti hastaneye goturdum gene kaçtı size yazmak istedim belki bir fikir vereb olur diye allah bütün cocuklari ailelerine bagislasin hergün ceylanimin ölüm haberiyle korkarak yaşıyorum benim kızım bu değil benim kızım neşe dolu kipir kipir biriydi polise gittim hicbisey yapan yok eve bile doğru duzgun geldigi yok her gece ben gidip topluyorum onu sokak koselerinden insaatlardan bir annenin yüreği buna dayanir mi

arkadaslar Esenyurtta oturuyoruz
Kızım madde bağımlısı napmam lazım?