Arkadaşlar felaket bir burun takıntım var, acayip yani. Ne yapacağım bilmiyorum. Fazla takıntı kötü mü sizce? Benim ki de soru mu tabii ki kötü ama böyle çok buruna dikkat eder misiniz? Hayatım artık burnumun üstüne kurulu. Eğilcek diye gülemiyorum bile ya. Yaşım estetik olmaya müsait değil. Ama günah diye de yaptıramam zaten. Kendimi bir türlü burun yüzünden beğenemiyorum. Fotoğraf atardım da göz zevkinizi bozmak istemiyorum. Onun yerine şu delicesine imrendigim kızın burnunu atayim.
Bu ne ya? Bakar misiniz? Bakıp bakıp burnumu sorguluyorum ışte. Sorgulamak da günah ama ne yapayım ya unutamiyorum. Burun bir kizda illa güzel mi olmali? Aşağı çok azcik eğilse ne olur yani?
şşş sormabende aynıyım ama kabullendim şirke girmek istemiyorum sonuçta burnunu sen yapmadın dimi daha kötü de olabilirdi burunsuz olabilirdin Allah esirgesin sadece ona bukadar takılmayı bırak :)
Ben de Effy'ye (Kaya Scodelario) bayılıyorum fazla güzel bir kız ne kadar tarzım olmasa da. Burnu zaten olay ben de böyle bir burun isterdim benimki fabrika üretimi gibi çok yapay
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Mesela bak burnu yukaridan büyük geliyor başka fotoğraflarda falan bende de öyle ama sonra minicik oluyor orada bir hamle var iste o bende yok
Bende burnumu sevmiyorum dalga geçecek tek özelliğim burnum galiba ki buranın kötü diyorlar alınıyorum birkaç ay içinde ameliyat olacam benim de takıntım var ama bence bir erkek için önemli değil
Nzmdusnchskjfksi kusura bakma da tam bir embesilsin ya. dd ben de şimdi resimde böyledir belki canlı normaldir diycektim ki saçma cevaplarını gördüm güldüm
Sorunlu oluncs insan bunu önemseyemiyor inşAllah ileride geçer ya. Ögretmenlerim falan bile biliyor artık merak etme büyüyünce bundan çok büyük takicak şey bulcaksin diyorlar
insallah hatta benim psikolojim falan bozulsu sanki izleniyorum gibi geliyor gittigim bir ortamda rahat edemiyorum 😂guzel burunlu birisini gorunce yanindan falan uzaklasiyorum
En İyi Cevaplar