bende mesela burun takıntısı var çünkü kendi burnumu hiç beğenmem yamuk biraz yani sağ ve sol profilim farklı resmen:)
sizce burun çok mu önemlidir güzellikte?
sizce burun çok mu önemlidir güzellikte?
bazı burunlar kişiye karizmatik bir hava veriyor hatta yaptırmadan önce daha iyiydi diye bile düşündüren tipler var ama yüzün ortasında olduğu için direkt dikkat çekiyor.sağlığı geçtim insan psikolojisini bozuyorsa yaptırılabilir :)
Burun yüzün karizması, biçimli bir burunu herkes ister, ama bence önemli olan burundan önce dişler. Güzel bir gülümseme candır.
dişler burundan daha mı önemli diyosun yani:)
en önemlisi benm için yüz estetiği.. o iyyise gerisi tamam.. e burun bunun için çok önemli tabi.. he tabi suda var, nefes alsın yeter diyen bir toplumda ne takıntı yapıcaksın :)
kızlar burun onun farklılığıdır. herkesin burnu fındık olması güzel olacağını düşündürsede sonuc pek öyle değildir. bazen farklı olmak güzeldir.
evet benimkisi yamuk mesela çok farklı
Cevap
10Cevap
Kucuk burnum var ve bazen -buyuk olsaydı da yeter ki su, nefes alma problemim olmasaydı diyorum.
Once saglık.
Nereye ne kadar soktuguna baglı olarak değişir bu...
burun önemli bir organ ama illaki düz ya da küçük olmasına gerek yok.bak kenan imarzillioğluna :D..adamda bir karış burun var ama yakhuşuklu
ben erkeğim ve çok kafama takıyorum burnumu(yeri kafamda zaten o ayrı) sen ordan pay biç kızda ne kadar önemli olduğuna
Burnun nasil bilmem ama erkeklere buyuk burun yakisiyo :D
Burnumun kendi gözü kulagi var o derece:)
Bence burun değil herşey önemli.Ha desen ki kendin kusursuzmusun yok degilim ama takintim var iste nabiyim..
neye takıntılısın
allah öyle yaratmış napıcaksın. ARKADAŞLAR SEVİDİĞİNİZ ÇOCUĞUN YANINDA HOCA SİZE BAĞIRSA ÇOCUK NE DÜŞÜNÜR? EZİL DURUMAMA DÜŞERİZ YOKSA?
rezillik
rezil oldu diye düşnmüştir soğumuştur
allahın yarattığına kusur bulunmaz herkesin vardır bir güzel yeri
önemli tabiki yoksa o kadar ünlü estetik yaptırmazdı
burun tabiki çok önemli
Senin yaşındayken önemliydi, sonra önemi kalmıyor.
Burun yüzü değiştiren organdır.
illaki önemli
Çok önemli çok. bşi,
Hele gözlük takan kızlar yok mu ahhh
gözlük yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar