Aşk İlişkileri Kızlar tip o kadar önemli mi ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir tane bile sevgilim olmadı bir tane bile kız arkadaşım yok yakışıklı cocuklar şanslısınız )) Güncellemeler+1 yıl Resim paylaşamadım puanım yetmiyormuş Kızlar tip o kadar önemli mi ya? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
seelinn_ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Durumun aslında yakışıklılık ve güzellik arasında bir ilişkisi yok. Çirkin dediğiniz kişilerin de sevgilisi oluyor 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Benim yok ama hiç olmadı 24 yaşındayım düşünsene 😅 Yorumla seelinn_ +1 yıl Ya nasip işte ona bakılırsa düzgün karakterli kızlar ve erkekler de birini bulamıyor 😄 belki bir şeylerin olması için zamana ihtiyacın vardır. Yoksa senin kaderinde de elbet biri vardır Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum 😂 istanulda yaşıyorsan arkadaş olalım istersen Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla seelinn_ +1 yıl İstanbuldayim ama sanaldan arkadaş tercih etmiyorum güvenilir gelmiyor Yorumla Soran +1 yıl Buluşalım o zaman en fazla kafeye gidib kahve içeriz Yorumla seelinn_ +1 yıl Sorun zaten sanaldan tanışıp buluşmak😄 Yorumla Soran +1 yıl Yarın nerde olacağını söyle de yüz yüze tanışalım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bakarız tip ne kadar önemli olduğunu Yorumla seelinn_ +1 yıl E zaten tanışsak bile sadece arkadaş olmak için olur o yüzden neden tipe bakayım 😄 Yorumla Soran +1 yıl Tamam arkadaş oluruz kız arkadaşım bile yok kahve ısmarlarım sana )) Yorumla seelinn_ +1 yıl Iyi yaz bari jdjd Yorumla Soran +1 yıl Yazamam puanim yetmiyor Instagram vereyim Yorumla Soran +1 yıl Khabibulife Yorumla Soran +1 yıl Bulabildinmi kanka Yorumla Soran +1 yıl Telegram vereyim yoksa 😅 Yorumla Soran +1 yıl Selin Yorumla Soran +1 yıl E noldu bu kadarmiydi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Takii etim ama yazamiyorum Yorumla Soran +1 yıl Arkadas olmak bile istemedin Selin ) Yorumla Soran +1 yıl Gunaydin kahve ismarlim bugun istersen ) Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl öyle olsaydı, sevgisine sadık kalmazdı https://www.youtube.com/watch?v=vlu3W0qprcQ 0 0 Yorumla
Mematibaşşşş Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa eğlenecek yer bulaman göynümdeki köşk olmasa demiş aşık Veysel... 0 35 Yorumla Soran +1 yıl Ya siz kizlar tipa bakmam dersiniz ama çirkin birisi gelse hemen engellersiniz anlamak zor sizi Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Ben öyle değilim asla zaten en yakışıklısı gelse bile istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl Aha konum at yarın gelimde bakalım Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl İlk önce sağ kolumdan izin al @anyl7 Yorumla Soran +1 yıl O kızı tanyom ben süt dilimli çikolata seven kızz Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Kız değil ki msnmsnsmsn Yorumla Soran +1 yıl Ahaha sevgilinmi o Yorumla Soran +1 yıl Aynı pp bir kızda vardı o benim babam demişdi Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Yok be sağ kolum sjhdsjdkwhd Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Puahahhahahjsjsksjskjdj Yorumla Soran +1 yıl Nerde yaşıyorsun ona göre izin alacağım 😂😂 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Adana merkez patliyorr jerkesss Yorumla Soran +1 yıl Ohaa kız uzaktasın bayaa 😅 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Kenan abi Kenan abi Yorumla Soran +1 yıl Ya ben yabancı uyrukluyum öyle bir şeyler anlamam kenan abi Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Suryelimsn Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Asıyalıyım direkt surye diyorsun ya 😂 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Hangi ülke mansmnsmdjwndkjslw Yorumla Soran +1 yıl Özbekistan flskdna Yorumla Soran +1 yıl Foto atamyom cjalaknfwllzma Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Foto istemedik gardaşş rahat ol Yorumla Soran +1 yıl Ben rahatım gardaş sadece göstermek istedim Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl İyi Özbekistan bizden sayılır yabancı deelsin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim kardeşim ☺️ Yorumla anyl7 +1 yıl @mematibassssNapıyon kız burada elin herifiyle 😠 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Kardeşim diyo be adam fesat sksjsksj Yorumla Soran +1 yıl Alla alla ben yurumedim bana kizimayin 😂 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Yok askom sana kizmiyozz boş ver senn 😆 Yorumla Soran +1 yıl Ne bilim 😅 sag koluna benzemyo amaa Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Nedenn benzemiyooo Yorumla anyl7 +1 yıl Bana da kız demiş zaten. Sevmedim ben onu Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Ulan haykırdım gülmekten deli mansmsnsjshdkjalshskdhdidhfihsjdjdid Yorumla Soran +1 yıl Ahaha kanka senin pp ni bir kizda gormusdum onunla karistirdim ben Yorumla anyl7 +1 yıl Ben de o kızdan çaldım işte 😁😁 Yorumla Mematibaşşşş +1 yıl Hay dızcı seni Yorumla
LadyonFiree Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İndir okcupid falan kendine göre bulursun elbet 0 4 Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla LadyonFiree +1 yıl Uygulama tanışmak için tinder tarzı Yorumla Alpagu16 +1 yıl Okcupid cacık ya en iyisi tinder Yorumla LadyonFiree +1 yıl @Alpagu16 kddkdk bumble da iyi Yorumla
Ali112364 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Sevgili yapınca ne oluyor ben yakışıklıyım ama günah diye yapmıyorum 0 0 Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızlar kendi tipine bu kadar önem vermiyor size noluyor yaaa 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Özgüven ve konuşurken rahat olabilmek mesele 0 0 Yorumla
Alpagu16 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şimdi gelir hepsi karakter der 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Diyor zaten 😂😂😂 Yorumla Alpagu16 +1 yıl Yalan kardeşim bunlara anca çakınca kendine geliyor. Yorumla
meftunbirşahıs Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl benimde olmadı ama dünyanın sonu değil 0 0 Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Hayır değil 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Sanmiyorum ) Yorumla Berakura +1 yıl Öylee karşımda aynı dili konuşup sohbetimiz yoksa karşımdaki dünyanın en yakışıklılarından olsun gözümde değeri olmaz Yorumla Soran +1 yıl Nerede yasiyorsun? Yorumla Berakura +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl Arkadas olalim istersen kahve ismarlarim ) Yorumla Berakura +1 yıl Arkadaş mı¿ adın da gizli zaten pek güvenemedim Yorumla Soran +1 yıl Gizli sordum soruyu. Ne olabilirki en fazla kafeye gidib kahve iceriz Yorumla Soran +1 yıl Takibe aldim yaza bilirmisin puanim yetmiyo benim ) Yorumla Berakura +1 yıl Üç yıldır sanaldan arkadaş olarak konuştuğumla bile buluşamadım, hemen arkadaş olalım demeni biraz komik buldum kendimce 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ya gercekte gorursun karakterim iyi diyorlar genelde gorursun karaterimu begenmezsen gidersen sorun yok tipimi begenebilecegini zaten sanmam 😂 Yorumla Soran +1 yıl Dm yazabilirmisin 🙄 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Önemli 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sende yok cok seylerde biz erkekler icin onemli ) Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Türkçe konuş arabic Yorumla Soran +1 yıl Arabic bilmyom suryeli kiz Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Arabic diye sana dedim. Ne dediğin anlaşılmıyor Yorumla Soran +1 yıl Bende suriyeli diye sana dedim e Yorumla -Afroditimsi +1 yıl Kıt mısın ben mi yarım yamalak türkçe konuşuyorum. Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. değiil 0 0 Yorumla
Mademoisellecocoo Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evvela karakter 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İnanmam artık karakterim zatem iyi ama.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Durumun aslında yakışıklılık ve güzellik arasında bir ilişkisi yok. Çirkin dediğiniz kişilerin de sevgilisi oluyor
Benim yok ama hiç olmadı 24 yaşındayım düşünsene 😅
Ya nasip işte ona bakılırsa düzgün karakterli kızlar ve erkekler de birini bulamıyor 😄 belki bir şeylerin olması için zamana ihtiyacın vardır. Yoksa senin kaderinde de elbet biri vardır
Sanmıyorum 😂 istanulda yaşıyorsan arkadaş olalım istersen
?
İstanbuldayim ama sanaldan arkadaş tercih etmiyorum güvenilir gelmiyor
Buluşalım o zaman en fazla kafeye gidib kahve içeriz
Sorun zaten sanaldan tanışıp buluşmak😄
Yarın nerde olacağını söyle de yüz yüze tanışalım 😂
Bakarız tip ne kadar önemli olduğunu
E zaten tanışsak bile sadece arkadaş olmak için olur o yüzden neden tipe bakayım 😄
Tamam arkadaş oluruz kız arkadaşım bile yok kahve ısmarlarım sana ))
Iyi yaz bari jdjd
Yazamam puanim yetmiyor Instagram vereyim
Khabibulife
Bulabildinmi kanka
Telegram vereyim yoksa 😅
Selin
E noldu bu kadarmiydi 😂
Takii etim ama yazamiyorum
Arkadas olmak bile istemedin Selin )
Gunaydin kahve ismarlim bugun istersen )
öyle olsaydı, sevgisine sadık kalmazdı
https://www.youtube.com/watch?v=vlu3W0qprcQGüzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa eğlenecek yer bulaman göynümdeki köşk olmasa demiş aşık Veysel...
Ya siz kizlar tipa bakmam dersiniz ama çirkin birisi gelse hemen engellersiniz anlamak zor sizi
Ben öyle değilim asla zaten en yakışıklısı gelse bile istemiyorum
Aha konum at yarın gelimde bakalım
İlk önce sağ kolumdan izin al @anyl7
O kızı tanyom ben süt dilimli çikolata seven kızz
Kız değil ki msnmsnsmsn
Ahaha sevgilinmi o
Aynı pp bir kızda vardı o benim babam demişdi
Yok be sağ kolum sjhdsjdkwhd
Puahahhahahjsjsksjskjdj
Nerde yaşıyorsun ona göre izin alacağım 😂😂
Adana merkez patliyorr jerkesss
Ohaa kız uzaktasın bayaa 😅
Kenan abi Kenan abi
Ya ben yabancı uyrukluyum öyle bir şeyler anlamam kenan abi
Suryelimsn
Yok ya Asıyalıyım direkt surye diyorsun ya 😂
Hangi ülke mansmnsmdjwndkjslw
Özbekistan flskdna
Foto atamyom cjalaknfwllzma
Foto istemedik gardaşş rahat ol
Ben rahatım gardaş sadece göstermek istedim
İyi Özbekistan bizden sayılır yabancı deelsin
Teşekkür ederim kardeşim ☺️
@mematibassss
Napıyon kız burada elin herifiyle 😠
Kardeşim diyo be adam fesat sksjsksj
Alla alla ben yurumedim bana kizimayin 😂
Yok askom sana kizmiyozz boş ver senn 😆
Ne bilim 😅 sag koluna benzemyo amaa
Nedenn benzemiyooo
Bana da kız demiş zaten. Sevmedim ben onu
Ulan haykırdım gülmekten deli mansmsnsjshdkjalshskdhdidhfihsjdjdid
Ahaha kanka senin pp ni bir kizda gormusdum onunla karistirdim ben
Ben de o kızdan çaldım işte 😁😁
Hay dızcı seni
İndir okcupid falan kendine göre bulursun elbet
O ne
Uygulama tanışmak için tinder tarzı
Okcupid cacık ya en iyisi tinder
@Alpagu16 kddkdk bumble da iyi
Sevgili yapınca ne oluyor ben yakışıklıyım ama günah diye yapmıyorum
Kızlar kendi tipine bu kadar önem vermiyor size noluyor yaaa
Özgüven ve konuşurken rahat olabilmek mesele
Şimdi gelir hepsi karakter der 😂
Diyor zaten 😂😂😂
Yalan kardeşim bunlara anca çakınca kendine geliyor.
Önemli ama başka şeylerde var
benimde olmadı ama dünyanın sonu değil
Hayır değil
Sanmiyorum )
Öylee karşımda aynı dili konuşup sohbetimiz yoksa karşımdaki dünyanın en yakışıklılarından olsun gözümde değeri olmaz
Nerede yasiyorsun?
İstanbul
Arkadas olalim istersen kahve ismarlarim )
Arkadaş mı¿ adın da gizli zaten pek güvenemedim
Gizli sordum soruyu. Ne olabilirki en fazla kafeye gidib kahve iceriz
Takibe aldim yaza bilirmisin puanim yetmiyo benim )
Üç yıldır sanaldan arkadaş olarak konuştuğumla bile buluşamadım, hemen arkadaş olalım demeni biraz komik buldum kendimce 😂
Ya gercekte gorursun karakterim iyi diyorlar genelde gorursun karaterimu begenmezsen gidersen sorun yok tipimi begenebilecegini zaten sanmam 😂
Dm yazabilirmisin 🙄
?
Önemli
Sende yok cok seylerde biz erkekler icin onemli )
Türkçe konuş arabic
Arabic bilmyom suryeli kiz
Arabic diye sana dedim. Ne dediğin anlaşılmıyor
Bende suriyeli diye sana dedim e
Kıt mısın ben mi yarım yamalak türkçe konuşuyorum.
değiil
Mani ve bakiye limiti önemli
Evvela karakter
İnanmam artık karakterim zatem iyi ama..