yaklasik 2 senedir metamfetamin kullaniyorum nasil kurtulabilirim kurtulmak istiyorum lütfen yardimci olun 😓
Cevabın nedir?
Bende 4 Senedir Kullanıyorum Hiç bir şekilde Yolu yok aslında Hani doktorlar dedi bna yarı sen istek olucak yarısı ilaç boş o diğer uyuşturucular olsa okey ama bunda Olmuyor gelelim nasıl bıraktım bir hedefin varsa ona odaklan Benim hayalim asker olmaktı elendim Hayallaeirm yarım kalması beni etkiledi hırs ettim bıraktım ilaçsız bir şekilde ve şu an askeri okuldayım İnşllah bırakırsın ya çok kötü bişey çünkü eriyosun bide sna ilaç öneriyim GYREX 100 mg Tablet Lütfen bunu kullan Lütfennnn bak işe yarıyor ve hedefine odaklan psikoloğa çık yazdır istersen özelden resimini atarm ilacın hatta benim kullandırken kullanmadan önce ve sonra resimlerimi değişim gör lütfen dene ilacı ve dedimi!!! :)
57 Yorumla- +1 yıl
İsalla kurltulan olur
- +1 yıl
agam bırakmışsın iyi güzel ama ilaçlarda çok kötü beyinde kalıcı hasarlar bırakıyor uyuşturucunun hasarı gider ama o ilaçların ki gitmez araştırabilirsin hele o sktimin uyku ilaçları tam mal ediyor insanı
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafası dehşet oluyor zannedersem amateme yat nasıl para yetiştiriyorsun yazık canına yüzün çökmedi mi bu yüzden
012 Yorumla
Soran+1 yılsivilcelerim var 😓
Cevap sahibi+1 yılNasıl başladın nasıl para bulupta sürekli kullanıyorsun yazık canına
Soran+1 yılher zaman bulunmuyo zaten morfin kullaniyorum 😓
Cevap sahibi+1 yılPara bok o zaman bulduğuna göre keyfine bak sen müptezel olmuşsun zor bırakırsın
Soran+1 yılyaa deme öylee 😔
Cevap sahibi+1 yılBanane bide anlatıyorsun yok met bulamıyorum morfin alıyorum diyorsunn bonzai iç erkenden göç misss
Soran+1 yılbir kere dene dediler kiramadim 😔😓
Cevap sahibi+1 yılO dene diyenler şimdi yanında mı
Soran+1 yılonlarda kullaniyolar
Cevap sahibi+1 yılDevam o zaman önce arkadaş çevreni değiştirmen lazım Yoksa bırakamazsın
- +1 yıl
Allahtan Kız Morel İstemiş Attığınız Yorumlara S*Kayım
- +1 yıl
harbiden akqü madem bi rock! bilmiyorsun boş boş konuşma cahil
Sağlık konusunda 3,5b cevap paylaştı. Met bırakılır mı be asjdh
Doğrusu kendin bırakamazsın, uyuşturucu ile mücadele yerlerine gitmen gerek.211 Yorumla
Soran+1 yılbide morfin kullaniyorum her zaman meth bulunmuyo
- +1 yıl
@qantum009 kardeşim bulabilsek bulaşıp bulaşmama tercihine bakacağız da etrafta met yok, koko yok. Varsa yoksa bonzai, esrar. Biz bunları kullanacak kadar amele miyiz, keko muyuz ayol?
- +1 yıl
Ha bu arada amelemiyiz dedinde artik esrar icmiyorum mete basladim salak gibi kokaine para verme karsinada ciksa verdigin paraya degsin yasadigin duygular degsin parana etki suresi
- +1 yıl
Bana kalsa icme ama sende demisin karsimiza cikmiyoki eger diyosan illada icecem met ic gor sonra ebnink kac karis
- +1 yıl
İsteyen basarır basaramasın demeuın
- +1 yıl
Düşman ı. M olsa ona bile yapma derım met için
- +1 yıl
- +1 yıl
soran arkadaş morfini nerden buluyosun banada söylesen kafasını çok merak ediyorum tıppi malzemelerin
- +1 yıl
@qantum009
Bonzai mi daha zararlı Meth mi?
amateme yat. oda olmadi intihar et amatem ise yaramazsa bidaha kurtulamazsin zaten
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
27Cevap
Valla dostlar herkes için konuşuyorum, ben bu nalet şeyi kullanmaya başlayalı 5 sene olacak neredeyse ve Allah'a şükürler olsun ki bu madde beni esir alamadı ve bağımlı kesinlikle olmadım. Nasıl mı? Ben bunu bilinçli bir şekilde kullanıyorum, fazlasını hiçbir zaman aramıyorum ve içmek istemediğim zaman da kimse ağzıma süremez. Şunu unutmayın her şey sizin elinizde ve kurtulmak o kadar da kolay değil maalesef, en azından bağımlı olmamak için birşeyler yapmalısınız, kendinize dur demeyi bilmelisiniz. Bu maddeyi artık kullanıyorsunuz belli, ha diyince de bırakamıyorsunuz, ve bunun farkındasınız ama hiç bir şey yapmıyorsunuz. Siz, kendinizi nasıl alıştırırsanız o şekilde devam edersiniz, her zaman rölanti de devam etmelisiniz fazlasını aramalısınız yoksa hayatınızı mahvedersiniz. Bir çok kişi bu madde yüzünden akıl sağlığından zarar görüyorlar ve çevremde bu duruma düşen pek çok kişi var Allah yardım etsin, sağlık sıhhat versin, düşmanının başına dahi vermesin. Bunca zaman bu nalet maddeyi içip de kendimi bu duruma hiçbir zaman düşürmedim ve düşürmemek için de elimden geleni yaptım ve o maddenin esiri olmadım. Bunu nasıl başardın derseniz, Çevremdeki o insanların düştükleri o duruma, ne halde olduklarını görüp ona göre kendime ders çıkardım, ben her zaman bu hayatta çoğu şeyleri başıma gelmeden anlayıp kendime çeki düzen vermişim dir, ona göre önlemi mi alıp davranmışımdır. Hiçbir zaman bu maddenin fazlasını aramadım, yeri geldi ara ara kendimi denedim, yanımdakiler içerken ben içmedim ve o ortamdan da ayrılmadım sırf kendimi denemek için ve başardım da. Artık Met benim için sadece keyfi bi içeçek türü oldu, olmasa da olur yani, aramıyorum çünkü kendimi böyle alıştırdım nefsimi kontrol edebiliyorum artık. Aşırı kullandığınız bu madde yüzünden, hayatınız da pek çok şey artık eskisi gibi değil, sizler de eski siz değilsiniz, düştüğünüz bu durumu hiç anlamıyorsanız, geçin aynanın karşısına bi kendinize bakın, bir de eski halinize bakın çökmüş bi vaziyette göreceksiniz kendinizi. Aslında herşeyin farkındasınız ama sadece bu durumu kabullenemiyorsunuz, ya da gerçekten bulunduğunuz bu psikolojik durumu normal karşılıyorsunuz, hiç birşeyim yok diyip kendinizi kandırıyorsunuz, maddenin sizi göz göre göre bağımlı hale getirmesine izin veriyorsunuz. Yukarda yazdıklarımı, bağımlı hale gelmemek için nasıl bir yol izlediğimi sizinle paylaştım. Sizlerde benim çizdiğim yoldan gelip tam bağımlı olmadan bu madde den kurtulabilirsiniz, yapmamanızı gerektiren bir durum yok ve bu en kolay çözüm. Oldu da psikolojiniz bozuldu artık kullanmaktan kendinizi kötü hissediyorsun, kimseyle konuşamıyor musunuz, LÜTFEN şimdi diyeceğimi gerçekten ciddiye almanızı istiyorum yoksa ya akıl hastanesine ya da mezara doğru yolunuz çizilir, kendi yolunuzu kendiniz seçin. Gerçekten kurtulmak istiyorsanız yapacağınız şey çok basit, Odanıza geçip ya da kendinizi rahat hissettiğiniz, kimsenin olmadığı bir eve geçip kendinizle yüzleşmelisiniz, konuşmalısınız yani, kendinize şunu sorun, BEN BUNU NEDEN İÇİYORUM, NİYE İÇİYORUM ve bu soruya gerçekten verebilecek bi cevabınız olsun ki o verdiğiniz cevap sizi bir adım daha madde den uzaklaştırsın, bunu içmek için hiç bir sebebim yok ya da hiçbir amacım yok diyip kendinize kızın, evet ciddi ciddi kendinize kızın ve o madde den gerçekten uzaklaşmak istediğinizi kendinize inandırın , kendinize güvenin, inanın ve yarı yolda bırakmayın kendinizi, sonra derin bi nefes alın oturun dinlenin başka şeylerle uğraşın, unutmaya çalışın, maddeyi size hatırlatacak şeylerden uzak durun. Gün geçtikçe hatta belki saatler geçtikten sonra Met içmek isticeksiniz, hemde deliler gibi, bu durumdan çok zorlanacaksınız, aklınızdan hemen silip atamayacaksınız işte tam da o durumdayken kendinizi denemek için elinize fırsat geçicek ve o fırsat belki de ilk ve son fırsatınız olacak ve LÜTFEN PES ETMEYİN. Hani odanıza giçep de kendinize kızıp yüzleştiğiniz o an varya hemen o anı düşünün kendinizi rahatlatın ve kafanızı dağıtacak şeylerle uğraşın. Her ne olursa olsun o maddeyi içemediğiniz için kafayı yiyecek duruma da gelseniz, kendinize zarar verecek durum da gelseniz asla kendinize olan inancınızı kaybetmeyin, nefsinize yenik düşmeyin. SİZE, SİZDEN BAŞKASI YARDIMCI OLMAZ. Ve ne olursa olsun ALLAHTAN ÜMİDİNIZİ KESMEYİN HER ZAMAN DUA EDİN
30 Yorumla
+1 yılMerhaba Mutlu sevgi dolu bir bayram yaşaman dileğiyle.
Öncelikle şunu belirtmeliyim kullanmış olduğum bu maddeyi Evet ben de dürüstçe itiraf etmek isterim kullanıyorum Fakat bu maddeyi kullanma amacını çok iyi tespit etmen gerekiyor yani neden kullanıyorsun gerekçen nedir. Öncelikle kendine bir amaç belirlemen gerekiyor keyif almak için mutlu olmak için cinsellik için aşk duygusu yaşamak farklı heyecanlar tatmak vs.. önce amacını belirlediğinde Bunu sadece bu amaç doğrultusunda kullandığını kendine kabul ettirdiğin takdirde olumsuz neticelerden uzaklaşmış olacaksın. Dediğim gibi ben de kullanıyorum fakat bunu keyfi amaçla kullandığım için Bu maddenin beni esir etmesine değil benim kontrolüm altında Benim istediğim amaçlarım doğrultusunda keyfi küçük bir katkı sağladığını düşünülmesi en doğru yöntemdir. Böylelikle amaçsız bir tüketimin önüne geçmiş olacaksın. Kesin olarak maddeden uzaklaşmak ve kurtulmak istiyorsan da söylediklerimi harfiyen yerine getirmen gerekiyor. Sana uygulaman için vereceğim formülü her gün belirtilen süreler içerisinde Ne Bir eksik Ne Bir fazla kesinlikle hiçbir eksik yapmadan 30 gün içerisinde uyguladığın takdirde bundan kendi rızan ve isteğini tamamen soyutlayarak kurtaracağını Garanti ediyorum20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen 2015 yilinda np de 52 gün yattim.30 bir 22 gun bir arada 1 hafta boşluk var.30 günün sonunda çıktım 1 hafta kontrole gidecektik ben o 1 haftanın 3 günü eve gelmedim para bitince döndüm kontrole gittik 22 daha yattim bilseydim gitmezdim 2. kontrole ailem baskı yaptı takıldım çıktığımda bıraktım evet ama 4 yil gecmisi olmayan adam gibi yaşadım n. tarhan onur hoca damla hanım simge hanım sağolsunlar ilgilendiler ama şu kasık ağrısı bi çare bulamadılar.2020 kasımda tekrar ufak ufak başladım 2021 ocakta hapsi boyladim bu 5 yil boyunca herkesten uzak yaşadım ailemle ibadete mutluydum tekrar düşünce başıma Allah tarafından bi olay geldi ibretlik.5 ay yattim orayı görünce hem çok üzüldüm hem haline şukrettim yani liseden arkadaşım orada gördüm ya 2005 ten sonra kaç yil geçmiş. 34 kişinin 30 uyuşturucu ben hariç. inanilir gibi değil. Tovbe ettim. insanlarin hali içler açısı. yani terapi gibi geldi. esrarla başladım koko hap sonra bonzai sonra tekrar esrar icmeye. met diye lanet bisey yaygınlaşmış lanet bisey olduğunu biliyordum ve hiç icmedim merakta etmedim. maddi manevi çok kaybım var.
Allaha hamd olsun iyi bir ailem var beni hiç yalniz bırakmadılar. şu kadarini söyliyeyim eğer uyusturucuya devam ederseniz ozellikle mete devam ederseniz sonu ya akil hastanesi ya cezaevi ya mezar onun bunun oyuncağı olursun. erkekligini karisini ailesini imanini kaybetmek istemeyen hastanenin yolunu tutsun vakit kaybetmeden ve kendine söz versin çevre değişikliği inançla özüne dönersiniz ailene saril. insaniz hata yaparız bu şekilde yaşanmaz içinden geçtim nefret ediyorum Allah yardimcisi olsun herkesin özellikle ailelerin10 Yorumla
+1 yılYorumlara baktım da çoluk çocuk yazmışlar hepsi yanıltmaca boş yorumlar met aslında amerikada şeytan diye biliyor gerçek adi şeytan çünkü içince onu şöyle anlamaya çalışırsın ışı kapat flaşı aç ve sessizce bekle herneyse icip kopup coşmak değil mesele kafasını çözebilmektir tamamen oyun oynuyor insanla anlatırım da uzun olur sıcaklığın etkisyle etrafından geçen rüzgarı hissediyosun ve triplere giriyorsun kafa felan yapmıyor yani onun hammaddesi de temizlik malzemeleri içindeki siçaklikta yüzde 80 i tuz ruhu kimyasalın sıcaklığı bunları ben kendim uydurmuyorum bende içtim ve benim babam kimyacı bundan kurtulmak için şehir mahhale adres değiştirmek fayda etmez hani bir laf vardır beyninden atamıyorsan bedeninin kaçırmanın bir faydası yok göz var nizam var tek ilaç kendi beyninden bitirmeniz içip triplere girip vay ben bidaha icmicem diye diye kendinizi kandırırsınız inancını güçlendir gerekirse gözünün önüne koy ve inadına içme ama. bu yüzde 90 imkansız kendine güvenirsen o kalan yüzde 10 dan biri olabilirsin çok boş bisey ilaç felan yalandır daha çok kötü olursun amatem sakin deneme orda senden beterleri var ve onların piskolojileri seni etkiler aileni düşün bu yaşa kadar getirmiş ne zorluklarla bir tuz parçasına köle olup gitmemelisin ha anneliği hissedemiyorsan evlen anne ol metten korkma o senden korksun ha bide şöyle bir yol daha var onu içen ya da herkesi sil ya da önünde böyle muhabbetleri açan olursa saldır vur kir kendin için yaparsın ben aklına gelicek bütün yolları denedim denedim denedim ama en sonunda başardım ben günde 5 ile 6 grm met kullanan bir insandım senin durumun benim önceki halimden kötü olamaz ben bitirdiysem sen hayli hayli bitirirsin met tamamen kandırmaca kafasını çöze bilene saygılar.
34 Yorumla- +1 yıl
Nasi yani isigi kapatip flasi acinca ne oluyo?
- +1 yıl
@EsrarCASH26 ne olucak halisulasyonlar, olmayan seyleri varmis gibi gormeler. Hizli hizli konusma. Beyin hucreleri uyarildigi icin gozbebeklerinde buyume. Hic kullanmadim. Esim kullanici
- +1 yıl
çok güzel anlattın aga günlük 5 6 gram baya çok nasıl yaşadın sen hayret bırakırken yüzün kuru toprak gibi olmuştur yaralardan kafası dediğin gibi hissettirmiyor ama acayip bi zihin açıklığı veriyor normal bi insandan 100 kat daha fazla hissediyon uyku yok tanıdığı biri bunu rakıyla içiyordu g*tümden kan geliyodu diyodu oda senin gibi çok içiyodu bırakması çok zor gerçekten Allah yardım etsin bırakanlar tanıyorum
Methi bırakamasın kendinin kandırırsın. Bizim arkadaşlarla aramızdaki felsefe ''BAĞLI OL, BAĞIMLI OLMA'' Ne demek bu? Eğer Methe düştüyseniz Kurtulamasınız. burada BAĞLI OL dalına tutunmamız gerekiyor, bağlı ol ama hergün içme , kendini hep meşgul et. Gitar çal, Oyun oyna, Dışarı'da gez, Kitap oku, Temizlik yap vs. Eğer meth kullanıyorsanız elbet içersiniz bırakamasınız. Ben bıraktım ayaklarını yapanlar yalan söylüyordur. 30 Yıl olsun bırakalı 1 ortama bakar tekrar başlaman kafasını, keyfini biliyorsun. Bağımlı olma bu dal çok tehlikelidir. Genellikle ''Keş diyebileceğimiz tiplerdir, her gün meth içer, her dk, her saat meth kulanan insanlardır. Eğer öyle olursanız siz ve çevreniz tamammen kayıp gider. Bağlı olursanız ay 'dan aya içersiniz methinizi
11 Yorumla- +1 yıl
Bonzai mi daha kötü Meth mi daha kötü?
Bakın canlarım bu uyarıcıyı bırakmak imkansız imkansız yani tek sorun seni kendine çekiyor olması. Ben 1.5 yıldır tedavi görüyorum ve bırakmak istiyorum ama gel görki üç ayda bir kullanıyorum tabiiki üç ayda birde kullanmak istemiyorum bunu içtenlikle söylüyorum canım gibi kendinizi kaptırmayın şöyle bir örnek vereyim ip çekme yarışması yapıyorsun karşındaki herif izbandut gibi sende normal bi bireysin izbandut olan met oluyor bu arada. Senin izbandutu yenmen mümkünmü tabiki değil ya yenemezsin senin burada beynin ile güçlenmen lazım yani en büyük hamlen ne olacak onu söyleyeyim bu bacım cocuğu seni kendine çekiyor baktın seni yenecek beynini kullanarak ona diceksinki hoooop yeter sen büyüksün abi ayağım burkuldu sonra devam edelim diyeceksin eğer bunu demezseniz izbandut yani met sizin *. Ben Bursa’lı JACOB hadi eyv
01 Yorumla- +1 yıl
Özelden yazabilir misin
+1 yılBunlar sıkıntılı işler arkadaşlar. Kimseyi bu konularda eleştirmem olan zaten olmuş.
Bu ve buna benzer illeti bırakmak için en başta irade, sabır ve motivasyon geliyor tıbbi destek ile bunları bir araya getirince kurtulmanın mümkün olduğunu düşünüyorum çok ama çok iradeli olmak lazım inşallah herkes bu illetten kurtulur.
Geçmiş olsun00 Yorumlaeczacı kalfası olarak daha önce çalıştığımda bende içtiğim için bunun ilaç tedavisi var fakat tamamiyle ilk önce sende bitmesi lazım meth içen çevreden uzak dur irade sağlamsa net bırakırsın. yoksada efexor düşük mg ram la başka günde bir tane yavaş yavaş unutturur
01 Yorumla- +1 yıl
Beyinde Kalıcı Hasarlar Bırakıyormuş Bi O Sorun...
+1 yılYa allah aşkına yalan olduğu çok belli sanırım çok breaking bad seyretmişsin küçük kız. 1. si meth in krizi olmaz sadece yoksunluğunda fazla uyursun bide normal bir şekilde canın ister oda en fazla 1-2 ay yoğun sürer sonra geçer. 2. si abartılı bir pahalılığı yok 3. sü morfini bulmak kat kat daha zor morfin tıbbi bir maddedir uyku haline geçirir insanı meth ve morfinin kafası arasında dağlar kadar fark var. Böyle şeylere özenme KULLANMA KULLANDIRTMA.
52 Yorumla
+1 yılDostum kristal sıkıntı morfin kullanıyorum dediğin eroini enjekte mi ediyorsun? Eğer eroini o şekilde içiyorsan birde met içiyorsan işin zor bilirsin ki metin bağımlılığı eroinden fazladır sana tavsiyem kendini onlardan alıkoyacak başka birşey bul Lsd dene yoksa bırakamazsın şimdi herkes der Yok başka birşeye teşvik ediyor insan birşeyi bırakmak İçin bir Başka şeye yönelmesi gerekmektedir aksi takdirde para bulduğu her an içecektir eroin zor bıraktım seni anlıyorum
02 Yorumla- Sağlık konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılgidip bağımlı hastanesine yatcan ismini unuttum şimdi
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 4.5 sene içtim nasıl bir illet olduğunu anca çok içen bilir eroin bonzai falan bunun yanında hikaye kızlar hiç yanından bile geçmesin seni bir düşürürler mete 10 erkekle yatakta olup 11. ciyi istersin akıllı ol yoksa aklını alırlar
40 Yorumlaİstdeysen 7 24 tezgaha kaliteli metin amca için yönlendirir en uygun fiyat a en kaliteli metin amca
14 Yorumla- +1 yıl
İstanbul’un neresindensin kardeşim sen?
- +1 yıl
Yer nere kral karsidamisin yoksa degilmisin
- +1 yıl
Nasıl ulasabilirim
+1 yılSadece uzun süre metamfetamin kullanan insanların yüzüne bakmak, başlamaman için yeterdi. Hangi akılla başladın anlamıyorum.
00 YorumlaÇok merak editorum valla şu illeti shamelessta bebek büyük hepsi kullanıyor nerdeyse nedir bu met?
12 Yorumla- +1 yıl
kafan çok farklı çalışıyor çok düşüncelere giriyorsun duygular yok oluyor uyutmuyor hayatını skiyor
- 1 yıl
@erkansardagi nasil mesela met. icen asik olup birini sevebilirmi yoksa imkansiz mi sadece. oyun mu oynarlar kizlarla?
2015te başladım bıraktım tekrar 2016 da başladım şimdi tamamen bıraktım Yardımcı olmk isterim.. ( bi o değil aklına ne geliyorsa kullandım şimdi tertemizim işimde var vatana hismet ediyorum..
23 Yorumla- +1 yıl
Benim esim de kullaniyor biz bu yuzden ayriliyoruz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİki sene sonunda neden bırakma yoluna gittin lütfen açıklar mısın benımde bır yakınım kullanıyor
02 Yorumla- +1 yıl
Iyi günler bende bir aralar kullandım başıma bir olay geldi sizinle paylaşayım belki yardımı olur. İlk gün çok iyi hissettiriyor uyku olmadığı için ertesi güne aktarıyor tabiki yorgunluk çöktüğü için bir daha alıyorsunuz bu arada yeme içme de pek yok aynı zaman devam ediyor ne kadar yorgun olursa o kadar fazla aliniyor tabiki bu olay vücudunu kurutuyor ne büyük abdesti nede küçük abdesti yapabiliyor bu arda bağırsaklar tamamen duruyor yani elindeki met amca bitinceye kadar devam ediyor bu 7 gün boyunca oldu tabiki uyku olmadığı için artık uyku ile uyanıklık arasında bir hal oluyor ki artık duvarda ölüleri görmeye başlanıyor ben biraz 6 li oynamıştım 4000 lira kazandım ama ama 7 gün sonrasında bağırsaklar iptal olduğu için ne büyük abdes ne küçük abses ne icebiliyorum ne yiye biliyorum yani ölüm fermanı o gün braktim ve birdaha asla istekdahi olsa o yasidiklarim aklıma geldiği için asla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılpsikolojik destekle atlatabilirsin. üzüldüm. ama kararını destekliyorum.
00 YorumlaKurtulursun, ama önce o maddeyi bulduğun insanları kanalları içenleri hayatından çıkar o şehirden taşın.
Başka türlü sen bulmasanda o seni bulur.10 Yorumla
+1 yılHala kurtulmadiysan ulas bana 05447290736 watsaptan bi mesaj at yeter
11 Yorumla- +1 yıl
Ulsmi
+1 yılBeyinde Kalıcı Hasarlara Neden Oluyor O Sıkıntı
00 Yorumlanerden buluyorsun türkiyede
00 Yorumla
+1 yılBana bulsana. Tedavi paranı vereyim.
00 YorumlaO kadar pahalı bir şeyi?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet 😓 nasil kurtulucam bide morfin kullaniyorum
- +1 yıl
Gideceksin suboxone yazdırıcaksın kardeşim daha sonra da metadon yazdırmaya çalışacaksın ben sana söyliyim dön kendine bak insan olmadığını hissediyorsun her an hırsızlık yapabilirsin arkadaşlarını kazıklıyor aileni kandırmak İçin planlar yapıyorsun nerden ne bulup satabiliriim diye düşünüyorsun morfin ve met in açtığı sonuçlar en yakın dostunun telefonunu bile çalmayı düşündün dimi amateme yatmadan hiç bişey yapamazsın ki kafana koyacaksın olm. Öyle basit değil he dicen bırakacaksın 7 8 saatte bir hastalık çeken sensin iyi düşün hayat çok güzel ben normal insanlar nasıl yaşıyor diye merak ediyordum ve bende artık normal insan oldum telefonlarımı saattım laptopumu pra edicek herşeyi yol yakınken dön iğne vuruyorsan kardeşim amatemden çıkma bide şunu düşün eşya üzerindeyken paket olursan ceza da ne rezillikler çekeceğini orda bir köşede hastalık çekeceksin
- +1 yıl
@PenguPenguin kardeş suboxone bırakabilidin mi?
Bırakmak isteyen bana yazabilir
00 YorumlaBirakmadiysan ulaş bana 0536 716 45 95
00 Yorumla
+1 yılSavaşıyoruz işala basarıcaz
01 Yorumla- +1 yıl
Ulaşabilirmisiniz. Bana mesaj attim size
Ankarada 1 kalite malzeme biliyorum
05 Yorumla- +1 yıl
Nerdesin Kalite Önemli Degil Kardes Yokluk cekiyom bayadir parada gecmiyo elime doru durust 50t Ye 3-4 Nefeslik varsa gelim
- +1 yıl
Nasıl ulaşabilirim sana
- +1 yıl
Burdan
- +1 yıl
@kirelicesi mesaj attim cvp yazarsaniz sevinirim
- +1 yıl
Nasıl bir güzel kardeşim acaba insanları hayatını karartmaktaan başka bir şike yaramayan insan müsveddeleri. İki yakaniz bir araya gelmesin şu dünyada kaç ailenin evine ateş biraktiniz. Helal yoldan para kazanmak nekadar zor sizin için bugün uyuşturucu satarsiniz yarı karınızı çocuğunuzu satarsınız pislikler
Memleket nere nerde yaşıyosun
00 Yorumla2 sene geçmişse birazz zor
00 YorumlaSağlık konusunda 980 cevap paylaştı. tedavi gör
00 Yorumla
+1 yılÇok yaşa
017 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun 😔
- +1 yıl
Kızın sen manyak mısn
- +1 yıl
Uyuşturucu kullanana acımam
Soran+1 yılbir kere dene dediler kiramadim
- +1 yıl
Şimdi de ağlarsın
- +1 yıl
İşte
Soran+1 yılsimdide kurtulamiyorum bide morfin kullaniyorum meth her zaman bulunmuyo
- +1 yıl
Sonun b o k hayırlısı diyelim
Soran+1 yıldeme öylee
- +1 yıl
Ne diyeceğim
Soran+1 yılkurtar beni
- +1 yıl
Nerdensin
Soran+1 yılberlin 😁
- +1 yıl
Seni kurtaramam yavrum kendini Kurtar
Soran+1 yılkrize girince kendimi kaybediyorum ne yapicam ben bicakla geziyorum