Annem babam çok baskı yapıyor?

22 yaşında kızım ailem herşeyime karışıyor uyuma saatime uyanma saatime yediğim yemeğe cidden bıktım artık belli bir yaşa gelmişim giyimime de karışıyorlar öyle açık giyinen biri de değilim geçen sıfır kol giydim diye demediğini bırakmadılar bir daha bunu giyersen bu eve gelme dediler güvenlerini sarsacak birşey yapmadığım halde kız arkadaşlarımla bile dışarı göndermezler bir yere giderken kapıyı üstüme kilitlerler dışarı çıkmayım diye geçen kız arkadaşımın yanına gittim diye çok ağır şeyler söylediler 1 hafta bunun lafını ettiler ama abime çık gez toz dışarda diyorlar annem tam bir temizlik hastası bir toz yere düşsün hakaretler yağdırır babaannem vefat etti dedem tek yaşıyor bayramda babam dedeme pantolon aldı diye demediğini bırakmadı babama ama kendi ailesinin yanına gidince herşeyi alır küçükken de bana şiddet uygulayıp hakaret ederlerdi şimdi de baskı üstüne baskı yeri geldiği zaman hakaret evde hapis hayatı yaşıyorum resmen dışarı çıkmam yasak bıktım artık ne yapmalıyım bir yol gösterin
Annem babam çok baskı yapıyor?